Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Center for Omsorg og Rehabilitering

Til centrets Afdeling for Myndighed søger vi en dygtig og ambitiøs leder, som vil være med til at udvikle og drive kommunens indsats for ældre borgere.  
 
I Center for Omsorg og Rehabilitering har vi det overordnede ansvar for den strategiske udvikling af rehabilitering og ældreomsorg i Københavns Kommune.  
 
Vi arbejder med politisk betjening, udviklingsopgaver, driftsunderstøttelse og myndighedsopgaver. Fokus for vores arbejde er at levere helhedsorienterede løsninger, der skaber værdi for borgerne og er meningsfulde for medarbejderne. Derfor lægger vi vægt på et tæt samarbejde med driftsenhederne, den øvrige forvaltning og eksterne parter. Samarbejdsparterne er nærmere beskrevet i jobprofilen.  
 
Om jobbet  
Som afdelingsleder bliver du en del af centrets ledelsesteam med reference til centerchef Helle Schnedler. Centret ledes af et team på to centerchefer og seks afdelingsledere. Der er ca. 80 sundhedsfaglige og akademiske medarbejdere.
 
Du bliver leder for 14 engagerede medarbejdere, hvor ni af medarbejderne har en sundhedsfaglig baggrund og arbejder med visitation og boliganvisning, og fem af medarbejderne har en akademisk baggrund og arbejder som konsulenter med driftsunderstøttelse, politisk betjening og udvikling.  
 
Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende lederjob i et energisk miljø med skiftende dagsordener og alsidige opgaver. Vi lægger vægt på holdspil og resultater, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og kollegialt samvær.  
 
Lederen af Afdeling for Myndighed har særligt ansvar for strategi, udvikling og kvalitet i forvaltningens myndighedsfunktioner, herunder samarbejde med den decentrale visitation om drift og udvikling af forvaltningens indsatser og tilbud.  
 
Som afdelingsleder har du ansvaret for, at de daglige opgaver løses med høj faglig kvalitet. Det indebærer blandt andet, at du yder den nødvendige faglige sparring, organiserer opgavefordelingen og -varetagelsen og sikrer, at opgaver og projekter koordineres med forvaltningens øvrige centre og samarbejdspartnere. Det indebærer også, at du arbejder for et godt arbejdsmiljø og for, at de rette kompetencer er til stede i afdelingen.  
 
Hvem er du?  
Vi søger en afdelingsleder med samfundsvidenskabelig baggrund eventuelt med en sundheds- eller socialfaglig grunduddannelse og gerne ledelseserfaring.  
 
Vi lægger vægt på, at din ledelsestilgang er tillidsbaseret, hvilket blandt andet indebærer, at du udviser åbenhed og nysgerrighed i dit samarbejde. Og så er det vigtigt, at du er delegerende og tydelig om opgaver og ansvar og ikke mindst, at du er synlig og nærværende.
 
Vi forventer, at du har erfaring fra en politisk styret organisation, og det vil være en fordel, hvis du har viden indenfor ældreområdet. Du skal være god til at kommunikere og formidle komplekse sager både i tale og skrift.  
 
Mere information  
Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på www.kk.dk. Der er udarbejdet en jobprofil, som kan hentes på www.genitor.dk.  
 
Du er også velkommen til at kontakte centerchef Helle Schnedler på 2527 5621.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 16. februar
Den første samtale foregår den 21. februar. Anden samtale foregår 26. februar. Mellem de to samtaler vil der blive gennemført en personlighedstest.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder (ergoterapeut eller fysioterapeut) til Hjælpemiddelcentret

Hjælpemiddelcentret HMC

Hjælpemiddelcentret (HMC) søger en afdelingsleder til vores Specialrådgivning. Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønsket besat fra 1.november 2018 eller tidligere. Du skal være uddannet ergoterapeut eller fysioterapeut. Specialrådgivningen bestå...
Indrykket:3. august 2018
Udløbsdato:7. september 2018

Fagligt ambitiøs afdelingsleder til Peder Lykke Skolen

Peder Lykke Skolen

Vi søger en pædagogisk afdelingsleder, der kan og vil bidrage til det gode udviklende arbejdsmiljø, der befordrer arbejdsglæde og trivsel. Netop nu bliver skolen helhedsrenoveret og udbygges til fire spor. Et arbejde, hvor du skal være med til at fo...
Indrykket:7. august 2018
Udløbsdato:22. august 2018

Engageret og ambitiøs afdelingsleder til udskolingen på Skolen på Islands Brygge

Skolen på Islands Brygge

Vores skole vokser, og vi har brug for en afdelingsleder mere til vores nye udskolingsafdeling, som står færdig i 2020. Vi søger derfor en leder, der har lyst til at være med til at indtage bygningen og realisere de pædagogiske visioner sammen med d...
Indrykket:13. august 2018
Udløbsdato:9. september 2018

Afdelingsleder til Skolen på Duevej

Skolen på Duevej

Frederiksberg
Tiltrædelse pr. 1.11.2018. Vil du være med til at lede en ambitiøs og velfungerende folkeskole på Frederiksberg? Så er jobbet som afdelingsleder på Skolen på Duevej måske noget for dig. Vi tilbyderSom vores nye afdelingsleder får du en spændende og ...
Indrykket:17. august 2018
Udløbsdato:7. september 2018

Printmedarbejder til butik i den grafiske branche

VESTER KOPI A/S

København
Vester Kopi i Gothersgade søger ny medarbejder. Du vil som printmedarbejder, primært skulle tage dig af storformat print og opklæbning, men vi forventer naturligvis at du deltager i den daglige produktion på lige fod med resten af kollegaerne. I job...
Indrykket:20. august 2018
Udløbsdato:28. august 2018