Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Børnehuset Pilekvisten, Dagtilbudsdistrikt Øst i Frederikshavn (genopslag)

Pilekvisten er en harmonisk, velfungerende institution. Vores pædagoger er engagerede og motiverede, men desværre mangler vi i øjeblikket en afdelingsleder.

Vores hus er normeret til 65 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn og hører under Dagtilbudsdistrikt Øst, der består af 9 daginstitutioner, 32 dagplejere, en OBS- og behandlingsgruppe og en §32 gruppe.

Børnehuset Pilekvisten leder først og fremmest efter en afdelingsleder, der brænder for børnenes trivsel og som kan præge medarbejderstaben i en retning, så målet om trivsel realiseres for alle: Børnene, medarbejderne og børnenes forældre. Vi prioriterer børnenes udvikling og plads til forskelligheder i relation til pædagogernes arbejdsmetoder, ligesom vi anvender diverse digitale redskaber i børnenes dagligdag.

Vi ønsker en leder, der er synlig og lyttende, men samtidig beslutsom og tydelig i sin kommunikation. En, der vil præge vores hus med kreative tanker, der inspirerer.

Hvis du har lyst og mod på at arbejde med pædagogfaglig ledelse, så vil vi gerne invitere dig til at skrive en ansøgning til os. Det er ikke et krav, at du har ledelseserfaring, for du vil ikke stå alene. Du vil være i tæt kontakt med distriktslederen; du får sparring med en mentor, ligesom lederteamet – bestående af ledere fra distriktets øvrige institutioner - vil støtte dig med samtaler og råd i det omfang, du får brug for det. Vores afdelingsleder skal være den rette person – ikke nødvendigvis den mest erfarne.

Den kommende afdelingsleder i Børnehuset Pilekvisten vil få en alsidig hverdag, hvor børnene og de ansatte hele tiden er tæt på. Der er en stor social kontaktflade til børn, medarbejdere og forældre, og der er rig mulighed for at sætte sit præg på huset.

Vi vil lægge vægt på, at du:

  • Du har en stor pædagogfaglig viden og at du kan omsætte den til handlinger
  • At du er handlekraftig
  • Er en teamplayer
  • Har fokus på at den enkelte medarbejders ressourcer og kan sætte dem i spil
  • Er anerkendende i adfærd og kommunikation
Distriktslederen har det overordnede ansvar for økonomi. Som afdelingsleder er dine primære opgaver pædagogfaglig ledelse og personaleledelse. Vi arbejder ud fra Leadership Pipeline.

I Frederikshavn Kommune har vi en fælles plan: ”Bæredygtigt Børneområde”, som indeholder centrale pejlemærker, der tydeliggør indhold, mål og forventninger til både ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere:
https://www.youtube.com/watch?v=VQrFXruWh7A
https://frederikshavn.dk/politik/byraad/politikker-og-visioner/boerne-og-ungepolitik/
https://fic.frederikshavn.dk/
 
Vil du være en del af Dagtilbudsdistrikt Øst?
Så kan du kontakte distriktsleder Randi Pauli Nyhagen på telefon 61167911 for yderligere oplysninger om stillingen, eller hvis du ønsker at aftale tidspunkt for eventuelt besøg.

Tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. august 2020
Første samtale afholdes den 16. juni 2020. Går du videre til 2. samtale, skal du udfylde en Garuda KompetenceProfil. Anden samtale afholdes d. 29. juni 2020.
 
Der bliver indhentet straffe- og børneattest.
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst.
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning!
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.