afdelingsleder til botilbud Rønnegård

Vi søger en afdelingsleder med pædagogisk uddannelsesbaggrund til udvidelse af vores ledelsesteam.
 
Rønnegård er et regionalt bo– og beskæftigelsestilbud (jf. Lov om Socialservice efter §§ 103, 104 og 108) for 27 voksne borgere med varige komplekse udviklingsforstyrrelser og nedsatte funktionsevner. Der forekommer atypiske psykiatriske diagnoser og udtryk. Nogle er tillige domfældte.  
Beboerne er fordelt i ni botilbud. De syv botilbud ligger i Gørløse. De øvrige to i Birkerød.   
 
Rønnegård har eksisteret siden 1989. Vores vision er til stadighed at være et førende og højt specialiseret, individuelt tilpasset tilbud for denne borgergruppe. Formålet er at skabe rum for og understøtte den enkeltes livsbehov og særlige livsvilkår.   
 
Det stiller ikke alene særlige krav til os som medarbejdere på Rønnegård men også krav til, at vi konstant har fokus på, hvordan vi kan udvikle Rønnegård som en organisation, der til stadighed kan efterleve forventningerne fra borgerne, vores samarbejdspartnere og det omgivende samfund. For at skabe det stærkeste udgangspunkt i realiseringen af vores vision tilstræber vi klarhed i vores fælles pædagogiske metoder og tilgang samt i vores kommunikation.   
 
Det er vores ambition at udvikle en organisationsforståelse, hvor kulturelle og sociale processer i pædagogiske sammenhænge er afgørende for vores praksis og fælles forståelse for målet for at løse vores kerneopgave.   
 
Metode for arbejdet  
Vores videnskabsteoretiske grundlag tager udgangspunkt i socialkonstruktionismen. Denne tilgang bygger på tanken om, at den sociale virkelighed er konstrueret ud fra menneskers tænkning og praksis og som udtrykkes gennem sproget.   
 
Vores pædagogiske tilgang og praksis er anerkendende i bred forstand med fokus på beboernes kompetencer og ressourcer. Med en anerkendende pædagogik skal medarbejderne være nysgerrige på og spørge ind til den enkelte beboers perspektiv. Med denne forståelse i den fælles relation er opmærksomheden altid rettet imod beboernes måde at opleve, tænke, føle og handle.   
 
Denne anerkendende tilgang er tilsvarende gældende mellem medarbejdere. Vi tilstræber her en forståelse af, at vi i vores hverdag er samskabende i vores fælles handlinger. Denne overordnede forståelse og praksis understøttes og videreudvikles af ledelsesteamet. Et væsentligt lederbegreb bliver i fremtiden ledelsescoaching. Denne coachende tilgang skaber flere refleksioner, større forståelse og læring gennem selvindsigt.  
 
Vi forventer, at du   

 • har en pædagogisk uddannelsesbaggrund   
 • har en dokumenteret relevant lederuddannelse – minimum på diplomniveau   
 • har solid ledelseserfaring inden for det pædagogiske arbejdsfelt og dermed kan identificere centrale problemstillinger i pædagogiske sammenhænge for at udvikle vores faglige pædagogiske metoder og tilgange   
 • er i overensstemmelse med vores videnskabsteoretiske grundlag og pædagogiske tilgang   
 • er samarbejdsorienteret i ledelsesteamet   
 • kan understøtte ledelsesbeslutninger på et strategisk niveau   
 • har erfaring med at implementere og omsætte ledelsesmæssige beslutninger til operationelle handlinger   
 • har interesse i organisationsudvikling og kan skabe motivation og opbakning i aktuelle medarbejderteams   
 • er tydelig i din kommunikation, såvel skriftligt som verbalt og dermed klar i dine forventninger   
 • vægter beboer- og medarbejder indflydelse samt et godt psykisk arbejdsmiljø   
 • har erfaring med pårørende samarbejde og kan sikre et godt og konstruktivt samarbejde   
Rønnegård har tillige udarbejdet et program for vores mission, vision samt et værdigrundlag, som vi arbejder ud fra. Dette kan rekvireres og fremsendes via e-mail.   
 
Vi tilbyder  
 • 27 dejlige, glade og underfundige beboere   
 • en levende arbejdsplads og organisation i konstant udvikling med ca. 120 kolleger med tværfaglige uddannelsesbaggrunde  
 • rig mulighed for indflydelse på planlægningen af din arbejdsdag   
 • en afvekslende og spændende hverdag   
 • en organisation, hvor vi har høje ambitioner   
 • uddannelsesmuligheder   
 • individuel supervision samt supervision i ledelsesteamet   
 • mulighed for at præge den fremtidige udvikling   
 • en grundig introduktion til Rønnegård som organisation   
Løn og ansættelsesvilkår  
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede faglige organisation.   
 
Ved evt. ansættelse vil der blive indhentet straffeattest, og efter aftale indhenter vi referencer fra tidligere ansættelse.  
 
Ansøgning   
Hvis du kan se dig selv i denne stilling og ønsker du at være med til at udvikle Rønnegårds organisation, så høre vi meget gerne fra dig.    
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt relevante bilag senest mandag den 12. marts 2018 kl. 12.00.     
 
Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 20. marts 2018.    
 
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018 - gerne før.    
 
Yderligere oplysninger   
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Anne Thomsen, 3861 9103 / 2426 0194 eller stedfortræder Michael Stenkvist, 3861 9102 / 2782 3824.    
 
Et af målene i Region Hovedstadens personalepolitik er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion eller handicap. Det sikres bl.a. gennem ansættelses– og uddannelsespolitikken.   
 
Vi kan kun modtage og behandle ansøgninger via rekrutteringssystemet, så ansøgninger sendt uden for systemet, fx via e-mail vil ikke komme i betragtning.    
 
Du skal sende din ansøgning, CV og relevante bilag online via linket i annoncen.    
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Afdelingsleder til Botilbuddet Robert Jacobsens Vej

Bostedet Robert Jacobsensvej

Genopslag Vi søger en engageret afdelingsleder til botilbuddet Robert Jacobsens Vej. Botilbuddet er flyttet til Ørestad den 1. december 2017. Botilbuddet er en del af Socialforvaltningen, Borgercenter Voksne, Center Amager. Målgruppen er voksne borg...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Afdelingsleder for børnemiljø

Lille Værløse Skole

Lille Værløse Skole Lille Værløse Skole Afdelingsleder for børnemiljø på Lille Værløse SkolePå Lille Værløse Skole i Furesø Kommune opslås pr. 1. april stillingen som afdelingsleder for børnemiljøet (0. 5. årgang), da vores nuværende afdelingsleder ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Afdelingsleder til nyt socialpsykiatrisk tilbud i Hillerød

Hillerød Kommune

Vil du være med til at åbne et helt nyt tilbud?1. september 2018 åbner Bocenter for unge og voksne med særlige behov et nyt botilbud for tyve psykisk sårbare yngre borgere med sindslidelser eller lettere autisme i Boligerne på Herlufdalsvej. Visione...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Afdelingsleder for skolefritidsordningen

Lille Værløse Skole

Gladsaxe
Lille Værløse Skole Afdelingsleder for skolefritidsordningen på Lille Værløse SkolePå Lille Værløse Skole i Furesø Kommune opslås pr. 1. april stillingen som afdelingsleder for skolefritidsordningen. I Furesø Kommune hedder det Furesøfritidsordning ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Afdelingsleder til Kratbjergskolen

Skole og Dagtilbud

Afdelingsleder søges til Kratbjergskolen, Afdeling Engholm. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2018.Nye muligheder n skole to afdelinger På afdeling Engholm har vores afdelingsleder valgt at søge nye græsgange.Vi mangler derfor en afdelingsleder m...