Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Den Miljøterapeutiske Organisation

Den Miljøterapeutiske Organisation er i udvikling og vi søger derfor en erfaren lederprofil, som har en særlig interesse for børn og unge med psykiske vanskeligheder og flair for god personaleledelse. Du har lyst til at være en del af en organisation som vokser og kan se dig selv bidrage til den gode udvikling til glæde og gavn for vores børn, unge og medarbejdere.

Med din erfaring skal du lede en af vores afdelinger og være ansvarlig for, at vores værdier og kerneopgave om at yde miljøterapeutisk udviklingsstøtte holdt op imod de kommunale handleplaner udøves i dagligdagen.

I et spændende, dynamisk og til tider hektisk ungemiljø, har vi gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi er optaget af hvordan vi som fagprofessionelle bedst muligt skaber et tillidsfuldt, lærende og indholdsrigt miljø. Både i forhold til de unges udvikling og læring og læring i det kollegiale fællesskab.

Ansvar og opgaver

Du er ansvarlig for den daglige ledelse af afdelingen og medarbejdere. Herunder at bidrage til medarbejdernes trivsel og udvikling via din daglige sparring, medarbejderudviklingssamtaler og opfølgning på medarbejdernes individuelle udviklingsplaner.

Du er ansvarlig for kontinuiteten i familiesamarbejdet og i samarbejdet med forvaltningerne. Herunder opfølgning på de unges udviklingsplaner samt afholdelse af statusmøder, teammøder og behandlingskonferencer.

Du får stor indflydelse på eget arbejde og ansvaret for at kvaliteten i afdelingen er høj. Hertil ansvar for koordinering, vagtplanlægning, digital journalisering og indberetninger samt at de fysiske rammer fremstår pæne.

Ledelsessamarbejde

Du indgår i et konstruktivt samarbejde med de øvrige afdelingsledere for at sikre en optimal drift af hele organisationen. Vi har et miljø, der vægter vidensdeling med udgangspunkt i anerkendelse af hinandens faglige kompetencer – i teamet og på tværs af organisationen. Ledelsen afholder lederseminar to gange om året.

Uddannelse og supervision

Vi tilbyder internt uddannelsesforløb og en grundig introduktion til arbejdet. Vi har ugentlige teammøder med supervision og undervisning.

Din faglige og personlige profil

  • Ledererfaring, gerne indenfor tilsvarende arbejdsområde
  • En mellemlang eller videregående uddannelse
  • Erfaring med at arbejde mentaliserende, gerne i sammenhæng med miljøterapi
  • Gode samarbejdskompetencer
  • Gode kommunikative kompetencer - såvel mundtligt som skriftligt
  • Behersker digital kommunikation

Om Den Miljøterapeutiske Organisation

Målgruppen er unge i alderen 10-23 år og Den Miljøterapeutiske Organisation har flere opholdssteder, botilbud, samt dagbehandlingstilbud som arbejder tæt sammen med alle døgnafdelingerne, andre opholdssteder, plejefamilier og familier til unge som bor hjemme, men har brug for den særlige behandlings- og undervisningsramme som vores dagbehandlingstilbud kan tilbyde.

Fælles for både vores opholdssteder og skoler er at vi ønsker, at skabe en tryg og omsorgsfuld ramme om de unges tilværelse og på den måde fremme den enkeltes udvikling.

Du kan læse mere her: www.dmo.dk

Yderligere information

Har du som jobansøger spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Viceforstander Jannie Christensen 61310540 eller forstander Jesper

Send din ansøgning til os via knappen "send ansøgning"


Se mere på vores ansøgersite: https://dmo.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.