Afdelingsleder til Hydroscand A/S i Herlev og Køge

Har du både et leder- og salgsgen, og trives du med at udvide din forretning? For Hydroscand søger vi en afdelingsleder, der tager ejerskab for sin forretning.

 

Har du både et leder- og et salgsgen, og vil du være en del af en virksomhed i vækst? Kunne du tænke dig at arbejde med styring af to kundemindede butikker med eget værksted, som består af bearbejdning og reparationer af industri- og højtryksslanger? Trives du med at udvide forretningen ved at have fingeren på pulsen i dine afdelinger og sammen med dit personale skabe vækst? Så er det dig, vi venter på!

 

JKS CAREER søger på vegne af Hydroscand A/S en afdelingsleder, der tager ejerskab for sin forretning. I tæt samspil med sælgere og teknikere formår du at skabe gode resultater i dine afdelinger. Hydroscand A/S er markedsførende inden for industri- og højtryksslanger, flowkomponenter og SlangExpress-service, og du kommer til at arbejde i en decentraliseret organisation.

Hydroscand har slanger til ethvert formål, og de er markedsførende inden for hydraulikslanger, industrislanger, flowkomponenter og SlangExpress-service. De monterer og distribuerer slanger og flowkomponenter fra en decentraliseret og kundenær organisation. Teknikerne servicerer et bredt kundesegment, 24-7, både on site, fra deres veludstyrede servicebiler, fra eget værksted og butik. Hydroscand’s målsætning er altid at være i nærheden af kunden, og Hydroscand’s butikker er alle udstyret med et stort lager med eget brand, som altid er tilgængeligt, og personalet har stor erfaring med og omfattende viden om slanger og flowkomponenter.

 

Dine opgaver vil være:

  • At lede afdelingerne i henhold til fastlagte rutiner og budgetter
  • Daglig kundekontakt og support både ude hos kunder og i afdelingen
  • Tilbudsberegning
  • Forebyggelse af fejl og reklamationer
  • Deltage i vagtordning

 

Du får ledelse af 3 butiksmedarbejdere i Herlev og Køge, og i ledelsesrollen er du skarp på at sætte mål og fremme udviklingen i forretningen, og du arbejder efter devisen: min forretning i forretningen.

Derudover har du ansvar for administration af lokaler og inventar, lagerstyring og indkøb og at butikkerne fremstår kundevenligt og professionelt.  

Du er vant til at arbejde i Office-pakken og kan udarbejde statistikker på din forretning, ift. salgstal, budgetter og målsætninger. 

Du har flair for engelsk mundtligt og skriftligt.

 

Hvordan skaber du succes i jobbet?

Det er vigtigt, at du er teknisk velfunderet, du har gerne erfaring fra lignende stilling og viden om flowkomponenter, industri- og højtryksslanger. Med dit kendskab til lokalområdet formår du at sætte retningen for dine teams, og du trives i rollen som den motiverende leder og tager ejerskab for dine afdelinger og dine teams. Med en god portion selvstændighed og drive forstår du vigtigheden af god kundeservice, og du vægter trivsel og udvikling af dine medarbejdere højt. Du arbejder struktureret og bevarer overblikket og forstår at sætte rammerne for en god arbejdsdag.

Du kommer til at referere til din leder i Sverige. 

 

Om Hydroscand A/S

Hydroscand A/S blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag førende på det skandinaviske marked inden for serviceydelser og løsninger indenfor industri- og højtryksslanger, flowkomponenter og de tilhørende kundebehov. I Danmark tilbyder de en landsdækkende, mobil slangeservice, SlangExpress, som udskifter slanger ude hos kunden. De findes i 20 lande verden over og har en omsætning på ca. 240 millioner euro (2018). De har på globalt plan over 220 slangeservicebutikker, over 400 forhandlere og mere end 1.200 ansatte, som servicerer over 100.000 kunder i Europa, Asien og Afrika. Ud over hydraulikslanger og industrislanger har de alle typer af slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, kravekoblinger, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en masse forskelligt tilbehør.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, med pension og sygeforsikring.

 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Hydroscand A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Carina Due på tlf. +45 2329 4411


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.