Afdelingsleder til Campusskolen

Under mottoet ”Campusskolen griber dine muligheder” søger vi en erfaren og dygtig afdelingsleder, da en af vores gode kolleger har søgt nye udfordringer.

Vi håber at finde en person, der vil engagere sig i et velfungerende ledelsesteam, som desuden består af en skoleleder, en viceskoleleder og en administrativ leder. Sammen med ledelsesteamet skal du være med til at lede Campusskolens mange dygtige medarbejdere i videreudviklingen af en god skole.
 
Om Campusskolen og Ringsted 10. klassecenter
Campusskolen er en udskolingsskole, som blev etableret i 2012. Vi har ca. 700 elever og 65 lærere.
Der er 8-9 spor på hver af vores 7.-9. årgange ligesom, at vi også huser kommunens 10. klassecenter med ca. 120 elever, en specialiseret indsats - Campus+ og en modtageklasse.

Vi arbejder naturligt med at inkludere flest mulige elever i vores almen-del. Vi er ved at implementere en ny måde at arbejde med studie- og projektlinjetid, og vi indfører samtidig en ny måde at danne klasse på. Vi er samtidig i gang med at udvikle vores PLC samt ressourceteam og søger fortsat at skabe det bedste 10. klasses tilbud for elever både i og udenfor kommunen. Så vi keder os ikke.

Har du lyst til et spændende og alsidigt job med søde og sjove kolleger på en arbejdsplads med ambition om at være i toppen af landets bedste skoler, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.
 
Hvem er du?
Vi søger en afdelingsleder med skarpe personlige og faglige kompetencer. Du trives godt i samarbejdet med unge mennesker, for det er dem, vi er her for. Du har lyst til ledelse, har erfaring med det, er relationsstærk og indstillet på at tage fat i en ofte hektisk hverdag med mange forskellige opgaver.

Vi søger en afdelingsleder som kan udøve pædagogisk ledelse af lærerteams, som kan lede processer, som kan varetage driftsmæssige ledelsesopgaver og som kan gå foran og vise vejen.
 
Vi leder efter en kollega med stærke personlige kompetencer, som også besidder nogle af disse nøgleord:

   • Du kan skabe overblik og bevare dit gode humør, når der er fart på
   • Du er parat til at gribe nye opgaver og kan holde fast i dem, indtil der er fundet gode løsninger.
   • Du kender din egne begrænsninger og kan bede om sparring i ledelsesteamet, når der er behov for det.
   • Du er god til at motivere og fremme et godt arbejdsmiljø
   • Du har god erfaring med ledelse og befinder dig godt i rollen som leder. 


Hvem er vi?
På Campusskolen arbejder vi med involverende ledelse, og ledelsesteamet har en grundlæggende tro på, at man bedst skaber resultater ved at være i tæt og konstruktiv dialog med medarbejderne og eleverne. Vi arbejder systemisk med fokus på elevens ressourcer og potentialer. Det er vigtigt for os, at den nye afdelingsleder deler den grundopfattelse.

Vi arbejder systematisk med indsatsområder, hvor vi ønsker at se forandringer, og du skal derfor være god til at følge projekter helt til dørs. I dette skoleår er vores fokusområder teamsamarbejde, fagteam samt bevægelse i undervisningen.
 
Vi bryster os af, at Ringsted kommune er ”Midt i mulighederne”. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

Der vil være ansættelsessamtaler den 7. og 14. marts 2018.
Ansættelsesstart 1. maj  2018 eller snarest muligt.
 
Vi sætter pris på, at du kommer og besøger os inden ansøgningsfristen. Ring og lav en aftale med os.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Ledende bioanalytiker til Patologiafdelingen, afsnit Næstved, Sjællands Universitetshospital

Region Sjælland

Vi ønsker os .. Vores nye ledende bioanalytiker skal have en lederuddannelse på master- eller diplomniveau og være autoriseret bioanalytiker med lyst og evne til at påtage sig lederskabet for afsnit Næstved. Du refererer til Afdelingsledelsen og du ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Leder til Cytostatikaproduktionen, Region Sjælland Sygehusapotek, Roskilde

Region Sjælland

Brænder du for ledelse og har du lyst til at gøre en forskel for cancerpatienterne i Region Sjælland? Vi søger en dynamisk og handlekraftig leder til at stå i spidsen for fortsat at drive og udvikle vores cytostatikaproduktion i Roskilde. Vi er en s...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Souschef til Anæstesiafsnit med daglig funktion i Opvågningsafsnit, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Som en del af Region Sjællands sygehusplan er Næstved Sygehus dedikeret til at varetage elektiv kirurgi. Dette åbner op for en arbejdsplads, med fokus på udvikling af det elektive speciale. Vi arbejder ambitiøst og målrettet mod at effektivisere og ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Centremanager til nyt forskningscenter (962569)

Science and Technology

Roskilde
Har du lyst til at være med til at arbejde sammen med stærke forskere, unge talenter og udvikle vilde ideer i et tværdisciplinært center? Er du drevet af at løse administrative og koordinerende opgaver, så forskere og ph.d.-studerende kan koncentrer...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Servicechef til Koncern Service, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

Slagelse
Til vores serviceafdeling på Slagelse Sygehus, søger vi en servicechef til at varetage den daglige ledelse af afdelingen, der beskæftiger ca. 250 medarbejdere. Du indgår sammen med servicecheferne på de øvrige sygehuse i chefgruppen med direkte refe...