Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Enghuset Herlev

Børnehuset Enghuset, Herlev, søger afdelingsleder til nyoprettet stilling pr. 1/4 2018.
 Enghuset er en integreret institution med 4 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper, med ca. 105 børn i alt. Stillinger er placeret i børnehaven.
Vi har brug for en afdelingsleder, der ikke nødvendigvis har ledelseserfaring, men kan medvirke til og have delvis ansvar for: Trivslen på afdelingen, koordination, være motiverende i det daglige arbejde, kunne inspirere personalet, være tovholder for børn i udsatte positioner, og kunne se mulighederne i afdelingen.

Vi har en etnisk bred gruppe af børn der har brug for tydelige voksne der sætter rammer for deres udvikling. Vi arbejder målrettet, systematisk og vidensbaseret. Alle pædagoger har gennemgået, eller skal i gang med, et efteruddannelsesforløb, diplommodul, indenfor sprog, IT, natur, kunst & kultur, inklusion eller krop & bevægelse. Børn skal ses, høres og forstås hver eneste dag og det gælder også deres forældre og personalegruppen.

Du vil have ca. 7 timer ugentligt til ledelsesarbejdet, nogle uger mere nogle uger mindre. Du skal kunne sparre om personale- og pædagogfaglige udfordringer med lederen, kunne supervisere afdelingens personale og være med til forældresamtaler, når det synes nødvendigt. Du skal være mødeleder ved afdelingsmøderne og koordinere de forskellige projekter og indsatser på afdelingen.

Du er en robust pædagog, der er fagligt velfunderet og hviler i dig selv, fagligt og personligt, er flexibel og kan være med til at få Enghuset til at blive et sted hvor børn og personaler udvikles og trives.

Stillingen er på 34-36 timer ugentligt.
Ansøgningsfrist er fredag 23. februar kl. 12.00 

Samtaler forventes afholdt mandag 26/2 og tirsdag 27/2.
Der indhentes børne- og straffeattest.

Henvendelse om yderligere information og besøg skal ske til leder Jacob Bertelsen på 4452 5940 eller jacob.bertelsen@herlev.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her