Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Mølholm Skole

Vil du være med til at føre Mølholm Skole med ind i fremtiden? Har du et læringssyn, som inddrager såvel krop som hoved? Har du lyst til at arbejde med ”den åbne skole” – har du interesse i administration? Vil du i din afdeling være med til at udvikle medarbejderne – både individuelt og i læringsfællesskaber? Så er du ansøger til den nye stilling som afdelingsleder på Mølholm Skole! 
Rent fagligt kan du komme til at arbejde med idræt som valgfag og idræt på flere årgange på skolen og/eller naturfag måske digital design.  
 
Om jobbet 
Du skal møde disse udfordringer: 
  • Være afdelingsleder for engagerede medarbejdere på mellemtrinnet eller udskolingen. 
  • Du bliver en del af det bedste ledelsesteam i Danmark. 
  • Være læreruddannet, gerne med erfaring/efteruddannelse inden for ledelsesområdet. 

Tiltrædelse 1. august 2018. 

Vi forventer af dig, at du er læreruddannet med lyst til at udfordre dig selv med ledelse. Hvis du er efteruddannet inden for området er det endnu en fordel. Vi forventer også, at din interesse ligger indenfor idrætsfaget og/eller naturfagene måske digital design. 
 
Vi tilbyder dig en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi vægter fagligt og socialt samvær højt. Vi har en god stemning i vores ledelsesteam, og vi prøver hele tiden på at udvikle vore kompetencer sammen og hver for sig.  
 
Ansættelsesvilkår 
Du får løn jf. forhåndsaftalen med Skolelederforening. Stillingen er tillagt undervisningstid på 10-12 ugentlige lektioner. 
 
Om os 
Mølholm skole har 650 elever og ca. 95 lærere og pædagoger. Skolen er beliggende i et villakvarter i den sydlige del af Vejle. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin, udskoling og en centerklasserække for elever med specifikke hjernedysfunktioner og vidtgående adfærdsforstyrrelser.  
Centerklasserne fungerer desuden som kompetencecenter, hvor der tilbydes pædagogisk sparring til skoler og andre institutioner i Vejle.   
 
Flere oplysninger 
Vi anbefaler, at du får aftalt tid til et kort besøg på skolen. 
Vi holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.  
Kontaktpersoner: Skoleleder Kristian Pedersen eller afdelingsleder Anne Mette Øllegaard tlf. 76 40 66 66 eller mobil 2327 6661 og 2117 0448. 
 
Du kan læse mere om os på www.moelholm-skole.dk 
 
Ansøgningsfrist 
Vi skal have din ansøgning senest 26. april 2018. 
 
Børne- og straffeattest  
Vi indhenter straffe- og børneattest.   
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her