Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Center for Omsorg og Rehabilitering

Til centrets Afdeling for Myndighed søger vi en dygtig og ambitiøs leder, som vil være med til at udvikle og drive kommunens indsats for ældre borgere.  
 
I Center for Omsorg og Rehabilitering har vi det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af rehabilitering og ældreomsorg i Københavns Kommune.  
 
Vi arbejder med politisk betjening, udviklingsopgaver, driftsunderstøttelse og myndighedsopgaver. Fokus for vores arbejde er at levere helhedsorienterede løsninger, der skaber værdi for borgerne og er meningsfulde for medarbejderne. Derfor lægger vi vægt på et tæt samarbejde med driftsenhederne, den øvrige forvaltning og eksterne parter. Samarbejdsparterne er nærmere beskrevet i jobprofilen.  
 
Om jobbet  
Som afdelingsleder bliver du en del af centrets ledelsesteam med reference til centerchef Helle Schnedler. Centret ledes af et team på to centerchefer og seks afdelingsledere. Der er ca. 80 sundhedsfaglige og akademiske medarbejdere.
 
Du bliver leder for 14 engagerede medarbejdere, hvor ni af medarbejderne har en sundhedsfaglig baggrund og arbejder med visitation og boliganvisning, og fem af medarbejderne har en akademisk baggrund og arbejder som konsulenter med driftsunderstøttelse, politisk betjening og udvikling.  
 
Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende lederjob i et energisk miljø med skiftende dagsordener og alsidige opgaver. Vi lægger vægt på holdspil og resultater, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og kollegialt samvær.  
 
Lederen af Afdeling for Myndighed har særligt ansvar for strategi, udvikling og kvalitet i forvaltningens myndighedsfunktioner, herunder samarbejde med den decentrale visitation om drift og udvikling af forvaltningens indsatser og tilbud.  
 
Som afdelingsleder har du ansvaret for, at de daglige opgaver løses med høj faglig kvalitet. Det indebærer blandt andet, at du yder den nødvendige faglige sparring, organiserer opgavefordelingen og -varetagelsen og sikrer, at opgaver og projekter koordineres med forvaltningens øvrige centre og samarbejdspartnere. Det indebærer også, at du arbejder for et godt arbejdsmiljø og for, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen.  
 
Hvem er du?  
Vi søger en afdelingsleder med samfundsvidenskabelig baggrund eventuelt med en sundheds- eller socialfaglig grunduddannelse og gerne ledelseserfaring.  
 
Vi lægger vægt på, at din ledelsestilgang er tillidsbaseret, hvilket blandt andet indebærer, at du udviser åbenhed og nysgerrighed i dit samarbejde. Og så er det vigtigt, at du er delegerende og tydelig om opgaver og ansvar og ikke mindst, at du er synlig og nærværende.
 
Vi forventer, at du har erfaring fra en politisk styret organisation, og det vil være en fordel, hvis du har viden indenfor ældreområdet. Du skal være god til at kommunikere og formidle komplekse sager både i tale og skrift.  
 
Mere information  
Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på www.kk.dk. Der er udarbejdet en jobprofil, som kan hentes på www.genitor.dk.  
 
Du er også velkommen til at kontakte centerchef Helle Schnedler på 2527 5621.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar
Den første samtale foregår den 21. februar. Anden samtale foregår 26. februar. Mellem de to samtaler vil der blive gennemført en personlighedstest.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Engageret afdelingsleder til Plejeboligcentret Kærbo - barselsvikariat

Kærbo

Vil du være en del af et lille, dynamisk og kreativt lederteam, som arbejder målrettet for, at Kærbo er og bliver ved med at være et attraktivt sted, man vælger både som beboer og personale? Vi arbejder for, at både beboere, pårørende og personale t...
Indrykket:4. maj 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

Afdelingsleder til specialenheden for lægeordineret heroinbehandling

Center for Rusmiddelbehandling København

Center for Rusmiddelbehandling København (CRK) søger den 1. september 2018 en afdelingsleder til Valmuen, specialenheden for lægeordineret heroinbehandling. CRK er en del af Socialforvaltningen og er Danmarks største center for rusmiddelbehandling. ...
Indrykket:9. maj 2018
Udløbsdato:10. juni 2018

Fremsynet afdelingsleder til det specialiserede børne- og ungeområde i Borgercenter Børn og Unge

BBU Amager

Vil du have en enestående mulighed for at bidrage til udviklingen af en stærk børnefamilieenhed? Som afdelingsleder bliver du del af en organisation, hvor vi går nye veje, skaber resultater og har høje ambitioner for udsatte børn og unge i København...
Indrykket:9. maj 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Afdelingsleder i 10. klasse til Københavns Kommunes Ungdomsskole

Københavns Kommunes Ungdomsskole

Vi søger pr. 1. august 2018 en afdelingsleder med erfaring, viden og lyst til at drive og videreudvikle 10. klasse i København. I Københavns Kommune er almen 10. klasse organiseret i Ungdomsskolen. I skoleåret 2018 2019 har vi cirka 270 elever forde...
Indrykket:15. maj 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Afdelingsleder til botilbuddet Grøndalsvænge i Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS)

Grøndalsvænge & Huset

Der bor 50 voksne udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde demens på Grøndalsvænge. Tilbuddet rummer også dagtilbud og ligger i grønne omgivelser i Københavns Nordvestkvarter. Stillingen som afdelingsleder bet...
Indrykket:15. maj 2018
Udløbsdato:29. maj 2018