Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Dybenskærhave

Dybenskærhave Plejecenter søger en leder, som kan skabe mening og som er ledelsemæssig- og sundhedsfaglig velfunderet.

Er du en erfaren leder indenfor sundhedsområdet med en stærk lederprofil?

Så læs endelige videre.

Dybenskærhave plejecenter er lyst og moderne indrettet, rummer 72 boliger fordelt på tre etager. Livet leves på Dybenskærhave, der er en åben tilgang og følelsen af altid at være velkommen møder én når man træder ind af døren, her mødes man altid med et smil og et velkommen til.

I opgaven som ny leder vil du blive mødt af medarbejder fra flere faggrupper, men fælles for dem alle, er at de ønsker sig en leder, som kan inspirere, skabe tillid, er tydelig i sine udmeldinger, kan skabe samspil i et team af nye og gamle medarbejder. En leder som er nysgerrig og som sammen med medarbejder og beboer går på opdagelse i og efter det som der virker. Der skal være respekt for kompetencer og ressourcer, det skal være udfordrende og ”sjovt” og du skal som leder kunne favne medarbejderne, drage omsorg, være lyttende, men også kunne stå fast og turde træde ind i den svære samtale. Du evner at stille skarpt på de faglige udfordringer og du invitere til fagligrefleksion og når huset en ”sjældent” gang står på den anden ende, så bevare du roen og overblikket.

Du bliver del af en ledergruppe på i alt 5 som inklusiv Centerlederen arbejder for at fremme udviklingen og kulturen på plejecentret. Vi har et tæt samarbejde, vi går på tværs af afdelingerne når det er påkrævet og derfor er det vigtigt at vi til en hver tid støtter op om hinanden. Vi arbejder på at styrke den faglige kvalitet i arbejdet. Sammen med beboere og medarbejder, reflektere vi over og arbejder med hvad der er det gode ældre -liv, og hvordan kan det leves når man bor på plejecenter. Vi er ambitiøse og vi vil gerne være det sted, hvor man allerhelst vil bo, når man skal på plejecenter. 

Du kommer til en kommune hvor man på sundhed- og ældreområdet prioriterer, fælles læring og et styrket tværgående ledelsesarbejde. Vi deler viden og er stærkt egangeret i en fælles udvikling af ledelse som et bredt praksisfællesskab, der bygger på inddragelse, åbenhed og tilliden til at alle kan og skal bidrage. Her er højt til loftet og mulighed for at afprøve ny ideer.

Hos os får du indflydelse på strategi og retning, personaleansvar, ansvar for faglig udvikling, drift og økonomi. Vi er et plejecenter på vej mod ny horisonter og her bliver din viden og erfaring et vigtigt bidrag.

Interesseret? så send os en ansøgning senest d.19 januar 2021. Ansættelsessamtaler bliver afholdt den 21.januar 2021 og 2. runde den 25. januar2021.

Vil du høre mere om stillingen eller os, er du velkommen til at kontakte Plejecenterleder Kathrin Meyer Lundberg  kmg@hvidovre.dk / mobil 22456684.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.