Afdelingsleder til Døgnafdelingen og intensivt dagtilbud i FamilieCentret

Afdelingsleder til Døgnafdelingen og intensivt dagtilbud i FamilieCentret.

FamilieCentret i Randers Kommune har videreudviklet på indsatserne i familierne, derfor skal vi have ansat en afdelingsleder til vores nystartede afdeling, som er en kombination af en døgnforanstaltning og et intensivt dagtilbud.

Hvem er vi?
Familiecentret er organiseret under Børn og Familie i Randers kommune og har afdelinger med familiekonsulenter, psykologer, familiestøttemedarbejdere, flygtningekonsulenter, familieplejekonsulenter og konsulenter i døgn/ dagtilbuddet.

Derudover er der et administrativt team, en serviceassistent og et ledelsesteam med fire afdelingsledere og en centerleder.

Du vil blive afdelingsleder for 9 socialfaglige medarbejdere, en serviceassistent og flere tilkaldevikarer.
Udover at indgå i ledelsesteamet i FamilieCentret, vil du også indgå i det udvidede ledelsesteam i Børn og familie, som udover familiechefen udgør centerledere og afdelingsledere fra de fire øvrige afdelinger i Børn og familie; Krisecentret, Center for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning,
MyndighedsCentret og UngeCentret.

Centerlederen har det overordnede ledelsesmæssige ansvar i FamilieCentret men opgaverne varetages i tæt samarbejde med afdelingslederne.
Afdelingsledernes iagttagelser og vurderinger af forhold i FamilieCentret er væsentlige og skal indgå og medvirke til kvalificering af de ledelsesmæssige beslutninger.

Afdelingslederne skal bidrage til at sikre, at FamilieCentret leverer højst mulig kvalitet indenfor det givne serviceniveau, at der er størst mulig arbejdsglæde/ medarbejdertrivsel, at der er et lavt sygefravær og en sund økonomien.

Vi forventer at du:

 • har en relevant socialfaglig baggrund. Det er en fordel med kendskab til arbejdet på en døgnafdeling, herunder vagtplanlægning mv. men det er ikke et krav.
 • har stor appetit på ledergerningen, hvis du ikke i forvejen har erfaring med at udøve den
 • er optaget af faglig udvikling af familiearbejdet
 • har evne og vilje til at reflektere over både dig selv og andre og derved udvikle egne og andres faglighed og kompetencer.
 • er en holdspiller og samtidig tager et individuelt ansvar
 • har en tydelig ledelsesstil og kan sætte rammer og give retning
 • er indstillet på at økonomistyring er en naturlig del af arbejdet

Vi tilbyder:
 • medindflydelse på FamilieCentrets udviklingsområder
 • en medarbejdergruppe og et ledelsesteam, der arbejder professionelt, er fagligt kompetent og humoristisk
 • en udfordrende og uforudsigelig hverdag
 • en arbejdsplads i udvikling og med en arbejdskultur, som bygger på anerkendelse, ansvarlighed, engagement og uhøjtidelig stemning.
 • ledersparring og uddannelse.

Yderligere information:
Hvis du vil vide mere om stillingen, organisationen eller os er du meget velkommen til at ringe til centerleder Hanne Willemoes tlf. 8915 8201 eller til afdelingslederne Mariann Kaster tlf. 8915 8205 og Orla Jørgensen tlf. 8915 8206.

Stillingen er med tiltrædelse 1. maj 2018. Løn og – ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt regler om ny løndannelse. Ved ansættelse indhentes børne- og straffeattest.

Der er ikke højeste arbejdstid og afdelingslederne indgår i en bagvagtfunktion med sine afdelingslederkollegaer i FamilieCentret.

Ansøgningen med relevant dokumentation for uddannelser, tidligere beskæftigelse og udtalelser sendes via Randers kommunes elektroniske rekrutteringssystem senest 5. marts 2018.

Vi forventer at holde samtaler den 15. marts 2018 og evt. også den 23. marts 2018.
Der kan evt. blive tale om en personlighedstest for kandidaterne til anden runde. Den vil i så fald foregå den 19. marts 2018.

Ansættelsesforhold
Fuldtidsstilling

Tiltrædelse
01.05.18

Ansøgningsfrist
05.03.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
FamilieCentret

Kontaktperson
Centerleder Hanne Willemoes Knudsen


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Afdelingsleder til Familieplejen og Familiestøtten i FamilieCentret.

Randers Kommune

Randers
Afdelingsleder til Familieplejen og Familiestøtten i FamilieCentret. FamilieCentret i Randers Kommune søger pga. videreudvikling og en mindre omorganisering, en afdelingsleder for familieplejekonsulenterne og familiestøttemedarbejderne. Hvem er vi? ...
Indrykket:16. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Konstruktionschef - Odense

UnikRecruitment

Erfaren, struktureret og dynamisk Inrotech er en innovativ virksomhed, der udvikler og implementerer unikke og meget avancerede robotsvejseløsninger til virksomheder inden for sværindustrien. Virksomheden oplever stor interesse grundet dens kompeten...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Afdelingschef for projektudvikling, København

Effektiv Rekruttering

Virksomhed: ARKITEKTGRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos ARKITEKTGRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere, og skaber med byggeriets arkitektur og f...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Find kompasset frem og vis vejen som leder

mind

Hos DOMINIA træder du ind i rollen som afdelingsleder for et særdeles velfungerende konstruktionsteam. Din fornemmeste opgave bliver at sikre den høje arbejdsglæde og gode kultur i DOMINIA. Som frontfigur i konstruktionsafdelingen tager du kort og k...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Chef for Teknik og Miljø

Skanderborg Kommune

Kan du motivere og skabe inddragelse?Skanderborg Kommune har en vision om De 1.000 fællesskabers land , hvor kommunen opfattes som et politisk ledet lokalsamfund, og hvor borgerne sætter deres ressourcer i spil sammen med andre. Løsninger skabes ind...