Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til veldrevet opholdssted og dagbehandling for børn, unge og voksne

CareMatch søger for kunde, Holbæk

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse af afdelingen og medarbejdere. Herunder at bidrage til medarbejdernes trivsel og udvikling via bl.a. medarbejderudviklingssamtaler og opfølgning på medarbejdernes individuelle udviklingsplaner.

Ansvar og opgaver

Du er ansvarlig for kontinuiteten i familiesamarbejdet og i samarbejdet med forvaltningerne. Herunder udarbejdelse af og opfølgning på de unges udviklingsplaner samt afholdelse af statusmøder, husmøder og miljømøder.

Du får stor indflydelse på eget arbejde og ansvar for overholdelse af deadlines for udarbejdelse af statusrapporter. Hertil ansvar for koordinering, vagtplanlægning, digital journalisering og indberetninger samt at rammerne fremstår pæne,

Du får ansvar for afdelingens drift samt personaleledelse af 7-8 erfarne medarbejdere. Hertil skal du bidrage til et positivt og motiverende arbejdsmiljø, hvor du fokuserer på den enkelte medarbejders kompetencer og trivsel samtidig med, at du har øje for fællesskabets styrker og udfordringer.

Ledelsessamarbejde

Du indgår i et konstruktivt samarbejde med de øvrige afdelingsledere for at sikre en optimal drift af hele organisationen. Vi har et miljø, der vægter vidensdeling med udgangspunkt i anerkendelse af hinandens faglige kompetencer – i teamet og på tværs af organisationen.

Uddannelse og supervision

Vi tilbyder et uddannelsesforløb og en grundig introduktion til arbejdet. Vi har ugentlige teammøder med supervision og undervisning.

Din faglige og personlige profil

Du har dertil en socialfaglig uddannelse, erfaring fra botilbud og ledelseskompetencer. Har du erfaring med udslusning, psykiatri, rusmiddelområdet og evt. autismepædagogikken, passer du lige ind.

  • Lærer eller pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund
  • Ledelseserfaring
  • Gode relationelle kompetencer
  • Tydelig og anerkendende i din kommunikation

Derudover er helt essentielt, at du har administrativt overblik og styr på vagtplaner, økonomi, opgaver og aftaler, så der er ro og stabilitet i driften.

Om organisationen

VI er specialiseret sig i at tilbyde terapeutisk udviklingsstøtte og undervisning til unge fra 12-årsalderen. Vi driver i dag flere opholdssteder. Derudover løser vi akutte anbringelsesopgaver og har forløb med familier til anbragte unge.

Behandlingen er rettet mod børn, unge og voksne med psykiatriske problemstillinger, med angst, depression og psykosociale udfordringer.

Det er også unge med varierende diagnosebilleder, såsom skizofreni, bipolar lidelse, autismespektrumforstyrrelser, emotionel ustabil personlighedsstruktur, selvskadende adfærd, OCD, angstproblematikker, Tourettes syndrom, PDA, tvangsprægede handlemønstre, ADHD og andre psykiske eller neurologiske problemstillinger.

Alt sammen i et tæt samarbejdet med en bred vifte af sjællandske kommuner.

Vi er godkendt til fire forskellige anbringelsestyper, og har tillige mulighed for fleksible pladser indenfor §66, §76, §85, §107.

Yderligere information

Vi samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Du er velkommen til at kontakte Stefan Førster-Christensen på 30 95 09 57 eller sfc@carematch.dk, hvor du kan få yderligere beskrivelse af stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.