Afdelingsleder til Afdeling for Strategisk Folkesundhed i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Kan du sætte og holde den strategiske kurs på folkesundhedsområdet, og kan du skabe resultater gennem andre, er du måske vores nye afdelingsleder.  
 
Ambitionen om at bryde den sociale ulighed i sundhed er omdrejningspunktet for vores arbejde, og vi har i Københavns Kommune taget et modigt og ambitiøst valg om at prioritere at arbejde strukturelt og flerstrenget med forebyggelse. Den kurs skal du hjælpe os med at holde, måle på og videreudvikle – så vi er til gavn for københavnerne og går i front på forebyggelsesfagligheden.   
 
Center for Sundhed har ansvaret for den strategiske udvikling af sundhedsområdet i Københavns Kommune. Vi arbejder med strategi- og politikudvikling, politisk betjening, faglig understøttelse af vores borgernære sundheds- og behandlingstilbud og implementering af initiativer og partnerskaber på folkesundhedsområdet.   
 
Om jobbet  
Som afdelingsleder har du ansvaret for, at de daglige opgaver løses med høj faglig kvalitet med blik for de politiske visioner på området. Det indebærer blandt andet, at du er med til at sætte retningen og yder den nødvendige faglige sparring, der samtidigt giver plads til, at medarbejdernes faglighed kan folde sig ud. Du skal desuden understøtte, at opgaverne løses i samarbejde med forvaltningens øvrige centre og samarbejdspartnere. Det indebærer ligeledes, at du sikrer et – fortsat – godt arbejdsmiljø.   
 
Som afdelingsleder bliver du en del af Center for Sundheds samlede ledergruppe bestående af to centerchefer, to afdelingsledere ud over dig samt en souschef i en af de andre afdelinger. Der er ca. 60 medarbejdere i centeret. Du vil blive den daglige leder for 19 dygtige og erfarne medarbejdere, som primært er akademikere med sundhedsfaglig eller samfundsvidenskabelig baggrund.   
 
Hvem er du?  
Vi forventer, du har en relevant videregående uddannelse indenfor samfunds- eller sundhedsvidenskab. Du skal kunne navigere i et politisk system og have solid erfaring med at få politik og faglighed til at mødes. Du skal gerne kende det forebyggelsesfaglige felt, og det vil være en klar fordel, hvis du har ledelseserfaring.   
 
Du ser værdien i en åben, anerkendende og tillidsfuld ledelsesstil, hvor medarbejderne har stor indflydelse på opgaveløsningen indenfor den tydelige ramme, der er sat. Du har gennemslagskraft og kommunikativ styrke nok til at udfordre vante tanke- og handlemønstre og kan lede både op, ned og til siden.   
 
Mere information  
 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte folkesundhedschef Katrine Schjønning på 3034 5632 eller sundhedschef Karen Toke på 2494 7384.
 
Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest den 1. maj 2018. Du skal vedhæfte din ansøgning CV og anden relevant dokumentation. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 2. marts 2018.
Vi forventer at holde første ansættelsessamtale i uge 10 og anden samtale i uge 11.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Vil du være pædagogisk afdelingsleder for en ny og spændende skole, der sætter børns læring i centrum?

Skolen på Grundtvigsvej

Frederiksberg
Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en visionær, engageret og faglig stærk afdelingsleder, som skal være med til at videreudvikle en relativt nystartet folkeskole.Vi bygger morgendagens skole og tror på, at børn ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Vil du være pædagogisk afdelingsleder for en ny og spændende skole, der sætter børns læring i centrum?

Frederiksberg Kommune

Skolen på Grundtvigsvej, Frederiksberg Kommunes nyeste folkeskole, søger en visionær, engageret og faglig stærk afdelingsleder, som skal være med til at videreudvikle en relativt nystartet folkeskole. Vi bygger morgendagens skole og tror på, at børn...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Afdelingsleder til Københavns Borgerservice

Københavns Borgerservice

Kan du sætte fokus på borgerne, styrke digital udvikling og service i forhold til Borgerservice både på myndighedsopgaver og de mange andre services, vi tilbyder for at gøre livet nemmere for københavnerne? Trives du med at lede forandringer, er du ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Pædagogisk afdelingsleder til Frederiksgård Skole/KKFO

Frederiksgård Skole

Vi søger en afdelingsleder, der kan understøtte arbejdet med læring af normaltbegavede elever med autisme og ADHD og er parat til at stå i spidsen for at videreudvikle Frederiksgård Skole KKFO, både autismefagligt, skolefagligt og socialpædagogisk. ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Afdelingsleder til barselsvikariat i Botilbuddet Sundbygårdsvej

Botilbuddet Sundbygårdsvej

Er du sygeplejerske, pædagog eller ergoterapeut, og har du lysten til at udvikle dig som leder og gnisten til at værne om et godt arbejdsmiljø? Sundbygårdsvej søger afdelingsleder i et barselsvikariat til døgndækket botilbud. Stillingen er på 37 tim...