Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder søges til nyåbnet botilbud for mennesker med autisme

Frederiksberg Kommune har netop slået dørene op til Betty II, et ambitiøst botilbud til kommunens borgere med psykiske funktionsnedsættelser. På Betty II ønsker vi at skabe et tidssvarende botilbud, der med udgangspunkt i specialiseret viden om handicaps, skaber de bedste betingelser for høj livskvalitet for bostedets beboere. Dette gøres med visionen om at holde fokus på kvalitet i kerneopgaven og at have fagligheden i centrum.

Botilbuddet er opdelt i bo-enheder til borgere med udviklingshæmning og borgere med udviklingshæmning i kombination med autisme. Vi søger en afdelingsleder til Betty II’s autismeenheder, som består af 3 etager med ti beboere, opdelt i to levegrupper på hver etage. Tilknyttet hver etage er 15 pædagoger opdelt i 2 teams. Det metodiske grundlag, der arbejdes efter, tager sit udgangspunkt i TEACCH og Low Arousal.

Som afdelingsleder er du medansvarlig for den socialpædagogiske indsats på stedet og indgår i et tæt samarbejde med Betty IIs souschef, stedets faglige koordinator, de ansatte pædagoger samt andre samarbejdspartnere der sikrer helhedsorientering omkring beboerne.

Afdelingslederen har ledelsesansvar, som rækker på tværs af etagerne. I overensstemmelse med Betty II’s strategiske grundlag, herunder værdier, visioner og strategier, bliver din primære ledelsesopgave at skabe koordineret forståelse og handlinger blandt medarbejderne, ligesom du er faglig sparringspartner for souschef og koordinator. Ledelse hos os kræver faglig velfunderethed inden for autismeområdet, gode administrative færdigheder og lyst til at gå lidt længere for kvalitet i tilbuddet.

Vi søger en afdelingsleder med pædagogisk og ledelsesmæssig erfaring, som kan tiltrække, fastholde og videreudvikle et hold af kvalificerede medarbejdere i et helt nyåbnet tilbud.

Du er:

  • En leder, der involverer og samler medarbejderne i ambitionen om at skabe et fantastisk botilbud.
  • En leder, der både mestrer den faglige ledelse, personaleledelse samt administrativ ledelse.
  • En holdspiller, der kan spille sammen med den øvrige ledergruppe og bidrage til, at alle relevante kompetencer kommer i spil.
  • En leder, der er ansvarsfuld og ærekær omkring faglighed i kerneopgaven.
  • En leder, som ved, at anerkendelse er noget, man møder både beboere og ansatte med.
     
Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og løn forhandles med den forhandlingsberettigede organisation med udgangspunkt i din erfaring og kvalifikationer.

Deadline for ansøgning er den 18. september kl. 12. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 39.

Souschef Sanne Mylenberg kan kontaktes på tlf. 2898 9595 for yderligere oplysninger.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.