Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder søges til ny afdeling for borgere med erhvervet hjerneskade på Plejecenteret Trekroner

Drømmer du om at være med til at skabe en ny og spændende afdeling, hvor du får mulighed for at sætte dit fingeraftryk, så er du måske vores kommende afdelingsleder.

 Vi søger pr. 01.05.20 en visionær, dedikeret og innovativ afdelingsleder, der ønsker at være med til at skabe rammerne for en kommende ny afdeling for 16 borgere med erhvervet hjerneskade i målgruppen 31 – 65 år på Plejecenteret Trekroner – Afdelingen skal åbne medio oktober 2020.

Hvorfor skal vi have plejeboliger til borgere med erhvervet hjerneskade?

I Roskilde Kommune har vi i dag ikke et specialiseret plejeboligtilbud til borgere med erhvervet hjerneskade – Borgerne bor i almindelige plejeboliger eller i tilkøbte specialiserede tilbud. Den nye afdeling skal være et specialiseret tilbud, hvor vi samler ekspertisen, og tilbyder borgerne en målrettet indsats i et godt og trygt hjem.   

Hvad er de første store opgaver?
En af de første opgaver er din deltagelse i nogle bruger workshops, hvor vi vil samle data om, hvad vores kommende beboere og pårørende ønsker i forhold til et liv i disse plejeboliger. I løbet af sommeren skal alle de basale processer, der skal til for at drive en afdeling, etableres – herunder bl.a. udarbejdelse af de kompetenceprofiler afdelingen skal rumme. Det tværfaglige personale skal rekrutteres fra juni til slutningen af august. Du vil i processen skulle arbejde tæt sammen med kommunens hjerneskade koordinator, myndighedsafdelingen, interessenter og centerleder m.fl.

Vores forventninger til dig:
Du bliver en del af et stort hus, hvor du vil indgå i en ung og dynamisk ledergruppe bestående af tre andre afdelingsledere og centerlederen. Her ud over vil du have et tæt samarbejde med teamlederen for Træning og Sundheds neurologiske genoptræning og rehabilitering, som er placeret på samme matrikel.

Som afdelingsleder er det dig, der har det faglige og personalemæssige ansvar. Du har ansvaret for arbejdstilrettelæggelsen samt tjenestetidsplaner i samarbejde med centerets øvrige ledelse. Det forventes, at du har en motiverende, proaktiv og inspirerende tilgang til opgaveløsninger, der er præget af at vi arbejder personcentreret. Det forudsættes at du har en naturlig, åben, lyttende og tillidsskabende ledelsesstil, og at du:

  • Er uddannet sygeplejerske, og har bred klinisk erfaring – vi vægter kendskab til specialet og til den rehabiliterende tilgang
  • Trives med såvel de borgernære, samt de ledelsesmæssige opgaver
  • Har organisatorisk indsigt og forståelse samt evner at samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper
  • Lægger vægt på dialog, nærvær og begejstring
  • Skaber gode rammer for læring og kompetenceudvikling
  • Har et stort overblik, evner at arbejde struktureret og tænker løsninger på tværs af forvaltninger
  • Har mod på at stå i noget nyt, hvor der alt andet lige vil være en del bevågenhed
  • Har en ambitiøs tilgang, og går efter implementering af den højeste faglige kvalitet
  • Har lederuddannelse gerne på minimum diplomniveau eller har mod på at påbegynde denne uddannelse

Ligeledes søger vi en afdelingsleder, som i hverdagen har et stort fokus på beboernes og pårørendes ønsker og behov, og som arbejder med den rehabiliterende tilgang som livskvalitet for den enkelte. Der vil være en stor grad af involvering af både beboere og deres pårørende, og vores kommende afdelingsleder skal kunne mestre medinddragelse og den personcentrede tilgang.  

Hvem er vi?
Plejecenter Trekroner er et stort moderne plejecenter, hvor der aktuelt bor 91 beboere fordelt på tre etager. Ledestjernen på Plejecenter Trekroner er at vores beboere skal opleve Trekroner som et godt og trygt hjem, hvor vi arbejder personcentreret og rehabiliterende med beboerne og pårørende. Vi er en personale- og ledergruppe, som vægter trivsel og det gode arbejdsmiljø, og som ikke har langt fra tanke til handling.

Hvis du har mod på at søge stillingen eller ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte centerleder Louise Lund Møller på telefon 3084 1392 eller mail louiselm@roskilde.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er d. 13. april 2020.

Du skal forvente, at der til samtalen vil være deltagelse af en brugerrepræsentant.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.