Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

afdelingsleder til botilbud Rønnegård

Vi søger en afdelingsleder med pædagogisk uddannelsesbaggrund til udvidelse af vores ledelsesteam.
 
Rønnegård er et regionalt bo– og beskæftigelsestilbud (jf. Lov om Socialservice efter §§ 103, 104 og 108) for 27 voksne borgere med varige komplekse udviklingsforstyrrelser og nedsatte funktionsevner. Der forekommer atypiske psykiatriske diagnoser og udtryk. Nogle er tillige domfældte.  
Beboerne er fordelt i ni botilbud. De syv botilbud ligger i Gørløse. De øvrige to i Birkerød.   
 
Rønnegård har eksisteret siden 1989. Vores vision er til stadighed at være et førende og højt specialiseret, individuelt tilpasset tilbud for denne borgergruppe. Formålet er at skabe rum for og understøtte den enkeltes livsbehov og særlige livsvilkår.   
 
Det stiller ikke alene særlige krav til os som medarbejdere på Rønnegård men også krav til, at vi konstant har fokus på, hvordan vi kan udvikle Rønnegård som en organisation, der til stadighed kan efterleve forventningerne fra borgerne, vores samarbejdspartnere og det omgivende samfund. For at skabe det stærkeste udgangspunkt i realiseringen af vores vision tilstræber vi klarhed i vores fælles pædagogiske metoder og tilgang samt i vores kommunikation.   
 
Det er vores ambition at udvikle en organisationsforståelse, hvor kulturelle og sociale processer i pædagogiske sammenhænge er afgørende for vores praksis og fælles forståelse for målet for at løse vores kerneopgave.   
 
Metode for arbejdet  
Vores videnskabsteoretiske grundlag tager udgangspunkt i socialkonstruktionismen. Denne tilgang bygger på tanken om, at den sociale virkelighed er konstrueret ud fra menneskers tænkning og praksis og som udtrykkes gennem sproget.   
 
Vores pædagogiske tilgang og praksis er anerkendende i bred forstand med fokus på beboernes kompetencer og ressourcer. Med en anerkendende pædagogik skal medarbejderne være nysgerrige på og spørge ind til den enkelte beboers perspektiv. Med denne forståelse i den fælles relation er opmærksomheden altid rettet imod beboernes måde at opleve, tænke, føle og handle.   
 
Denne anerkendende tilgang er tilsvarende gældende mellem medarbejdere. Vi tilstræber her en forståelse af, at vi i vores hverdag er samskabende i vores fælles handlinger. Denne overordnede forståelse og praksis understøttes og videreudvikles af ledelsesteamet. Et væsentligt lederbegreb bliver i fremtiden ledelsescoaching. Denne coachende tilgang skaber flere refleksioner, større forståelse og læring gennem selvindsigt.  
 
Vi forventer, at du   

 • har en pædagogisk uddannelsesbaggrund   
 • har en dokumenteret relevant lederuddannelse – minimum på diplomniveau   
 • har solid ledelseserfaring inden for det pædagogiske arbejdsfelt og dermed kan identificere centrale problemstillinger i pædagogiske sammenhænge for at udvikle vores faglige pædagogiske metoder og tilgange   
 • er i overensstemmelse med vores videnskabsteoretiske grundlag og pædagogiske tilgang   
 • er samarbejdsorienteret i ledelsesteamet   
 • kan understøtte ledelsesbeslutninger på et strategisk niveau   
 • har erfaring med at implementere og omsætte ledelsesmæssige beslutninger til operationelle handlinger   
 • har interesse i organisationsudvikling og kan skabe motivation og opbakning i aktuelle medarbejderteams   
 • er tydelig i din kommunikation, såvel skriftligt som verbalt og dermed klar i dine forventninger   
 • vægter beboer- og medarbejder indflydelse samt et godt psykisk arbejdsmiljø   
 • har erfaring med pårørende samarbejde og kan sikre et godt og konstruktivt samarbejde   
Rønnegård har tillige udarbejdet et program for vores mission, vision samt et værdigrundlag, som vi arbejder ud fra. Dette kan rekvireres og fremsendes via e-mail.   
 
Vi tilbyder  
 • 27 dejlige, glade og underfundige beboere   
 • en levende arbejdsplads og organisation i konstant udvikling med ca. 120 kolleger med tværfaglige uddannelsesbaggrunde  
 • rig mulighed for indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag   
 • en afvekslende og spændende hverdag   
 • en organisation, hvor vi har høje ambitioner   
 • uddannelsesmuligheder   
 • individuel supervision samt supervision i ledelsesteamet   
 • mulighed for at præge den fremtidige udvikling   
 • en grundig introduktion til Rønnegård som organisation   
Løn og ansættelsesvilkår  
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede faglige organisation.   
 
Ved evt. ansættelse vil der blive indhentet straffeattest, og efter aftale indhenter vi referencer fra tidligere ansættelse.  
 
Ansøgning   
Hvis du kan se dig selv i denne stilling og ønsker du at være med til at udvikle Rønnegårds organisation, så høre vi meget gerne fra dig.    
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt relevante bilag senest mandag den 12. marts 2018 kl. 12.00.     
 
Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 20. marts 2018.    
 
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018 - gerne før.    
 
Yderligere oplysninger   
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Anne Thomsen, 3861 9103 / 2426 0194 eller stedfortræder Michael Stenkvist, 3861 9102 / 2782 3824.    
 
Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion eller handicap. Det sikres bl.a. gennem ansættelses– og uddannelsespolitikken.   
 
Vi kan kun modtage og behandle ansøgninger via rekrutteringssystemet, så ansøgninger sendt uden for systemet, fx via e-mail vil ikke komme i betragtning.    
 
Du skal sende din ansøgning, CV og relevante bilag online via linket i annoncen.    
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter

Helsingør Kommune

Helsingør
Afdelingsleder på genoptræningsområdet - til Helsingørs Rehabiliterings- og TræningscenterBrænder du for personaleledelse? Kan du involvere, sikre følgeskab og fastholde fokus i en omskiftelig dagligdag? Så er du måske den afdelingsleder, vi søgerHe...
Indrykket:19. september 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018