Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder med sundhedsfaglig baggrund til Helsingør Rehabiliterin

Vil du være med til at etablere et nyt ledelsesteam på vores døgnrehabiliteringspladser og sætte retningen for rehabilitering?
Vil du være med til at folde Det nære Sundhedsvæsen ud gøre Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter klar til at flytte ind i Helsingør Kommunes nye sundhedshus i 2021?


HRT står over for vigtige opgaver i Det nære Sundhedsvæsen og vi søger 2 afdelingsledere med en sundhedsfaglig baggrund, som hver får ansvar for en afdeling med 15 midlertidige døgnpladser og ca. 20 medarbejdere med tværfaglig uddannelsesmæssig baggrund (sygeplejersker og SSA/SSH). Terapeuterne er centralt organiseret. Sammen med den 3. afdelingsleder på døgnafdelingerne, skal du sikre fokus på kerneopgaven, sikker drift og effektiv ressourceudnyttelse på tværs af vagtlag og afdelinger.

Som afdelingsleder skal du bl.a. stå i spidsen for videreudvikling af en ny organisationsstruktur med 3 fremfor 2 døgnafdelinger. Det er et centralt mål at stræbe efter ensartethed på tværs af de 3 afdelinger samtidig med, at du skal bygge et solidt tværfagligt fundament for borgernes rehabilitering og sikre intensive og effektive sammenhængende forløb. Derfor er det vigtigt, at din faglige og personalemæssige ledelse er synlig og nærværende i den daglige praksis – både for medarbejdere, borgere og pårørende.

HRT modtager borgere, der efter endt sygehusophold har brug for intensiv rehabilitering og sygepleje i et kortvarigt og tidsafgrænset forløb. Målgruppen er overvejende den ældre medicinske patient. Borgere med erhvervet hjerneskade har vi valgt at samle på den ene afdeling for at samle de faglige kompetencer. Vi har et højt flow på vores døgnpladser og det kræver, at vi står klar til at modtage borgere med forskellige og ofte komplekse problemstillinger, som kræver tydelig mono-og tværfaglighed samt stærke kompetencer i at koordinere det tværfaglige samarbejde internt på HRT. Borgernes sammenhængende forløb sker i et tæt samarbejde med pårørende kommunens fasttilknyttede visitatorer, praktiserende læger, hjemmeplejen, plejecentre mv. HRT er uddannelsessted for både sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelever og ergoterapeutstuderende.

Du bliver en del af HRT’s ledelsesteam på 6, hvor du sammen med dine 2 med-afdelingsledere for de midlertidige døgnpladser, afdelingslederne for den ambulante genoptræning/døgngenoptræning og forebyggende indsatser samt centerlederen sætter retningen for HRTs faglige og strategiske udvikling.

Om dig

 • Du er fx uddannet sygeplejerske eller fysio- eller ergoterapeut og har relevant lederuddannelse
 • Du har erfaring som leder og kan sætte retning gennem tydelig, anerkendende kommunikation
 • Du kan skabe følgeskab og opbakning hos medarbejderne - også når beslutningerne ikke er populære
 • Du kan styrke HRTs rehabiliterende tilgang til borgeren ved at støtte medarbejderne i at omsætte deres stærke monofaglighed til tværfaglig opgaveløsning
 • Du ser samarbejdet med borger og pårørende som en hjørnesten
 • Du kan drive og fastholde forbedringsprocesser
 • Du kan navigere mellem den gode vagtplan, faglige kompetencer, daglige prioriteringer og ressourcestyring
 • Du er nærværende og insisterende i udvikling og fremdrift af det sammenhængende, tværfaglige borgerforløb
 • Du er nysgerrig på andres perspektiver og er god til at skabe gode relationer og et godt samarbejde både internt og eksternt
 • Du har en god situationsfornemmelse og er troværdig og gennemsigtig i din ledelse
 • Du er tro mod en stærk og velfungerende MED organisation

  Hos os
 • Kommer du til at arbejde i en organisation med fokus på faglighed, en uformel og god tone og et godt arbejdsmiljø
 • Indgår du et ledelsesteam, hvor vi vægter en åben og ærlig kommunikation højt og bruger hinanden som sparringspartnere
 • Får du mulighed for at sætte dit præg på HRT på vej mod det nye sundhedshus
 • Får du gode muligheder for personlig kompetenceudvikling
  Løn og ansættelsesvilkår
  Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Stillingen er omfattet af Ny løn efter gældende overenskomst.

  Ansøgning
  Der er ansøgningsfrist d. 15. januar kl. 23.59. Din ansøgning sendes via Signatur og skal indeholde uddannelsesbevis og CV. Vi afholder samtaler i uge 3 og forventer at holde 2 samtalerunder. Tiltrædelse 1. marts 2020.
  Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte Pia Hansen, leder af Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter på tlf 25 31 14 14 eller på mail pha04@helsingor.dk
  HRTs rygepolitik indebærer, at personalet ikke må ryge i arbejdstiden.

  Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffeattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering
  I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

  Det tager ca. 40 minutter med toget fra København H til Snekkersten St. HRT ligger 4 min. gang fra Snekkersten St.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.