Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til længerevarende borgerforløb (hjemmepleje, plejecentre og dagscentre) i Haderslev Kommune

Kan du tænke dig en central rolle i den videre udvikling af vores organisation og kan du bidrage med nytænkning i udviklingen af udvikle nye velfærdsløsninger med målet at bidrage til det gode liv for alle borgere?

Kan du bidrage med god ledelse af de spændende og omfattende udviklingsprocesser, som skal skabe flere sammenhængende og virkningsfulde løsning for borgerne?

Kvalitet, synergi og sammenhæng
Den 1. september 2020 samler vi hjemmeplejen, dagscenter og plejecentre under samme ledelse i afdelingen for længerevarende borgerforløb.
Dermed sætter vi vores svageste borgeres behov under én lup. Vi ønsker her at udvikle nye muligheder for, hvordan ældre borgere i fremtiden kan trives og blive længere i eget hjem, når de selv ønsker det.

Vi vil i den sammenhæng også styrke den rehabiliterende og sundhedsfaglige tilgang til vores borgerne, og det vil være afgørende, at samarbejdet mellem vores faggrupper fungerer og videreudvikles, så de tværfaglige indsatser spiller sammen omkring den enkelte borger.

Indflydelse i en ambitiøs organisation
Du trækker på din stærke sundhedsfaglighed og på dine gode ledelses-og samarbejdsevner, når du i hverdagen arbejder tæt sammen med den øvrige ledelse i Senior og Rehabilitering. Med din solide ledererfaring ved du, at du trives godt med forskelligartede fokusområder, opgaver og projekter, der skal planlægges, ledes og virkeliggøres i organisationen. Det giver dig energi at navigere i en ambitiøs og travl organisation, som også giver dig gode udviklingsmuligheder.

Værdiskabelse for borgeren
Vi organiserer os så vidt muligt efter borgernes behov, så vi tager hensyn til borgerens mestringsevne, til borgerforløbets varighed og til mulighederne for at mest mulig synergi og sammenhæng både for borgere og medarbejdere.

Længerevarende borgerforløb er én ud af 4 afdelinger i Senior- og Rehabilitering, som varetager udvikling og drift af Hjemmepleje, Dagscentre og Plejecentre og består pr 1. september 2020 af:
 

 • Korterevarende borgerforløb: Fremskudt Rehabilitering/Godt i gang, Døgnrehabiliteringscentret og E-distriktet (digital pleje og rehabilitering).
 • Længerevarende borgerforløb: hjemmepleje, plejecentre og dagcentre.
 • Understøttende indsatser: sygepleje, Akutteam, demenskonsulenter, Kvalitetsudvikling.
 • Faglig kvalitet og udvikling (dækker hele Voksen og Sundhedsservice).
Målrettet og meningsgivende
Som Afdelingsleder for Længerevarende borgerforløb har du det ledelsesmæssige ansvar for hjemmeplejen, dagscentre og plejecentre og refererer til chef for Senior og Rehabilitering, Louise Thule Christensen.

Du står i spidsen for den daglige drift og bidrager til udviklingen og implementeringen af nye løsninger på velfærdsområdet. Du besidder evnen til at delegere og give rum til dygtige ledere, og er samtidigt nysgerrig og engageret i udviklingen af senior og rehabiliteringsområdet sammen med dine ledelsekollegaer.

Derudover skal du som afdelingsleder for længerevarende borgerforløb:
 
 • Lede opstarten af det nye ledelsesområde (længerevarende borgerforløb).
 • Lede og understøtte, at den nye organisering styrker fokus på sundhedsfaglig kvalitet og læring og på videreudvikling af det nære sundhedsvæsen.
 • Hoppe på toget” ift. de igangværende udviklingsprocesser, herunder fx ”sengeløse plejecentre”, ”vital værdikæde” og ”E-distriktet”
 • Bidrage til implementering af ny model og governance for aktivitets- og økonomistyring på området
 • Med udgangspunkt i den lokale MED-aftale og en åben ledelsesstil sikre samspillet med MED-systemet med fokus på dialog, medindflydelse, medbestemmelse og medansvar i relevant vægtning mellem samarbejds- og arbejdsmiljøopgaverne.
 • Være ansvarlig for sammenhæng mellem de tværgående opgaver og projekter, og for en faglig og opgaveorienteret drift af eget ansvarsområde.
 • Sikre en åben og fri tilgang mellem ledere og medarbejdere på tværs af enheder og niveauer, til dialogbaseret og medproducerende opgaveløsning og sammenhæng med personalepolitik og værdier i Haderslev Kommune.

Sæt dit eget aftryk i en udviklingsorienteret afdeling
Vi er en værdibaseret organisation, hvor vi søger gode og værdiskabende løsninger i en foranderlig hverdag, hvor vi tror på, at god trivsel giver bedre resultater.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunkt
August 2020, eller tidligere hvis du har mulighed for det.

Vil du vide mere?
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig chef for Senior og Rehabilitering, Louise Thule Christensen telefon 30 24 47 94, mail louch@haderslev.dk

OBS. Du kan hente yderligere information i job - og kompetenceprofilen her

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via knappen ”Send ansøgning”, senest den 5. august 2020, kl. 12.00.

1. runde ansættelsessamtaler afholdes 14. august 2020 og 2. runde den 21. august 2020.
De ansøgere der bliver udvalgt til 1. samtale, får besked sidst på dagen den 10. august 2020.

Om Haderslev Kommune
 
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
 
Haderslev Kommune har indført røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.