Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Ole Rømer-Skolen

Vil du være Ole Rømer-Skolens nye afdelingsleder med eget matrikelansvar, stor frihed og mulighed for souschef funktion? Vil du være med til at lede en skole, der vil være den bedst mulige skole for områdets børn?

Dit ledelsesansvar omfatter blandt andet:

 • Skolens teamfacilitator team
 • Sammen med den øvrige ledelse, at udvikle skolens pædagogiske læringscenter og kulturen omkring pædagogiske læringsfællesskaber.
 • Planlægge og udvikle teamsamarbejdet.
 • Drive og udvikle MO-teamet
 • Skabe ny struktur for delegeret ledelse af elevsager og arbejds- og netværksmøder
 • Understøtte skolens daglige drift i form af skemaplanlægning og sparring på opgaveløsning
Ole Rømer-Skolen arbejder målrettet for at sikre de dygtige elevers progression og samtidig gøre op med parallelsamfund og social stigmatisering. Vi har en dejlig mangfoldig børnegruppe, som afspejler den kulturelle bredde i kommunen. Det kræver høje ledelsesmæssige ambitioner, høj faglighed, interesse for tværkulturelt arbejde, sproglige læringsmiljøer og forældresamarbejde.

Vi er på en målrettet rejse, som skal løfte det faglige niveau for vores elever, og vi skal fortsat have næsten alle vores elever videre i en ungdomsuddannelse. Ledelse og medarbejdere har fælles fokus på at udvikle og understøtte elevernes kompetencer indenfor samarbejde, kreativitet, kritisk tænkning og kommunikation.

Vi arbejder med projektbaseret læring og udvikler os sammen på den lederrolle, som følger med ind i det. Vi er nysgerrige på nye måder at skabe læring, og forpligter os på "Fremtidens Skole" i Høje Taastrup.

Et fagligt ledelsesteam, der sparrer om opgaveløsningen
En skoleleder, 2 afdelingsledere med matrikel ansvar, en SFO- og afdelingsleder og en administrativ leder udgør vores lederteam, som samarbejder målrettet om at styrke elevernes faglighed og trivsel. Vi er i daglig dialog, mødes jævnligt og aflaster og hjælper hinanden.

Vi deler viden, opgaver og skaber fælles retning, når vi fokuserer på udvikling og understøttelse af medarbejdernes praksis. Vi ser opgaverne som et fælles ansvar og forpligtelse – og har derfor en flad hierarkisk tænkning. Vi skaber plads til at more os sammen, og vi vil hinanden.

Du har en bred værktøjskasse indenfor ledelse
Du er praksisnær og kan initiere relevante indsatser både i det interne samarbejde på skolen, men også præge og bevæge det overordnede blik for skolens organisering og struktur på bl.a. udvikling af PLC, fagteams og pædagogiske organer, samt ledelsens driftsopgaver.

Som leder er du keeper for de ansatte, og kan byde ind og foretage prioriteringer. Du er i besiddelse af gode relationskompetencer og træder til, når en medarbejder eller kollega skal bruge en ekstra hånd.

Vi søger, dig, der:
 • Er en tydelig og synlig personaleleder, der er skarp i skoledrift og kan varetagen og skabe overblik i hverdagens opgaver med elevsager, sparring og vejledning af medarbejdere
 • Har et særligt blik for sagsgange, procesledelse og skolens organisering – og er generelt et organisatorisk og strukturelt talent
 • Har ledelseserfaring og viden om læringsledelse
 • Har relevant pædagogisk viden og indsigt i læringsprocesser for både børn og voksne
 • Kan styre processer – herunder både følge op og afslutte
 • Har erfaring med fleksible skemaer og fagfordeling
 • Er god til at kommunikere, har en rolig facon og sikrer drift i en travl hverdag
Om Ole Rømer-Skolen
Skolens distrikter dækker Gadehavegård og Taastrupgård, men skal fremad også modtage elever fra to store tilførte distrikter. Skolen skal vokse væsentligt de næste mange år. Vi har pt. ca. 510 elever og godt 80 fastansatte lærere, pædagoger og sekretariats medarbejdere.

Skolens matrikel i Taastrupgård skal i efteråret 2022 skifte til en vigtig placering i det nye Børne og Kultur Hus hvor Musikskole, Billedskole og dagtilbud, sammen med skolen skal bidrage til at bryde den sociale arv i området, inviterer og bidrager til, at området tiltrækker borgere fra nær og fjern i dagligdagen og giver vores elever kæmpe lærings- og oplevelses mulighed. Her er eleverne fra denne del af distriktet tilknyttet til og med 6. klasse. Herefter samles udskolingen på Gadehave matriklen, som har klasser fra 0.-9. årgang.

På begge matrikler udvikler vi spændende rammer for undervisning: Et PLC der består bibliotek, FabLab og Makerspace - og et design af det nye læringshus der kan udvikle nye undervisningsformer, samt får unikke muligheder for sammen med øvrige aktører i huset kan løfte faglighed og trivsel.

På Gadehavematriklen er vi ved at udvikle et 1000 kvm. stort PLC hvor der også bliver plads til at klasser kan arbejde med lange innovative projektforløb.

Vi har en god økonomi, som vi bruger på at sikre faglig progression for eleverne, har mulighed for at prioritere gode materialer i undervisningen og gode rammer for medarbejderne. Vi har et bredt differentieret elevgrundlag og generelt utrolig søde elever.

Ansøgningsfristen er mandag den 18. januar 2021
Vi holder 1. samtalerunde torsdag den 21. januar 2021 og 2. samtalerunde 27. januar 2021.

Vi bruger cases i samtalerne, og du skal være indstillet på at afsætte tid til at besvare et spørgeskema til en personlighedsprofil, hvis du går videre til 2. samtalerne.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer/ugen med ansættelse pr. 1. marts 2021 – med mulighed for tidligere/udskudt opstart.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst samt principper om ny løn. Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest samt referencer.

Skolens matrikler ligger placeret centralt i byen – kun få minutters gang fra Høje-Taastrup Station.

Er du blevet nysgerrig? Så spørg endelig…
Hvis du vil søge stillingen, er det forventningen at du ringer til skoleleder Sune Bjerglund Nielsen på tlf. 20 56 35 90. Du kan læse mere om Ole Rømer-Skolen på skolens hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.