Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Børnehuset Sættravej

Du har pædagogiske ambitioner. Og du er fagligt stærkt funderet

Er du klar til at videreudvikle et bæredygtigt dagtilbudsdistrikt med dine pædagogisk ambitioner? Og vil du med din høje faglighed være med til, at sætte høje standarder for det pædagogiske læringsmiljø? Du får en nøglerolle som ansvarlig for den praksisnære udvikling af børnehuset.

Natur, sundhed og den digitale virkelighed er omdrejningspunktet
Børnehuset Sættravej er en helt unik institution, hvor personalet og børnene har været inddraget - fra de første streger blev tegnet til indretningen af de pædagogiske læringsrum. Huset stod klar i 2017 og rummer i dag et væld af pædagogiske og teknologiske muligheder for husets 100 børnehave-  og 30 vuggestuebørn.

Huset ligger på en naturgrund, hvor børn og voksne er aktive og passer vores geder, kaniner og høns året rundt. Natur, sundhed og den digitale virkelighed er de tre ben, vores pædagogiske profil står på. Her går leg og læring hånd i hånd og det er dette, du som afdelingsleder bliver ansvarlig for bl.a. at lede og udvikle.

Du bliver leder af et hus, hvor der er en organisk tilgang, der afspejler sig i, at alle lokaler har flere funktioner og kan ændres til andre funktioner. Digitale redskaber som iPads, teleskoper, beebots og bluebots indgår som en del af børnenes hverdag.Du går i front, men ikke alene
Du bliver en del af vores ledelsesteam, som samarbejder ud fra et fælles værdigrundlag om at skabe sammenhæng og helhed for børn, forældre og medarbejdere. Du får din daglige gang i vores rummelige og hyggelige børnehus, hvor du arbejder side om side med en gruppe erfarne og engagerede medarbejdere.

Du får ansvaret for at udøve synlig ledelse og for udviklingen af den pædagogiske praksis i huset. Du bliver ansvarlig for økonomi, planlægning, strategi og styring af børnehuset, hvor du får et hold af kompetente og dedikerede medarbejdere, der brænder for at medvirke i udviklingen af et stærkt pædagogisk læringsmiljø og skabe en tryg hverdag for børn, forældre og personale.

Du er en ambitiøs afdelingsleder med erfaring i pædagogisk ledelse
Med din pædagogiske baggrund sætter du retningen for udviklingen af det pædagogiske arbejde, og du evner både at udøve, støtte og udvikle pædagogisk ledelse. Du smitter andre med din positive energi og værdsætter nye idéer og perspektiver. Når det kommer til at sætte mål, prioritere og eksekvere, tager du teten, og du er altid klar til at give medarbejderne sparring med fokus på udviklingen af den pædagogiske praksis.

For at lykkes i jobbet, er det vigtigt, at du:

  • kan facilitere og guide medarbejdere i dialog- og databaserede udviklingsprocesser
  • er synlig i det praktisk pædagogiske arbejde med børnene
  • ønsker at præge den pædagogiske udvikling i vores distrikt i samarbejde med ledelsesteamet
Børnehuset Sættravej er en del af Dagtilbudsdistrikt Syd
Børnehuset er en af i alt seks unikke daginstitutioner og 22 dagplejere i Dagtilbudsdistrikt Syd, der omfatter Voerså, Lyngså, Præstbro, Dybvad, Hørby, Østervrå og Sæby. Vores fælles plan ”Bæredygtigt Børneområde” indeholder centrale pejlemærker, der tydeliggør indhold, mål og forventninger til både ledere, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Læs mere om Frederikshavn Kommunes visioner og indsatser:
https://www.youtube.com/watch?v=VQrFXruWh7A
https://frederikshavn.dk/politik/byraad/politikker-og-visioner/boerne-og-ungepolitik/
https://fic.frederikshavn.dk/

Vil du være en del af vores verden?
Børnehuset Sættravej skal opleves, du er derfor meget velkommen til at komme og besøge os inden, du søger stillingen.

Du kan kontakte distriktsleder Caroline Skjoldborg på telefon 21 26 80 09 for yderligere oplysninger om stillingen og aftale tidspunkt for et besøg.  

Tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. maj 2020.

Første samtale holdes den fredag den 6. marts. Går du videre til 2. samtale, som vil blive holdt den 17. marts skal du udfylde en Garuda KompetenceProfil.

Der vil blive indhentet straffe- og børneattest. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.