Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Afdeling for Data i Center for Økonomi og Data

Vil du være med til at skabe grundlaget for databaseret styring på sundheds- og ældreområdet i Danmarks største kommune? Og kan du levere viden, som ligger til grund for strategiske beslutninger i organisationen samt grundlag for daglige beslutninger nær borgerne? Så er du måske vores nye afdelingsleder i afdeling for data.

Som afdelingsleder i en af landets største kommunale forvaltninger vil du få mulighed for at arbejde indgående med dataunderstøttelse af en organisation med mere end 8.000 ansatte og et samlet budget på 6,5 mia. kr. fordelt på mange forskellige ansvarsområder.

Afdelingen har ansvaret for dataunderstøttelse af forvaltningens centrale og decentrale enheder samt løbende rapporteringer til politisk udvalg, direktion og ledere i organisationen. Afdelingen drifter og udvikler forvaltningens dataplatform/datavarehus og har ansvaret både for teknisk infrastruktur og brugerrettede webbaserede rapporteringsløsninger.

Du vil blive personaleleder for en gruppe erfarne medarbejdere samt to studentermedhjælpere.

Om os
Center for Økonomi og Data består af 22 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på hhv. et økonomi- og data team, hvor du vil blive afdelingsleder for datateamet – en faglig stærk afdeling.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende lederjob i et travlt miljø, hvor du har stor mulighed for at sætte dit præg på opgaveløsningen.

Du vil være ansvarlig for at sikre et højt fagligt niveau i opgaveløsningerne, den daglige drift, og du skal være motoren for at nå organisationens målsætning og ambitionen om at arbejde datadreven i sine strategi og beslutninger.

Arbejdet skal styrke vidensgrundlaget og fremme en mere analyse- og datadrevet styring og prioritering på sundheds- og ældreområdet.

Derudover skal der arbejdes målrettet med at videreudvikle og systematisere anvendelsen af ledelsesinformationen i samspil med økonomiområdet.

Forvaltningen leverer sundhedsydelser til over 20.000 borgere om året og sikrer pleje og omsorg for mere end 12.000 borgere.

Om stillingen
Som afdelingsleder for data vil du skulle stå i spidsen for en særdeles erfaren og kompetent medarbejdergruppe, som har indgående forståelse for deres respektive ansvarsområder.

Din rolle bliver i høj grad at sætte kursen strategisk og operationelt for processer og produkter herunder udvikling af ledelsesinformationen i samspil med afdelingslederen for Økonomi og centerchefen, hvor særligt tilgængeligheden og anvendelsen af data i forvaltningen spiller en vigtig rolle på alle niveauer.

Dertil skal du sikre arbejdet med det data og afregning af den kommunale medfinansiering af sygehusvæsenet.

Da en stor del af afdelingens produkter runder direktionen og det politiske lag, er det således også vigtigt, at du har styr på dit skrivehåndværk, så de ofte komplekse sager fremstår hensigtsmæssigt.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med personaleledelse, men så skal du have solid erfaring med faglig ledelse og evne at facilitere medarbejdernes udførelse af de mange opgaver inden for anvendelsen af data.

Vi forventer, at du har indgående viden om udvikling af ledelsesinformation, rapporteringsløsninger og dataplatforme og forståelse for aktivitets- og økonomistyring og udarbejdelsen datadrevne analyser – enten i kommunalt eller statsligt regi.

Da afdelingen har stor berøringsflade og tæt samarbejde med resten organisationen fra direktion til fagcentre og driftsenheder, skal du trives med og være dygtig til at opbygge gode relationer. Du skal hele tiden have for øje, hvordan opgaven bedst løses til gavn for borgeren og bedst for organisationen. Du får derfor brug for en god portion organisatorisk forståelse og et veludviklet strategisk blik. Vi lykkes, når vi hjælper andre til at lykkes.

Vi løser komplekse opgaver, og du skal derfor være god til at skabe overblik og have mod på at koordinere og prioritere afdelingens arbejde, ligesom du motiveres af at skabe trivsel og arbejdsglæde blandt dine medarbejdere. Du formår at arbejde struktureret og kan holde hovedet koldt.

Vi tilbyder

  • et spændende og udviklende job i en politisk styret organisation
  • mulighed for personlig og faglig udvikling samt stor kontaktflade til – og samarbejde med – andre faglige områder
  • dygtige og engagerede kollegaer – fagligt og socialt
  • uformel og humørfyldt omgangstone, hvor vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid

Løn- og ansættelsesforhold
Tiltrædelse den 1. december 2020 eller før hvis muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på www.kk.dk.

Du er velkommen til at kontakte centerchef for Økonomi og Data Morten Sten Andersen på 2483 3399, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Søg stilllingen via nedenstående link senest mandag den 19. oktober 2020
Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristens udløb.
Kandidater, der går videre til anden samtalerunde, vil gennemgå en personlighedstest samt løse en mindre opgave.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.
 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.