Afdelingsleder til Natur og Grønne Områder

Vi søger en afdelingsleder til at lede et hold fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. En afdelingsleder, der mestrer at balancere sin ledelse mellem udvikling, formidling og drift af vores mangfoldige natur og grønne områder.

Tiltaler det dig at skabe resultater i en driftig og udviklingsorienteret forvaltning og samtidig arbejde på tværs af en stor organisation, så læs endelig videre.

Hvem er vi?
Natur og Grønne Områder er en af 4 afdelinger i Natur, Miljø og Byggeri, i Teknik og Miljø. Afdelingen består af 21 medarbejdere, fordelt på 5 teams; Formidling, Naturpleje, Vandløb, Natur og Park.

I Teknik og Miljø arbejder vi efter visionen ”Sammen skaber vi bedre løsninger” og leverer resultater og samarbejde på tværs, både inden for Teknik og Miljø – og på tværs af Herning Kommune. At vi tænker og arbejder tværgående betyder, at ledere og medarbejdere hver dag gør sig umage med at skabe bedre løsninger af opgaverne i samarbejde med kolleger, borgere samt andre interne og eksterne interessenter.

Hvem er du?
Du kommer til at stå i spidsen for Natur og Grønne Områder, både i Teknik og Miljø og sammen med de øvrige forvaltninger i kommunen. Det gælder også i forhold til eksterne samarbejdspartnere, borgersamarbejder og øvrige aktører, statslige styrelser og øvrige myndigheder.

Som leder for Natur og Grønne Områder vil du blive en del af en dynamisk ledergruppe. Vi forventer, at du bidrager til strategiske indsatsområder i Teknik og Miljø og tager medansvar for forvaltningens samlede virke.

Du:

  • Har ledelseserfaring (personale- og budgetansvar) – gerne fra en politisk ledet organisation eller en branchelignende virksomhed
  • Har politisk tæft samt forståelse for og engagement i naturen
  • Har skarpe kommunikative evner i tale og skrift
  • Leder gennem dialog på en tillidsskabende måde, der bidrager til god trivsel og arbejdsglæde
  • Indgår naturligt i netværk og samarbejde med forskellige interessentgrupper

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til chef i Teknik og Miljø, Jacob Philipsen på mail: admjp@herning.dk eller tlf. 96 28 80 05. Stillingen er med tiltrædelse den 1. maj 2018.

Du kan se uddybende job- og kompetenceprofil til stillingen her (https://signatur.frontlab.com/Herning/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=2b5c6b7e212d4ab08820d53366a54c22.pdf).

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst med ca. 680.000 kr. om året inkl. pension. Samlet lønindplacering forhandles i henhold til bestemmelserne i lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist
5. marts 2018.

Vi forventer at afholde samtaler 12. marts 2018. Der vil i forbindelse med samtalen blive benyttet personprofilanalyse og case.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Teamleder

Teknik & Miljø

Viborg
i Sekretariat og Facility Management i Teknik Miljø, Viborg Kommune Vi arbejder med organisationsudvikling, betjening af politiske udvalg, ledelse og MED-systemet, økonomistyring, ledelsessystemer og udviklingsopgaver på tværs af forvaltningen( erne...