Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Lillevang Skole

Vil du være med til at ruste distriktets børn til fremtiden? – en fremtid som byder på et liv, hvor man skal tage ansvar for det samfund vi er en del af, hvor man skal være fagligt klar til en ungdomsuddannelse og hvor man skal kunne tage vare på sig selv og på andre.  
 
Lillevang Skole i Allerød søger en afdelingsleder. Stillingen ønskes besat 1. april 2020.
 
Skolen har samlet set ca. 900 elever på det almene område og ca. 100 elever der går i forskellige gruppeordninger. På afdeling Skovvang går der 550 elever fordelt med 475 på det almene område og 75 i centerklasser, specialklasser eller modtageklasser. På afdeling Lillerød går der ca. 350. Skolen er opdelt med 0.-5. klasse på Skovvang og 6. -9. klasse på Lillerød.
 
Lillevang Skole er i løbet af det seneste år blevet certificeret rettighedsskole under UNICEF.  
 
Som afdelingsleder skal du arbejde tæt sammen med afdelingen og den øvrige ledelse. Du er forankret i folkeskolens værdisæt og ønsker brændende at udvikle den danske folkeskole. Vi ser gerne, at du har en diplomuddannelse i ledelse af offentlige institutioner eller tilsvarende, men som minimum at du ønsker at påbegynde en diplomuddannelse. 
 
Du brænder for udviklingen af inkluderende læringsmiljøer og er forankret i forståelsen af, at vi møder alle børn og unge med positive og høje forventninger. Du har en anerkenden­de tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges ressourcer– og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses i og forstås ud fra den sociale sammenhæng, som barnet indgår i. Du evner at tænke ud af boksen og sammen med andre aktører skabe nye handlemuligheder og løsninger.
 
Vores børne- og læringssyn i Allerød Kommune er baseret på, at børn og unge skal udvikle sig til hele mennesker, hvor både faglige, personlige og sociale kompetencer er lige vigtige. Vi tror på, at alle 3 kompetenceformer er afgørende for et velfungerende og berigende liv med trivsel og aktiv deltagelse i de fællesskaber, børn og unge indgår i.
 
Du kan læse mere om Allerød Kommunes børne- og læringssyn her: https://www.alleroed.dk/borger/familie-boern-og-unge/det-faelles-boerne-og-laeringssyn
 
Mulige arbejdsopgaver i stilling kunne være ledelse af to-tre årgange (teams) og/eller ledelse af vores Centerafdeling - Centerafdelingen er et integreret skoletilbud for elever med bevægelseshandicap og ofte medfølgende specifikke indlæringsvanskeligheder.

Dagligdagen for centrets elever består af undervisning i folkeskolens fag, fysio-, ergo-, og taleterapeutisk træning samt muligt SFO tilbud.

Lillevang Skole er et aktiv i lokalområdet. En position, der skal styrkes og udbygges i de kommende år. Vores skole har dygtige, stabile og engagerede medarbejdere, der ikke er bange for at gå foran med nye ideer, der fremmer motivationen, innovationen og entreprenørskabet. Du skal kunne gå forrest, og gå aktivt ind i at understøtte denne udvikling.

Lillevang Skole er en mangfoldig arbejdsplads og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen. 
 
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Allerød Kommune indhenter straffeattest og børneattest i forbindelse med ansættelsen.
 
Generelt om stillingen:
Som afdelingsleder refererer man til distriktsskolelederen, men er ansvarlig for selvstændig områder. Der refereres derudover i faglige spørgsmål til den daglige leder på Skoleafdelingen. Opgavefordelingen aftales og beskrives, så det er meningsfuldt i forhold til distriktsskolelederens, den daglige skoleleder og den nye afdelingsleders kompetencer. Job- og personprofil for stillingen findes på kommunens hjemmeside under job, nederst.
 
Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til, at kontakte skoleleder Mads Ingvardsen, 20420235.

Se mere her: https://lillevangskole.aula.dk/

Ansøgningsfristen er den 17. februar 2020.

1. samtale afholdes torsdag den 20. februar og 2. samtale torsdag den 27. februar 2020.
Mellem samtalerne vil de valgte kandidater skulle gennemføre en web-baseret test og til en personlig samtale vedr. testen.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.