Afdelingsleder til Bostedet Viben

Bostedet Viben søger en afdelingsleder fra den 1. juni 2018 eller snarest derefter
 
Der bor 35 borgere med moderat til svær hjerneskade enten erhvervet eller medfødt på bostedet Viben. Borgerne bor i egne lejligheder og har brug for omfattende pædagogisk støtte og sundhedsmæssig pleje. Bostedet Viben er en del af Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS).  
 
Målgruppe – borgeren i centrum  
Borgerne bliver mødt anerkendende, som unikke med hver deres særlige historie og skal opleve højest mulig livskvalitet. Det pædagogiske arbejde bliver planlagt konkret ud fra den enkelte borgers ønsker, ressourcer og behov. Der er fokus på den enkeltes mulighed for egenmestring og for at danne relationer. Beboerne har brug for nærværende medarbejdere med evner for overblik, tydelig kommunikation og som kan strukturere dagens gøremål. Der bliver arbejdet ud fra COS værdigrundlag og ud fra en mangfoldig vifte af socialpædagogiske tilgange og metoder.  
 
Faglighed og samarbejde  
Stillingen som afdelingsleder betyder, at du kommer til at arbejde med ledelse af medarbejdere, driftsledelse, faglig ledelse og strategisk ledelse med fodfæste i COS ledelsesværdier:  
 • Samskabende ledelse
 • tydelig ledelse
 • tillidsfuld ledelse
 • refleksiv ledelse samt COS’ værdigrundlag
Vores tilgang er, at arbejdet i hele COS sker med en involverende og faciliterende tilgang.  
 
Som afdelingsleder bliver du en del af en stor gruppe af afdelingsledere i COS, som dels er medlemmer af COS fællesledelse og dels mødes i et afdelingsledernetværk. Alle ledere i COS bliver uddannet i faciliterende ledelse og deltager i fælles udviklingsdage.  
 
Vi arbejder teambaseret og uddelegerer opgaver og ansvar som en naturlig del af samarbejdet. Vi lægger vægt på, at alle på bostedet er medansvarlige for at fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives og motiveres til at bidrage med de kompetencer, vi hver især besidder. En god balance mellem professionalitet, ansvarlighed, glæde, humor og kollegial omsorg vil være af stor betydning.  
 
Der afholdes teammøder og fælles personalemøder hver anden onsdag, hvor faglig metodeudvikling, etik, konflikthåndtering, planlægning/organisering af opgaver m.m. sættes på dagsordenen. Temadage og supervision indgår som metode til at udvikle og fastholde et højt, fagligt niveau.  
 
Som afdelingsleder er det vigtigt, at du 
 • er pædagogisk - eller sundhedsfaglig uddannet gerne med en ledelsesmæssig overbygning  
 • har erfaring som afdelingsleder  
 • har lyst til at skabe de bedst mulige rammer for borgerens liv  
 • har et grundigt kendskab til vagtplanlægning  
 • med tydelig faglighed sætter høj standard for det socialpædagogiske – og sundfaglige virke i dagligdagen  
 • kan arbejde systematisk med at sikre kvalitet i dokumentationen  
 • kan arbejde med tværfaglige indsatser og videndeling på mange niveauer  
 • bidrager aktivt med at udvikle COS indsatsområder  
Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne i hverdagene.
Om Center for Omsorg og Specialpædagogik
Center for Omsorg og Specialpædagogik er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 300 borgere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.  
 
Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højest mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.  
 
Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk  
 
Yderligere oplysninger
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Der indhentes referencer inden eventuel ansættelse.
  
Henvendelse kan ske til botilbudsleder Tina Jonassen på 2840 0497 fra den 9. april 2018.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 20. april 2018
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17.   
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder er du der ? Kan du få øje på Giraffen?

BØRNEHUSET GIRAFFEN ApS

København
Børnehuset Giraffen, søger en dygtig og motiverende afdelingsleder til børnehus på Amager. Trygge Institutioner driver pt. 5 private børnehaver og vuggestuer i Københavnsområdet . På Giraffen på Amager søger vi nu en afdelingsleder. Vi søger vi en k...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Afdelingsleder til ungeområdet i Borgercenter Handicap

Ungeområdet

Borgercenter Handicaps ungeområde søger en afdelingsleder med stærke lederevner og flair for myndighedsarbejdet Ungeområdet i Borgercenter Handicap søger ny afdelingsleder, som en del af et stærkt lederteam. Vi leder efter en afdelingsleder med komp...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Engageret afdelingsleder i et barselsvikariat til Kærbo

Kærbo Gruppe 2

Har du stort fokus på kerneopgaven og i tæt dialog med beboere og pårørende? Er du foregangsmand for at skabe et godt hverdagsliv i samarbejde med beboeren og de mennesker, som er vigtige for beboeren? Plejeboligcentret Kærbo søger en engageret afde...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Ambitiøs og initiativrig afdelingsleder til Europaskolen

European School Copenhagen

Frederiksberg
Genopslag Vi søger en afdelingsleder, der vil have en udfordrende og alsidig stilling på en visionær international skole, der er den eneste af sin art i Danmark. Du får stor indflydelse på opbygningen og den faglige og pædagogiske videreudvikling af...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Områdeleder til Område 89, botilbuddene på Boserupvej i Center City

Center City

Område 89 er ét af fire områder i Botilbuddene på Boserupvej i Roskilde. Botilbuddene på Boserupvej er et botilbud for voksne sindslidende i Københavns Kommune. På Botilbuddene på Boserupvej bor der 146 borgere, og i Område 89 bor der 36 borgere. Al...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018