Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Regnskab

Har du ledelseserfaring og kan du motivere, skabe følgeskab og sætte retning? Har du også et solidt kendskab til kommunal økonomi og en serviceminded indstilling til at finde løsninger, når kollegaer eller borgere henvender sig? Så er det dig, vi mangler på økonomi-holdet i Herning Kommune!

Vi tilbyder
En spændende lederstilling på et fagområde, som er i konstant bevægelse.

Du bliver ansvarlig for den centrale regnskabsfunktion, som også rummer opkrævningsområdet, så du vil få en nøgleposition i en organisation, hvor der er fokus på det tværfaglige samarbejde med fagforvaltningerne.

Du vil opleve en dynamisk hverdag præget af en uformel og uhøjtidelig omgangstone og med en god blanding af planlægning, ledelse og drift.

Du refererer til økonomichefen og bliver en del af ledergruppen i Økonomi, hvor vi aktuelt arbejder med at styrke den fælles driftsunderstøttelse til fagforvaltningerne. Derudover indgår du i den fælles ledergruppe i Direktionens Stab.

Om Regnskab
Regnskab er organisatorisk placeret i enheden Økonomi i Direktionens Stab. Her har vi samlet vores driftsunderstøttende funktioner, der består af Budget, Regnskab, Indkøb, Lønservice, DataLab og Koncernservice.

Regnskab består af 10 dygtige og erfarne medarbejdere, der alle har direkte reference til dig som afdelingsleder. Afdelingen har det overordnede driftsansvar for udbetalings- og opkrævningsfunktionen i kommunen. Herudover forestår og koordinerer afdelingen kommunens kvalitetskontroller, intern revision og udvikling af bl.a. bogførings- og opkrævningsprocesser.

Et vigtigt ansvarsområde er videreudvikling, vedligehold og anvendelse af økonomisystemet ØS Indsigt. Vi yder support til superbrugerne i organisationen, ligesom vi afholder kurser i systemet.

Derudover udføres en lang række konkrete regnskabsrelaterede opgaver som for eksempel vedlige­holdelse af kontoplan og leverandørregister, administration af kommunens bankforretninger samt garantier og registrering af lån mv.

Faglige og personlige kompetencer
Vi søger en ny afdelingsleder, der

  • kan lede både de daglige opgaver og afdelingens medarbejderne
  • forstår, hvordan man arbejder i en politisk organisation
  • trives med at gå forrest og samtidig stå bag medarbejderne
  • har en positiv tilgang til opgaverne uanset størrelse
  • kan bevare overblikket og samtidig være detalje- og løsningsorienteret
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • kan bidrage positivt til et godt arbejdsmiljø og besidder en god portion humor.
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og flere års erfaring med regnskab og revision – meget gerne fra den kommunale verden. Kendskab til opkrævningsområdet vil være en fordel, ligesom interesse for og erfaring med vedligehold og udvikling af IT-systemer vil være et plus. Ledelseserfaring og eventuelt en lederuddannelse vil naturligvis være at foretrække.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt og senest 1. november 2020.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Anne Marie Muff, tlf. 96 28 22 23 / 20 83 72 80.

Ansøgningsfrist
er mandag den 21. september 2020 kl. 8.00.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i dette opslag.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt henholdsvis den 22. september 2020 (første samtale) og den 25. september 2020 (anden samtale).
Vi anvender personprofiler i forbindelse med anden samtale­runde.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.