Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Byplanvejens skole

Brænder du for ledelse, og har du lyst til at indgå i et ledelsesteam, hvor tilgangen er nysgerrighed og fokus på udvikling, kan du være vores nye afdelingsleder?
Vi søger pr. 1. januar 2021 en afdelingsleder, der er fuld af energi, målrettet, og som trives i omskiftelig hverdag med en god blanding af såvel administrative som pædagogiske opgaver.

Byplanvejens Skole er beliggende i den sydøstlige del af Aalborg ved Ådalen. Skolen er tosporet og har ca. 470 elever og 75 medarbejdere. Skolen har ud over almenskolen fra børnehaveklasse til 9. klasse, en specialklasserække med 37 elever for børn med generelle indlæringsvanskeligheder og en DUS og DUS-II (fritidsordninger) med til sammen ca. 210 børn.

På Byplanvejens Skole vil du komme til at indgå i et miljø præget af høj faglighed og vilje til fortsat udvikling. Vi har valgt ansvar, respekt, trivsel, læring og fællesskab som vores værdigrundlag, og vi arbejder ud fra dette med fokus på anerkendelse og styrkelse af relationer. På Byplanvejens Skole er elevernes alsidige udvikling, læring og trivsel i centrum. Vi lægger tillige stor vægt på værdien af personalets fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Byplanvejens Skole har en aktiv og engageret forældregruppe. Vi ser forældrene som en af barnets stærkeste ressourcer, hvorfor dette samarbejde er vigtigt og løbende skal plejes og udvikles.
 
Ledelsesteamet, som udgøres af skoleleder, afdelingsleder, DUS- og indskolingsleder og teknisk serviceleder, er velfungerende, men vi vil glæde os til at du kan påvirke med nytænkning og kreativitet i opgaveløsningen. Opgaverne for vores nye afdelingsleder er en kombination af forskellige ledelsesopgaver. Der skal forventes en opgavefordeling, der består af såvel administrative ledelsesopgaver, som professionel læringsledelse, pædagogisk ledelse og personaleledelse i flere af skolens afdelinger.

I øvrigt opslås stillingen i overensstemmelse med Aalborg Kommunes principper om Learning Pipeline, som du kan læse mere om her https://www.nogetathavedeti.dk/ledelsesmodel
Vi søger en afdelingsleder, der har lyst til at medvirke til udviklingen af Byplanvejens Skole.
 
Vi forventer, at du

 • Har en læreruddannelse og meget gerne erfaring med skoleledelse
 • Arbejder struktureret og motiveres ved at have styr på opgaver og deadlines
 • Har flair for og lyst til at arbejde med økonomi
 • Kan være sparringspart for medarbejderne i udviklingen af professionelle læringsfællesskaber til gavn for børnenes trivsel og læring
 • Kan se potentialet i den enkelte medarbejder og støtte dennes udvikling
 • Kan skabe legitimitet i forhold til afdelingernes personalegrupper og påtage dig lederskabet
 • Kan se potentialet i forhold til alle børn og møde dem og deres forældre med nærhed og respekt - dér hvor de er
 • Vil, og kan, understøtte et konstruktivt samarbejde på tværs af afdelinger
 • Har et bredt anerkendende og inkluderende børnesyn
 • Er modig og begge ben solidt plantet på jorden.
Vi tilbyder
 • En skole baseret på helhedstænkning og helhedssyn på barnet
 • En afvekslende og spændende mangfoldig arbejdsplads i udvikling
 • En dygtig medarbejdergruppe, der er meget engageret i eleverne, skolen og teamsamarbejdet i og på tværs af afdelingerne
 • En generelt høj faglighed og fokus på trivsel, respekt og fællesskab hos elever og medarbejdere
 • En skole med et tæt dialogisk forældresamarbejde og en positiv skolebestyrelse
 • En dedikeret indsats ift. et godt arbejdsmiljø, herunder arbejdet med professionel kapital
 • Et ledelsesteam hvor sparring, meningsudveksling og samarbejde er i højsædet og hvor der er stor plads til at du kan sætte dit aftryk for skolens drift, udvikling og hverdag  
 • Arbejdsopgaver og problemstillinger, der udvikler dig som leder.
Som leder i Aalborg Kommune indgår man i ledelsesteamet på egen skole. Det forventes, at man deltager aktivt i samarbejdet mellem skoleområdets ledere og med ledere på tværs af skolevæsenet.
Det forventes, at lederen har eller gennemfører en uddannelse, der er relevant for skoleledelse iht. en individuel uddannelsesplan. Ansøgere med ledelseserfaring foretrækkes, herunder erfaring med samt indsigt i administration og økonomifunktioner.
 
Oplysninger om skolen og skolevæsenet kan ses på skolens hjemmeside: Byplanvejens Skole og på Skoleforvaltningens hjemmeside: Nogetathavedeti.dk
 
Praktiske oplysninger:
Forud for endelig ansættelse i stillinger, hvor medarbejderen er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes straffe- og børneattest. Læs mere her

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte skoleleder Linda Visborg på tlf. 9982 4770 / 6143 0363 for en snak om jobbets indhold og skolen. Du er ligeledes velkommen på besøg for møde os og se vores fysiske rammer.

Lønnen Lederstillingen er omfattet af aftale om lokal løn og indgået forhåndsaftale, svarende til en årsløn på omkring kr.505.769 excl. pension. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst indgået med KL.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Ansøgningsfrist: Senest søndag den 22. november 2020
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler den 24. og 26. november 2020.


Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.