Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Center for Omsorg og Rehabilitering

Til centrets Afdeling for Myndighed søger vi en dygtig og ambitiøs leder, som vil være med til at udvikle og drive kommunens indsats for ældre borgere.  
 
I Center for Omsorg og Rehabilitering har vi det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af rehabilitering og ældreomsorg i Københavns Kommune.  
 
Vi arbejder med politisk betjening, udviklingsopgaver, driftsunderstøttelse og myndighedsopgaver. Fokus for vores arbejde er at levere helhedsorienterede løsninger, der skaber værdi for borgerne og er meningsfulde for medarbejderne. Derfor lægger vi vægt på et tæt samarbejde med driftsenhederne, den øvrige forvaltning og eksterne parter. Samarbejdsparterne er nærmere beskrevet i jobprofilen.  
 
Om jobbet  
Som afdelingsleder bliver du en del af centrets ledelsesteam med reference til centerchef Helle Schnedler. Centret ledes af et team på to centerchefer og seks afdelingsledere. Der er ca. 80 sundhedsfaglige og akademiske medarbejdere.
 
Du bliver leder for 14 engagerede medarbejdere, hvor ni af medarbejderne har en sundhedsfaglig baggrund og arbejder med visitation og boliganvisning, og fem af medarbejderne har en akademisk baggrund og arbejder som konsulenter med driftsunderstøttelse, politisk betjening og udvikling.  
 
Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende lederjob i et energisk miljø med skiftende dagsordener og alsidige opgaver. Vi lægger vægt på holdspil og resultater, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og kollegialt samvær.  
 
Lederen af Afdeling for Myndighed har særligt ansvar for strategi, udvikling og kvalitet i forvaltningens myndighedsfunktioner, herunder samarbejde med den decentrale visitation om drift og udvikling af forvaltningens indsatser og tilbud.  
 
Som afdelingsleder har du ansvaret for, at de daglige opgaver løses med høj faglig kvalitet. Det indebærer blandt andet, at du yder den nødvendige faglige sparring, organiserer opgavefordelingen og -varetagelsen og sikrer, at opgaver og projekter koordineres med forvaltningens øvrige centre og samarbejdspartnere. Det indebærer også, at du arbejder for et godt arbejdsmiljø og for, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen.  
 
Hvem er du?  
Vi søger en afdelingsleder med samfundsvidenskabelig baggrund eventuelt med en sundheds- eller socialfaglig grunduddannelse og gerne ledelseserfaring.  
 
Vi lægger vægt på, at din ledelsestilgang er tillidsbaseret, hvilket blandt andet indebærer, at du udviser åbenhed og nysgerrighed i dit samarbejde. Og så er det vigtigt, at du er delegerende og tydelig om opgaver og ansvar og ikke mindst, at du er synlig og nærværende.
 
Vi forventer, at du har erfaring fra en politisk styret organisation, og det vil være en fordel, hvis du har viden indenfor ældreområdet. Du skal være god til at kommunikere og formidle komplekse sager både i tale og skrift.  
 
Mere information  
Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på www.kk.dk. Der er udarbejdet en jobprofil, som kan hentes på www.genitor.dk.  
 
Du er også velkommen til at kontakte centerchef Helle Schnedler på 2527 5621.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar
Den første samtale foregår den 21. februar. Anden samtale foregår 26. februar. Mellem de to samtaler vil der blive gennemført en personlighedstest.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Engageret og ambitiøs afdelingsleder til udskolingen til Skolen på Islands Brygge

Skolen på Islands Brygge

København
Genopslag Vores skole vokser, og vi har brug for en afdelingsleder mere til vores udskolingsafdeling. Vi søger derfor en leder, der vil være med til at realisere vores pædagogiske visioner sammen med den øvrige ledelse. Københavns Kommune har over d...
Indrykket:21. september 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Afdelingsleder til aften- og nattevagt i Den Sociale Hjemmepleje - Center Nord

Den Sociale Hjemmepleje - Center Nord

København
Afdelingsleder, der tænker nyt og tænker ud af boksen er det dig? Har du en stærk sundhedsfaglig profil? Har du teamånd, går du forrest og er du dialogorienteret? Så kom og vær med til at opbygge aften- natplejen i den sociale hjemmepleje. Hvem er v...
Indrykket:28. september 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Afdelingsleder til Møllehuset

Møllehuset

Har du erfaring fra ældreområdet? Kan du lede og formidle vilkår og forandringer, så de giver mening, skaber arbejdsglæde og sammenhold? Så er du måske vores nye afdelingsleder. Møllehuset søger afdelingsleder, som sammen med os kan gøre en forskel ...
Indrykket:28. september 2018
Udløbsdato:22. oktober 2018

Afdelingsleder til Skolen på Islands Brygge, basisskolen

Skolen på Islands Brygge

København
Vi søger en udviklingsorienteret og samtidig driftssikker afdelingsleder til vores basisskole for 0. til 5. klassetrin. Du er på udkig efter nye udfordringer i dit ledelsesarbejde og er ambitiøs på både elevernes, skolens og egne vegne. Du har et gr...
Indrykket:8. oktober 2018
Udløbsdato:11. november 2018

Pædagogisk afdelingsleder til Christianshavns Skole

Christianshavns Skole

Vi er optagede af, at vores ledelsesarbejde centrerer sig omkring elevernes læring, og at vi er i stand til reelt at skabe værdi og vækst i forhold til denne ... kan du relatere til dette? Energisk, motiveret og udviklingsorienteret ledelsesteam søg...
Indrykket:10. oktober 2018
Udløbsdato:7. november 2018