Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder (sygeplejerske) med selvindsigt og fokus på kvalitet til Bispebjerghjemmet - et velfungerende plejehjem på Nørrebro

Har du lyst til at være en del af et særdeles velfungerende plejehjem med en stærk kultur?
Så er du måske vores nye lederkollega.

Bispebjerghjemmet summer af en imødekommende atmosfære. Her hersker en ånd af kreativitet, medmenneskelighed, faglig stolthed og identitet. Vi har opbygget en stærk fælles kultur omkring vores tre værdier: at være nysgerrig, at fremme optimisme, at skabe balance. Vi søger en anerkendende afdelingsleder med selvindsigt, naturlig autoritet og faglig viden, som er god til at beskrive og oversætte målsætninger, prioritere opgaver samt styrke og delegere kompetencer. 

Hvem er du og hvad bliver dine opgaver?
Du bliver leder af en afdeling med to teams, som hver har en beboerkoordinator. Vi arbejder på at integrere de to teams endnu mere, og derfor skal du kunne skabe en positiv samarbejdsånd både i hverdagen og i pressede situationer. Du kan holde fokus på kvalitet, skabe overblik og koordinere de samlede opgaver i afdelingen. Du kan konkretisere strategier og målsætninger, så medarbejderne kan omsætte dem i det daglige arbejde og fremme læring gennem refleksion. Du skal være på forkant med beboernes behov og sammen med dine to teams finde gode og holdbare løsninger for beboerne samtidig med, at du har øje for helheden. Du vil desuden blive nøgleperson for udvalgte indsatsområder og netværk på tværs af huset. Derudover forventer vi, at du:

  • har erfaring inden for demens, geriatri, neurologi eller hjerneskadeområdet
  • har erfaring med ledelse og gerne en lederuddannelse på diplomniveau
  • har flair for dokumentation, vagtplanlægning samt budget/økonomi

Vi er en arbejdsplads med høj faglighed og medindflydelse
Bispebjerghjemmet er kendt for at have en høj og sikker faglighed med et helt særligt blik for hver enkelte beboer. Vi har mange aktiviteter og træningstilbud for hele huset og på de enkelte etager.
Vi søger målrettet at styrke hverdagsdemokratiet, så vi sammen med beboere og pårørende sikrer, at beboerne har indflydelse på deres egen dagligdag.

Bispebjerghjemmet har en fagligt velfunderet og ambitiøs ledergruppe, som arbejder med en meningsfuld hverdag på den korte bane og med fælles strategiske indsatser på den lange bane, så vi kan fremtidssikre vores solide kvalitetsarbejde. Lige nu er vi udpeget til et fire-årigt projekt om måltider, brugerinddragelse og bæredygtig mad.

Vi har et godt tværfagligt samarbejde mellem afdelingerne og med træning, aktivitet, service og produktionskøkken, hvilket kan få tingene til at ske hurtigt og stor fleksibilitet. Vi vægter højt, at Bispebjerghjemmet er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne har indflydelse på egen arbejdssituation og får deres kompetencer sat i spil. Vi har en del interne faglige netværk (demens, kost og måltider, forflytning, inkontinens, arbejdsmiljø og praktikvejledning). Medarbejdere fra alle teams indgår i disse netværk.

Praktisk information
Bispebjerghjemmet er gennemgribende renoveret i 2009 og har 90 to-rums boliger, fordelt på tre afdelinger. Hver afdeling består af to teams. Vi har mange gode fælleslokaler, eget produktionskøkken, café og en dejlig have. Vi er ca. 80 fastansatte. Ledergruppen består af forstander, tre afdelingsledere og service-/køkkenchef. Klik her og læs mere om, hvem vi er. 

Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. marts 2021 eller efter aftale. Planlagt ferie respekteres. Løn- og arbejdsforhold efter gældende overenskomst.

Mere information
Hvis du har brug for mere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte forstander Helle Ravn på 2479 5408.

Søg via nedenstående link senest mandag den 18. januar 2021
Vi holder første samtale den 25. januar og anden samtale den 28. januar.
Kandidater, der går videre til anden samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest, som indgår i ansættelsesudvalgets samlede vurdering.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.