Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Langebjergskolens SFO/Klub


På Langebjergskolen har vi en vision om at skabe en skole og SFO/klub, som eleverne ikke vil hjem fra. En skole og SFO/klub som giver vores elever mod på livet, og hvor de mærker, at de udvikler sig - bl.a. fordi de har oplevelsen af at kunne noget i dag, som de ikke kunne i går. Vi vil skabe en skole og en SFO/klub, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag.
 
Vi søger en dygtig afdelingsleder til at lede udviklingen af vores SFO/klub, og som brænder for at være med til at udvikle sammenhængen mellem skole og SFO/klub.
 
Du bliver leder for en gruppe af fagligt kompetente og engagerede medarbejdere, der forventer en synlig og nærværende leder, som er tæt på hverdagens pædagogiske praksis. Du brænder for at arbejde i et åbent og anerkendende fællesskab, hvor du inspirerer medarbejderne som rollemodel, og hvor børnene og deres familier kender og ser dig dagligt.
 
I SFOen (0.-3. årgang) er der ca. 180 børn og i klubben (4.-6. årgang) er der pt. ca. 60 børn. SFO/klub er placeret i 4 selvstændige bygninger.
 
Din opgave
Som afdelingsleder for vores SFO/klub får du helt konkret det overordnede ansvar for udvikling og ledelse af SFO/klubben samt et pædagogisk medansvar for at sikre sammenhæng mellem pædagogernes og lærernes praksis i den sammenhængende skoledag.
 
Du bliver en del af skolens ledelsesteam, hvor vi samarbejder som et professionelt lærende fællesskab, og sammen opbygger kapacitet gennem bl.a. elevcentreret ledelse, systematiske indsatser, målrettet videndeling, kortlægning af effekt m.v.
 
Vi søger en lederkollega der:

 • hviler i lederrollen – har selvindsigt og er nysgerrig på andre mennesker
 • har pædagogisk baggrund og erfaring med ledelse
 • ser ressourcen i dine medmennesker – har høje forventninger til både medarbejdere, elever og forældre
 • er tillidsskabende, anerkendende og ærlig ­– skaber et positivt og fagligt udviklende arbejdsmiljø
 • er åben og udadvendt - har humor og godt humør
 • arbejder systematisk og struktureret med overblik – følger opgaver til dørs
 • er selvstændig og står på egne ben – bevarer et klart hoved og et lunt hjerte under pres
   
  Udover at være en betydningsfuld del af Langebjergskolens rejse, så tilbyder vi:
 • en mangfoldighed af glade og dejlige børn, der ser frem til at møde dig
 • en skøn medarbejderstab med et stærkt personligt engagement og høj faglig kompetence
 • en verden af aktive og interesserede forældre, og en nærværende og bidragende skolebestyrelse.
   
  Herudover bliver du en del af Fredensborg kommunes skoleledelsesgruppe, hvor du vil indgå i tværgående opgaver omkring vores fælles skolevæsen, og hvor professionel videndeling og kompetenceudvikling er en naturlig del af vores samarbejde.

  Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst for Fredensborg Kommune. Stillingen ønskes senest besat pr. 1. april 2020.
   
  Vi glæder os meget til at høre fra dig, og vil opfordre dig til at komme forbi til en snak om et lederliv på Langebjergskolen inden du søger stillingen. Kontakt skoleleder Søren Jakobsen på tlf.nr. 7256 2015  for en aftale.
   
  Læs mere om Langebjergskolen på www.langebjergskolen.dk
  eller mød os på www.facebook.com/Langebjergskolen
   
  Ansøgningsfristen er den 16. februar 2020. Vi holder første samtale tirsdag d. 18. februar og anden samtale mandag d. 24. februar.
 • For de kandidater som går videre til anden samtalerunde, vil der desuden være en testsamtale den 20. februar på Fredensborg Rådhus.
   Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.