Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder Odense, lager og forsendelse Webshop

Afdelingsleder Webshop

 

Harald Nyborg søger en afdelingsleder til Webshop lager og pakkeri.

Du vil i det daglige blive ansvarlig for driften af Webshoppens pakkeri og lager i tæt samarbejde med vores teamledere, den daglige ledelse og med reference til Webshopchefen.

Dit arbejdssted bliver på vores hovedadresse i Odense, Højme - sammen med ca. 25 dygtige og engagerede kolleger.

Du skal have mere end fem års ledelseserfaring og kunne tage ansvar for drift, kvalitet, planlægning, bemanding, udvikling og pakkeri. Vi forventer, at du er udadvendt, serviceminded, går foran som det gode eksempel, og sikrer trivsel og motivering af medarbejderne, og holder et godt humør. Du skal desuden være resultatorienteret, klar på at blive udfordret, fleksibel og stabil samt kunne fungere i en travlt hverdag. Sidst men ikke mindst skal du have kendskab til WMS, have truckcertifikat, teknisk indsigt i diverse materiel i produktionen samt have fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og optimale arbejdsforhold.

Vi tilbyder job i et meget solidt og velfunderet firma, hvor vi går ind for frihed under ansvar, og hvor vi arbejder i et uformelt miljø med højt til loftet. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold, fordelagtige personalegoder, løn efter kvalifikationer, helbredsforsikring, pension samt en hel del sociale aktiviteter.  

Stillingen forventes besat hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning, hvis du kan se dig selv i ovennævnte beskrivelse.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Webshopchef Jesper Møller på tlf. 63 95 95 68 eller souschef Tom Skøtt på tlf. 63 95 95 70.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.