Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til serviceafdelingen i Adsbøll Service A/S

Vil du være med til at udbygge og udvikle en velfungerende servicevirksomhed, med hovedvægt på forsikringsskader inden for kloak og murer? Adsbøll Service A/S er en betydende entreprenør i Jylland, med afdelinger inden for renovering, entreprise og service. Serviceafdelingen er en vigtig brik hos Adsbøll Service, hvor en ambitiøs og spændende vækstplan for området er igangsat, herunder arbejder vi efter at omsætningen skal fordobles over de kommende to år. Vil du være med på denne rejse?
Vi søger en ambitiøs og ansvarsbevidst afdelingsleder til vores serviceafdeling. Med ledelsesansvaret for medarbejdere, får du en helt central rolle i udvikling af denne afdeling, og på sigt vil du være med til at udbygge området indenfor privat/erhvervssegmentet.
Helt konkret er du en succes i jobbet efter de første 12 måneder, når du:
• med dit overblik og engagement koordinerer projekterne hos kunderne, og sikrer den rette bemanding på opgaverne, så kunden altid får det bedst mulige projekt.
• med din erfaring som leder, tager det naturlige personalemæssige ansvar for de timelønnede i afdelingen, og sikrer at de er motiverede, og at afdelingen leverer på et højt niveau.
• er drivkraften i forhold til at ændre arbejdsprocesser og optimere arbejdsgangene for at sikre en større effektivitet i afdelingen. I sidste ende er du med dine optimeringsevner og flair for IT med til at hæve antallet af behandlede skader med det samme antal taksatorer.
o et vigtigt element heri, er at du sørger for at få IT-systemerne implementeret hos nuværende og nye medarbejdere, og får strømlinet processen og brugen af IT-værktøjer så afdelingen trækker i samme retning.
• er med til at sikre og hæve det nuværende tilfredshedsniveau hos kunder.
• med din erfaring som leder er med til at skabe dét DNA, der skal få serviceafdelingen til at nå vore mål og visioner. Helt centralt for denne stilling, er din daglige kontakt med medarbejderne og behandlingen af de takserede skader.
Din værktøjskasse er fyldt op med en solid forståelse af mennesker og erfaring med ledelse. Derudover en forståelse for branchen, og hvis du er uddannet håndværkstaksator eller erfaring med taksering, er dette et plus, men ikke et krav. Vi ser det ydermere som en fordel hvis du har en god forståelse for IT, herunder:
• In4mo, Claim Management Systemet, ScalePoint, Sigma
Din nye virksomhed Adsbøll A/S har hovedkontor i Kolding, og er en velkendt spiller på markedet med mere end 45 års erfaring. Serviceafdelingen består af taksatorer samt timelønnede fordelt på murer- og kloakfaget. Hos Adsbøll er der kort vej fra tanke til handling, og kommandovejene er korte, fordi vores organisationsstruktur er flad. Det betyder også at du kommer til at referere til den administrerende direktør, som har det overordnede ansvar for området.
Når du starter hos Adsbøll Service lægger vi sammen en karriere- og udviklingsplan for dig, så du fra starten af din ansættelse er med til at forme dit karriereforløb. Er det en stilling for dig? Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Lars Søgaard på +45 2428 2738 eller Bjarne Adsbøll +45 4032 1364.
Send din ansøgning og CV til hr@ads.dk – mærket ”afdelingsleder serviceafdeling” i emnefeltet. Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi fjerner, når vi har fundet den rette kandidat – så jo før du søger stillingen, jo bedre er dine muligheder.
Se i øvrigt alle ledige stillinger hos Adsbøll A/S på vores hjemmeside her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Servicechef - DK

UnikRecruitment

Fredericia
Wacker Neuson Group er en førende international producent af lette kompakte maskiner og udstyr. Wacker Neuson Group har mere end 5.500 ansatte, 50 datterselskaber og 140 salgs- og servicestationer. Koncernen tilbyder sine kunder en bred portefølje a...
Indrykket:10. juli 2018
Udløbsdato:3. september 2018

Hardware Team Leader

INTERACOUSTICS A/S

Middelfart
Hardware Team Leader Who are we? Interacoustics is a leading supplier of premium brand diagnostic equipment used every day in clinics and hospitals around the world. We design, manufacture and sell products across the entire audiological spectrum, f...
Indrykket:7. august 2018
Udløbsdato:1. september 2018

Supply Chain Analyst

Abena

Aabenraa
Til vores indkøbsafdeling på hovedkontoret i Aabenraa søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig medarbejder. Du er stærk analytisk og har en teoretisk ballast og eller praktisk erfaring inden for supply chain management med fokus på forecasting, par...
Indrykket:10. august 2018
Udløbsdato:7. september 2018