Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Skolen ved Skoven

Engageret afdelingsleder til specialskole

Hillerød Kommune søger en ny afdelingsleder til Skolen ved Skoven, idet vores HFO leder efter mange år har valgt at gå på pension.

Den nye afdelingsleder skal sammen med skolens to øvrige ledere videreudvikle en velkonsolideret specialskole med en høj faglighed og kompetente medarbejdere, der samarbejder omkring eleverne ud fra en styrkebaseret tilgang.

Du vil indgå i Hillerød Kommunes skoleledergruppe sammen med kommunens øvrige skoleledere fra almen- og specialområdet, og sammen med skolechefen være med til at udvikle det samlede skolevæsen.

Vi søger en ny afdelingsleder, med en pædagogisk uddannelse, og en som har erfaring med specialundervisning/specialpædagogik.

Du er struktureret, kommunikativt og relationel stærk, du evner at skabe tillidsfulde relationer, og du brænder for skolens elevgruppe. Du er en tydelig leder, der værner om kerneopgaven og sætter udvikling af faglighed og pædagogik højt med et godt blik for medarbejdernes kompetencer og forskelligheder.
Vi forventer, at du er rodfæstet i dine egne værdier og kan praktisere ledelse ud fra skolens værdier: Nærvær, ligeværd og åbenhed. Vi forventer, at du har eller er villig til at tage en diplomuddannelse i ledelse.

På Skolen ved Skolen udøver lederne praksisnær ledelse af de enkelte klasseteam med fokus på elevernes læring og trivsel. Alle ledere er dermed tæt på det tværprofessionelle samarbejde. Ledelsen har fokus på at bibeholde og udvikle skolens gode arbejdsmiljø. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt får en god fornemmelse for skolens kultur og praksis, samt at du kan bidrage med inspiration udefra.

Du må gerne have interesse og flair for it og digitalisering. Planlægning af vagterne i ferierne i samarbejde med pædagoger og pædagogmedhjælpere vil være en af dine opgaver. Vikaropgaven deles mellem den nye leder og viceskolelederen, den vil du være klar til efter sommerferien 2021.

Skolen ved Skoven er en specialskole for elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder og flere elever har multiple handicaps. Der er ultimo 2020 indskrevet 77 elever på skolen fordelt på 4 trin fra 0.-10. klasse. Skolen har 70 faste medarbejdere og har tilknyttet talepædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter og en psykolog.

Skolen ved Skoven ligger i smukke omgivelser tæt på skov og offentlig transport. Skolens fysiske rammer er tidssvarende og med særdeles attraktive udenoms arealer, der indgår som en aktiv del af elevernes hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat fra den 1. marts 2021, og den aflønnes efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vi forventer, at du har besøgt skolen, inden du søger stillingen. Kontakt venligst skoleleder Hanne Gosvig Ladegaard på telefon 72 32 72 00 for at lave en aftale.

Søg stillingen via kommunens hjemmeside.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen udløber søndag den 17. januar 2021 kl. 23.59, og vi holder 1. samtalerunde den 20. januar om eftermiddagen.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.