Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til sikringsafdeling

Ønsker du en central rolle som leder for et bredt fagligt team bestående af en projektleder, låsesmede, lærlinge og sikringsteknikere? Kan du sikre fremdriften af en afdeling gennem synlig og nærværende ledelse? Er du dygtig til at skabe bro mellem kunder og dine medarbejdere? Så er du måske den nye leder for ACTAS’ sikringsafdeling i Aarhus.

ACTAS har en ambitiøs vækststrategi, og i tæt samarbejde mellem vores forskellige faggrupper og afdelinger leveres fuldstændigt integrerede ydelser indenfor sikring og låsearbejde. Målet i afdelingen er at sikre et godt fagligt fællesskab samt det tværfaglige samarbejde i projekterne, holde fokus på effektiv projekteksekvering og skabe høj faglig kvalitet i projekterne til gavn for vores kunder. Gennem dit store lokalkendskab, synlige lederskab og din kundeorienterede profil, skaber du en god og sund vækst i både økonomi og trivsel.

Du bliver en del af den ledergruppe, der består af de øvrige 5 afdelingsledere samt vores projekt- og servicechef. Vi arbejder tæt sammen i lederteamet og du kommer til at få rig mulighed for sparring samt at bidrage til udvikling og daglig drift.

Dit team og din ledelsesopgave
Teamet i Aarhus er et veletableret team med et godt sammenhold og en høj grad af faglig stolthed. Afdelingen beskæftiger i dag et selvkørende team af medarbejdere indenfor AIA, ADK, ABA, TVO, Mekanisk Sikring og salg, som løser forskelligartede opgaver indenfor installation og service hos erhvervslivet, privat såvel som offentligt. ACTAS forventer en vækst af medarbejdere i afdelingen.

Som leder er du ansvarlig for den daglige drift af teamet og resultatskabelse i projekterne. Det indbefatter blandt andet:

  • Daglig ledelse af medarbejdere, herunder sikre fastholdelse og rekruttering af nye medarbejdere
  • Ressourceplanlægning og bemanding af projekter, herunder udvikling af kompetencer og adfærd hos medarbejderne
  • Understøtte succesfuld projekteksekvering, herunder økonomi
  • Sparring med medarbejdere, herunder faglig og tværfaglig kvalitetssikring
  • Afholdelse af løn- og medarbejderudviklingssamtaler samt løbende opfølgning
Som leder er du også tæt på kunderne, og sammen med sælgerne er du med til at skabe nye, vedvarende kunderelationer og opdyrke markedet for nye projekter. Du deltager i kundeaktiviteter og kundebesøg ved behov og følger op på kundetilfredshed. Du deltager også i udarbejdelse af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning indenfor dit fagområde i tæt samarbejde med bl.a. projektledere og sælgere.

Engageret og resultatorienteret
Du er gerne uddannet elektriker eller lignende med indgående viden om sikrings- og sikkerhedsbranchen - gerne suppleret med en generel leder- eller projektlederuddannelse. Du har min. 5 års relevant erhvervserfaring indenfor sikkerhedsbranchen, og har erfaring med ledelse af teams enten i projekter eller mere formel ledelseserfaring med medarbejderansvar.

Som person er du løsnings- og resultatorienteret. Du arbejder struktureret og følger altid dine opgaver helt til dørs med en høj grad af ansvarlighed for opgaverne. Du kan sige til og fra og du forstår at inddrage og arbejde sammen med dit team. Generelt er det vigtigt, at du er god til at skabe relationer til både medarbejdere, kunder og øvrige samarbejdspartnere.

ACTAS tilbyder
Der er tale om en helt central rolle på kontoret i Aarhus, hvor du har stor mulighed for at præge afdelingen og resultaterne. Du vil få dygtige og engagerede medarbejdere og meget spændende projekter, hvor du er med i processen fra start. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, som forhandles individuelt i forhold til dine kvalifikationer og vores ønsker. Du vil opleve en arbejdsplads med gode kolleger, som alle arbejder hårdt på at udleve vores vision.

Interesseret?
Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Jesper Emborg Sørensen på 24 67 91 73. Vi arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen ved at sende en mail med ansøgning, CV samt straffeattest til job@actas.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.
 
www.actas.dk
ACTAS A/S tilbyder komplette sikringsløsninger med markedets mest moderne og effektive teknologier.
ACTAS har salgs- og serviceafdelinger i Skive, Aalborg, Aarhus, Fredericia, Hårlev og Glostrup og beskæftiger godt 100 medarbejdere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.