Afdelingsleder til forsorgshjemmet Overmarksgården

Kan du lede og udvikle på tværs af afdelinger? Kan du skabe selvværd og sammenhæng for borgerne? Vil du være med til at stå i spidsen for at vores dygtige medarbejdere kan gøre det de er bedst til? Så har vi måske et job til dig.

 

Forsorgshjemmet Overmarksgården er et socialt døgncenter for udsatte borgere efter §110 i Serviceloven. Overmarksgårdens opgave er, at tilbyde døgnophold og støtte for socialt udsatte borgere med misbrugsproblemer og/eller svære sociale/psykiatriske problemstillinger. De borgere som opsøger Overmarksgården er hjemløse, boligtruede eller ude af stand til at klare sig i egen bolig. Vores opgave er i et samarbejde med den enkelte at give støtte til at genskabe en tilværelse med fokus på nye muligheder.

 

Organisationen Botilbud Socialpsykiatri består af ca. 130 medarbejdere, som skal ende med at bestå af 3 afdelingsledere inkl. dig samt to centerledere.

 

Selvværd og Sammenhæng
I Kolding Kommune vil vi sætte dagsordenen og udvikle vores tilgang til det at bo på et forsorgshjem, så det bliver tydeligt, at vi arbejder sammen med borgeren om at skabe selvværd og sammenhæng for den enkelte.

 

For at gøre vores tilgang konkret, arbejder vi ud fra vores vision ”Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør”. Det er en vision, som alle medarbejdere opfylder ved at have en adfærd, der afspejler de fem leveregler:

 

  1. ?Tal et sprog alle mennesker forstår
  2. Alt inden for din radar er dit ansvar
  3. Det er borgerens plan
  4. Sæt fællesskabet i spil
  5. Gå borgeren i møde
     

Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad vi siger og gør, betyder for Overmarksgården , at vi møder borgerene, som de mennesker, de er. Vi stiller nysgerrige spørgsmål frem for at give svar på forhånd. Det kræver, at vi som fagprofessionelle er nysgerrige på vores egen faglighed, og at vi sammen tænker i nye løsninger for borgerene.

 

Afdelingslederens opgaver

Afdelingslederen får det fulde personaleansvar for ca. 25 medarbejdere med forskellige fagligheder og tilgange til opgaverne. Nogle har brug for en tydelig instruerende leder, mens andre har brug for en lyttende og coachende leder. Fællesnævnerne her er synlig og nærværende ledelse samt sikker drift.

 

Du vil få et spændende og udfordrende lederjob, hvor der er mange facetter og et stort ansvar inden for et komplekst felt. Du skal trives med at lede både medarbejdere i Døgn afdelingen, Styrket Indsats, socialrådgiverne som alle har den tætte borgernære kontakt, men også køkkenpersonalet. Da vi har et virksomhedscenter og IGU elever i huset, skal du også stå i spidsen for samarbejdet med jobcenter Kolding og ligeledes samarbejdet med Kriminalforsorgen i forhold til samfundstjeneste. Alt det vil vi fortælle meget mere om til samtalen.

 

Du får medansvaret for, at den økonomiske og driftsmæssige ramme overholdes i dine afdelinger. Det betyder, at du selvstændigt skal prioritere og håndtere de daglige ledelsesopgaver med fokus på økonomi, ansættelsesforhold, og målkrav mv. Du ?arbejder systematisk med planlægning, eksekvering og opfølgning på afdelingens mål og indsatser. Samtidig sikre du gennemsigtighed i processerne og er tydelig i forventningerne til medarbejderne. Som afdelingslederen skal du også være en rigtig god formidler, som kan oversætte de politiske budskaber til konkrete handlinger.

 

Om dig

Vi anskuer ledelse som et fag og vægter personlig lederstil, engagement og selvstændighed højt. Du skal kommunikativt udvise tillid og respekt i det daglige arbejde og vise vejen for dine medarbejdere. Derudover skal du være reflekterende og evne at se sammenhænge på tværs af organisationen.

 

Du er først og fremmeste leder med stort L. Du har stor erfaring som leder, og vi vil også foretrække, du har en lederuddannelse – eller du har interessen for at tage en. Du kender din lederstil, dine styrker og hvor du skal bede om hjælp. Du kan leder op, ned, rundt og til siden og skabe følgeskab – og du kan fungere i et område med stor politisk bevågenhed, mens du hele tiden har for øje at skabe selvværd og sammenhæng for vores beboere på Overmarksgården. 

 

Vi forestiller os, du er uddannet pædagog eller har en tilsvarende mellemlang uddannelse. Vi ønsker os, at du har erfaring med §85 botilbud, udslusningsbolig, lokalpsykiatri og eventuelt også med hjemløse, hvor du måske har erfaring som gadeplansmedarbejder eller fra et jobcenter, hvor du har arbejdet med udsatte målgrupper. 

 

Du er en dygtig kommunikator, og du kalder en skovl for en skovl. Du kan skabe følgeskab, fordi du er troværdig, tillidsvækkende og du sætter en tydelig retning, så dine medarbejdere ved, hvilken vej de skal prioritere. Du har en naturlig robusthed, og du prioriterer struktur, overblik og kreativitet.

 

Du bliver en del af ledergruppen i Botilbud Socialpsykiatri, hvor vi sammen sparrer, sikrer det tværgående samarbejde og sætter retningen i fællesskab. Ledergruppen er i dag kendt for af løfte i flok, mens alle tager et ansvar. I ledergruppen er der en kultur med ærlig og konkret feedback, fordi vi sammen vil hinanden og vores organisation det bedste. Du skal være indstillet på et tæt samarbejde med vores arbejdstidsplanlægger, hvor I sammen sikre driften og skaber trivsel igennem veltilrettelagt arbejdsplaner.

 

Vi tilbyder

Vi kan give dig et fantastisk spændende og udfordrende job, hvor du som leder får udvidet dit ledelsesfelt i en kompleks organisering, og hvor vi hver dag arbejder for de mennesker, som falder mellem stolene.

 

Vores arbejde gør en forskel.  Vi får de svære samt komplekse opgaver, og vi sætter en ære i at understøtte vores medarbejdere, sådan at beboere er medvirkende til at skabe selvværd og sammenhæng i deres eget liv ud fra deres egne håb og drømme for fremtiden.

 

Har ovenstående vækket din interesse og din nysgerrighed, så vil vi med glæde modtage din ansøgning.

 

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen.

Ansøgningsfrist er den 9. november 2020

Stillingen ønskes besat 1. januar 2021.

 

Vi afholder 1. samtalerunde tirsdag d. 13. november 2020 og 2. samtale afholdes tirsdag den 25. november 2020. Der vil indgå en personprofilanalyse i rekrutteringen, ligesom der vil blive trukket referencer forud for 2. samtale. Mellem de to samtaler vil der den 18. november fra  i tidsrummet mellem kl. 14.00 – 17.00 være en uformel kaffesnak med de to centerledere Sabrina Sofie Jensen og Janni Erikke Pallesen.

 

Stillingen er 37 timer pr. uge hvor man vil indgå i en telefonisk vagtordning.  Ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved at kontakte centerleder Sabrina Sofie Jensen på tlf. 7979 4212 eller HR konsulent Caroline Bak Jørgensen 7979 5551.

 

Du sender din ansøgning online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

 


Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til Økonomi og Løn

Økonomi & Løn

Haderslev
Har du en leder i maven og får du energi af at sikre en solid og effektiv drift?Så har vi den ideelle lederstilling til dig.Økonomi og løn er ved ændre på organiseringen af ledelsesopgaver og i den anledning erstillingen som afdelingsleder med fokus...
Indrykket:6. oktober 2020

Afdelingsleder til Firkløverskolen - Lederteamet skal suppleres

Firkløverskolen

Give
Har du viljen til at gøre en forskel for Firkløverskolen? Firkløverskolen mangler en engageret afdelingsleder med gode evner inden for kommunikation og samarbejde. Du skal være med til at skabe resultater gennem andre og ved at gå forrest. Som leder...
Indrykket:19. oktober 2020

Genopslag - Afdelingsleder til Bifrost, afdeling Bygden

Bifrost

Børkop
Vi, Bifrost er på udkig efter en ny socialfaglig sundhedsfaglig afdelingsleder til afdeling Bygden. Vi søger dig der kan se værdien og mulighederne i at arbejde tæt sammen med afdelingslederkollega i en delt ledelsesfunktion. Du vil i tæt samarbejde...
Indrykket:29. oktober 2020

Daginstitutionsleder til Valhalla

Valhalla

Vejle
Spændende lederstilling i daginstitution i Vinding (Vejle) Om jobbet Vores leder har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny leder, der kan gå forrest i at videreudvikle vores læringsmiljøer og faglighed, samt sikre arbejdsglæde i vores inst...
Indrykket:28. oktober 2020

Pædagogisk afdelingsleder til Heldagsklasserne

Middelfart Kommune

Middelfart
Østre Skole i Middelfart Kommune søger en innovativ pædagogisk afdelingsleder på fuld tid til Heldagsklasserne fra januar 2021. I en nyoprettet stilling, søger vi en pædagogisk afdelingsleder til vores Heldagsklasser, som sammen med den daglige lede...
Indrykket:9. oktober 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Afdelingsleder til Økonomi og Løn

Økonomi & Løn

Haderslev
Har du en leder i maven og får du energi af at sikre en solid og effektiv drift?Så har vi den ideelle lederstilling til dig.Økonomi og løn er ved ændre på organiseringen af ledelsesopgaver og i den anledning erstillingen som afdelingsleder med fokus...
Indrykket:6. oktober 2020

Afdelingsleder til Firkløverskolen - Lederteamet skal suppleres

Firkløverskolen

Give
Har du viljen til at gøre en forskel for Firkløverskolen? Firkløverskolen mangler en engageret afdelingsleder med gode evner inden for kommunikation og samarbejde. Du skal være med til at skabe resultater gennem andre og ved at gå forrest. Som leder...
Indrykket:19. oktober 2020

Genopslag - Afdelingsleder til Bifrost, afdeling Bygden

Bifrost

Børkop
Vi, Bifrost er på udkig efter en ny socialfaglig sundhedsfaglig afdelingsleder til afdeling Bygden. Vi søger dig der kan se værdien og mulighederne i at arbejde tæt sammen med afdelingslederkollega i en delt ledelsesfunktion. Du vil i tæt samarbejde...
Indrykket:29. oktober 2020

Daginstitutionsleder til Valhalla

Valhalla

Vejle
Spændende lederstilling i daginstitution i Vinding (Vejle) Om jobbet Vores leder har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny leder, der kan gå forrest i at videreudvikle vores læringsmiljøer og faglighed, samt sikre arbejdsglæde i vores inst...
Indrykket:28. oktober 2020

Pædagogisk afdelingsleder til Heldagsklasserne

Middelfart Kommune

Middelfart
Østre Skole i Middelfart Kommune søger en innovativ pædagogisk afdelingsleder på fuld tid til Heldagsklasserne fra januar 2021. I en nyoprettet stilling, søger vi en pædagogisk afdelingsleder til vores Heldagsklasser, som sammen med den daglige lede...
Indrykket:9. oktober 2020