Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til IT-afdelingen

I Lejre Kommune søger vi en afdelingsleder til IT-afdelingen. Som afdelingsleder for IT-afdelingen får du ansvaret for afdelingens drift, support og udvikling. Der er stort fokus på IT og digitalisering i kommunen og et ønske om en mere udviklingsorienteret afdeling, der understøtter forretningens behov. Det er en stilling med betydelige udviklingsmuligheder for den rette, hvor du både vil få faglige og personlige udfordringer i et miljø hvor robust drift, god service, udvikling og samarbejde er højt prioriteret.

Om jobbet

IT skal levere værdi for forretningen og have fingeren på pulsen i forhold til nye digitale tiltag der kan gøre hverdagen nemmere/mere effektiv. Lejre Kommunes IT-afdeling har flyttet sig fra at være en egentlig driftsenhed til at være en afdeling med langt større fokus på udvikling og forretningsunderstøttelse. Det er en forventning, at afdelingen bliver endnu bedre til at understøtte og drive forandring i forretningen.

Du skal være med til at sikre god kobling til forretningen og understøtte de behov der er og kommer fra forretningen. Dine evner til at lede, samarbejde, kommunikere og implementere er essentielle - både internt og eksternt. Et væsentligt succeskriterie er, at sikre stabil drift af fagsystemer som grundlag for virksomhedens drift og fortsatte udvikling. Det er et ønske at ITIL principperne udbredes i IT-afdelingen, til gavn for såvel opgavestyring, fejlsøgning og implementering.

Konkret vil du blive leder for to teams – Servicedesk og Driftsteamet. Servicedesk består af tre supportmedarbejdere og Driftsteamet består af to netværksfolk, to serverfolk, én informationssikkerhedskoordinator, én programleder og én udviklingskonsulent.

Lejre Kommune er en del af Digitaliseringsforeningen Sjælland (DIGIT) med 11 andre kommuner, og du vil her få en markant rolle i diverse styre- og arbejdsgrupper. Digitaliseringsforeningen er ikke et indkøbsfællesskab, men et udviklingsfælleskab hvor vi også implementerer i fællesskabet.

Om dig

Du har faglig ballast og har arbejdet med ledelse og IT, gerne i en lignende organisation. Du motiveres af at skabe forandring og succes til gavn for forretningen.

Din centrale opgave vil være at sætte retning for afdelingens videre udvikling samt sikre fortsat høj kvalitet i opgaveløsningen. Du skal kunne oversætte og omsætte mål til konkrete beslutninger og handlinger i afdelingens hverdag.

Du skal sammen med afdelingen sætte en høj standard for vores digitale løsninger, til gavn for kommunens brugere, politikere, ledelse, medarbejdere – således at vi kan levere en effektiv service til gavn for vores borgere. Du skal bidrage til, at afdelingen er synlig og tilgængelig i forretningen. Det er vigtigt, at der er god dialog med vores brugere. Du er en nærværende og dygtig personaleleder.

Dine primære ledelsesopgaver:

  • Sikring af den løbende drift, support og optimering af IT-platforme

  • Opfølgning på projekter og sparring med medarbejdere og kontaktpersoner

  • Implementering af ITIL processer og procedurer

  • Kontrakt- og licensstyring og opfølgning på samarbejde med eksterne samarbejdsparter

  • Medarbejderudvikling og sikre sammenhæng mellem de to teams

  • Indgå i tværfagligt samarbejde med de øvrige DIGIT Kommuner

Om os

Lejre Kommune er et sted med plads til gode ideer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Et sted med fællesskaber. Både for vores borgere og for hinanden på arbejdspladsen. Her er borgere, politikere og embedsmænd tæt på hinanden. Vi bygger den moderne landsby med kvalitet i centrum.

Stillingen hører under Center for Borgerservice & Digitalisering, og du vil have reference til Centerchef Jessie Lynggaard.

Løn og ansættelse

Vi lægger op til en 37 timers arbejdsuge med løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse 1. april 2020, eller snarest muligt. Du kommer til at arbejde på rådhuset i Allerslev, der ligger 5 minutter fra Lejre Station med direkte tog til og fra København H hver halve time.

Vi afholder jobsamtaler onsdag den 25. februar 2020 kl. 9:00-15:00 med mulig anden samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.