Afdelingsleder til SUF Opgangen

Afdelingsleder til SUF Opgangen

Afdelingsleder til særligt botilbud i Odense C


Et lederjob til dig, som vil være med til at skabe nytænkende sociale indsatser for udsatte unge og voksne, i en nonprofit organisation drevet af passion og troen på, at det umulige er muligt


Det her er ikke et job, der hænger på træerne. Det stiller særlige krav til dig – og du får samtidig sjældne muligheder for at lede og udvikle et botilbud i en organisation, hvor du har store handlemuligheder og står på skuldrene af en stærk organisation.

SUF Opgangen er en af 28 afdelinger i nonprofit organisationen Den Sociale Udviklingsfond, som i snart 30 år har udviklet sociale indsatser og projekter i Danmark. Vi er stolte af vores historie, vi er dedikerede, og vi vil være frontløbere i udviklingen af sociale indsatser.

Derfor glæder vi os også til at finde den helt rette afdelingsleder til SUF Opgangen i Odense.


Sådan er dine nye rammer


SUF Opgangen er en selvstændig afdeling med i øjeblikket 16 unge og 4 fuldtids- og 4 deltidsansatte medarbejdere.

Vi er et § 107 tilbud til unge i alderen 16-35 år med psykosociale vanskeligheder. Samlet set råder vi over 11 lejligheder fordelt på tre matrikler i Odense C. Desuden har vi et Bo-Selv tilbud jf.§ 52.3 til unge på eget værelse i et byhus i Odense C. Vi har også unge med § 85 støtte i eget hjem.

Du bliver afdelingsleder for en gruppe af fagligt stærke og selvledende medarbejdere, og vores størrelse gør, at du som leder både vil have ledelsesopgaver og indgå i arbejdet med de unge.

I Den Sociale Udviklingsfond kommer du til en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi sammen altid har fokus på opbygning og udvikling af vores tilbud og kultur. Derfor prioriterer vi også relevant efteruddannelse og løbende supervision.


Vores fokus er altid på kerneopgaven; den enkelte unge. Du kommer til et botilbud, hvor vi gør alt, hvad vi kan for at undgå institutionelle rammer, så de unge i et ligeværdigt og anerkendende miljø udvikler sig hen mod et liv med så lidt støtte som muligt. Inddragelse står centralt, og vi er optaget af gode samarbejder med såvel kommunen som den unges netværk. Et kardinalpunkt i vores indsatser er relationsarbejdet og 24/7-rådighed.


Din profil


Så vidt os. Nu om vores forventninger til dig. Først og fremmest skal du brænde for at skabe bæredygtige løsninger, trivsel og arbejdsglæde. Og du skal have lyst til at blive en del af et aktivt og selvledende team i SUF Opgangen og samtidig indgå løbende i ledelsessamarbejde og udvikling i Den Sociale Udviklingsfond.

Desuden forventer vi, at du har en række kvalifikationer:

  • relevant uddannelse på bachelorniveau suppleret med en overbygning
  • praksiserfaring i arbejdet med socialt udsatte
  • relevant ledelseserfaring samt lederuddannelse
  • personlig integritet og refleksion over egen lederstil og praksis
  • erfaring med serviceloven og rammebetingelserne for socialpædagogiske tilbud
  • er idérig og kan tænke ud af boksen i søgen efter nye løsninger på kendte udfordringer
  • kan kommunikere, formidle og dokumentere rammer og resultater både mundtligt og skriftligt
  • kan promovere og markedsføre vores tilbud
  • er handlekraftig og har et højt og inspirerende energiniveau
  • har gennemslagskraft og er ambitiøs på egne og fællesskabets vegne.

Vi tilbyder:

 

Du bliver i Den Sociale Udviklingsfond som sagt en del af en snart 30-årig historie, hvor vi alle dage har været drevet af at skabe og udvikle nye og bedre ramme for mennesker i udsatte livssituationer.

Vi har en kompetent fællesadministration i Odense, der står til rådighed med sparring på initiativer og løsningsforslag, der kan skabe en udviklende tilværelse for vores unge og kolleger. Du vil få et tæt samarbejde med regionsdirektøren for Fyn og Jylland og indgå i stærke ledernetværk.


Vi kan tilbyde attraktive løn- og ansættelsesvilkår på baggrund af overenskomst med SL og DS.

Tiltrædelse 1. april 2021.


Inden du søger, vil vi anbefale dig, at du orienterer dig på vores hjemmeside og for eksempel læser om, hvordan det er at være leder i SUF: https://suf.dk/job-hos-suf/job-hos-suf-saadan-er-det-at-vaere-leder-i-suf


Hvis du vil vide mere om SUF Opgangen og Den Sociale Udviklingsfond, kan du også ringe til regionsdirektør Palle Konnerup på tlf. 30844503, eller socialkonsulent Carina Sandberg på tlf. 30844757.

Din ansøgning med CV og relevante bilag skal være os i hænde senest den 24.  januar 2021 kl. 12. Ansøgning sker digitalt via dette link:Søg nuDu har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.