Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder / regnskabschef - økonomi og regnskab, Århus (ID09145)

Tænder ud på en blanding af planlægning, ledelse og drift?

Motiveres du af at strukturere og skabe overblik?

Vores kunde er en 100-årig boligorganisation, som administrerer 8.600 boliger i og omkring Århus fordelt på 60 afdelinger. Boligorganisationen er veldrevet og velkonsolideret, og den beskæftiger i alt ca. 160 medarbejdere, der er fordelt på afdelingerne drift, projekt, udlejning, sekretariat og økonomi. I økonomiafdelingen er der i alt 10 dygtige medarbejdere. Ledelsesansvaret omfatter ca. 8 personer, og stillingen refererer til økonomichefen.

Mulighederne i stillingen
Her er en unik mulighed for at få udbygget sin ledelseserfaring i en organisation, der ser værdien i udviklende, værdibaseret ledelse. Samtidig vil man få brug for en solid regnskabsmæssig viden og videreudvikle et i forvejen godt økonomisk overblik. Der vil være god støtte til begge dele, da den nuværende afdelingsleder har fået nye udfordringer i organisationen men vil være tilgængelig for sparring i indkøringsperioden.

Opgaver
Ledelsesopgaven omfatter blandt andet følgende:

 • personaleansvar for ca. 8 medarbejdere
 • afholdelse af MUS sammen med økonomichefen
 • planlægning og opfølgning på afdelingernes årsregnskaber og budgetter
 • styring og koordinering af de daglige opgaver
 • sparring med medarbejderne
 • ansvar for Aarhusbolig
 • ansvar for oversigter vedrørende ejendomsvurderinger, ejendomsskatter

Det forventes, at afdelingslederen deltager aktivt i afdelingens daglige arbejde.

Af driftsopgaver kan nævnes:

 • økonomistyring
 • diverse beregninger samt analyser
 • optimering af interne kontroller og procedurer
 • overordnet budgetkontrol
 • forsikringer
 • kontakt til revisor
 • en række daglige opgaver og spørgsmål

Afdelingslederen vil også være projektkoordinator og projektudfører for diverse projekter. Her kan nævnes implementering af BI, konsolidering af regnskabs- og budgetmodel mv. Desuden vil afdelingslederen i det daglige fungere som problemknuser og facilitere løsninger.

Personlige kvalifikationer
Denne stilling fordrer en stærkt struktureret person, som mestrer planlægning og motiveres af opfølgning og overholdelse af deadlines. Den rette person har et godt økonomisk overblik, er vant til at arbejde med nøgletal og har et godt kendskab til IT. Samtidig skal den rette person være i stand til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt og være motiveret af selv at have fingrene i den daglige drift. Den rette person udstråler ro, er velovervejet og er vant til at omgås mange forskellige mennesker.

Du er økonomiuddannet og kan i dag være revisor men ønsker at ”komme på den anden side af bordet”, eller du sidder i en lignende økonomifunktion. Du har sikkert erfaring med at styre revisionsprocesser og kunder og har på den måde opnået både opgave- og personaleledelseserfaring.

Der tilbydes velordnede forhold i en dynamisk, udviklende og ordentlig organisation præget af ærlighed, fællesskab og bevægelse.

Søg straks
Er denne stilling noget for dig? Så søg straks.

Søg stillingen ved at trykke på knappen her på siden. Kontakt gerne konsulent Bo Schöler vedrørende spørgsmål på bos@abilon.dk eller telefon +45 40 64 33 00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.