Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder/Stedfortræder søges til attraktivt plejehjem med fokus på værdier fra 1.5.2021

Plejehjemmet Ugandavej, søger en afdelingsleder/stedfortræder for plejehjemsleder 37 timer ugentligt fra 1.5.2021 eller efter nærmere aftale.

Plejehjemmet er næsten 24 år gammelt, i eet plan og har plads til 32 beboere.

Plejehjemmet har et engageret personale, som prioriterer livskvalitet og nærvær for vores beboere ved at skabe en tryg, enkel, overskuelig og glad hverdag. Beboerne er knyttet til så få medarbejdere som muligt for at skabe nære relationer og ansvarlighed mellem beboer og medarbejder. Vort arbejde tager udgangspunkt i helhedsplejebegrebet, hvor vi udfører stort set alle opgaver omkring den enkelte beboer.

Vi er et aktivt team af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, tekniske servicemedarbejdere, farmakonom, fysioterapeut samt administration og arbejder med udgangspunkt i et solidt værdifundament. Vi VIL vores lille hjem og vi VIL hinanden.

Der opleves et øget komplekst sygdomsbillede hos beboerne, som medfører store krav til pleje og behandling. Vi ønsker at imødekomme kompleksiteten med en styrket sygeplejefaglig indsats, idet vi prioriterer faglig refleksion og udvikling højt. Vi er derfor i alt 5 sygeplejersker inkl. leder og stedfortræder.

Vi forventer, at du
 • er uddannet sygeplejerske, - og gerne med et par års erfaring og med stor interesse for det geriatriske og gerontologiske speciale

 • har gennemgået videreuddannelse inden for ledelse

...derudover
 • har rutine i arbejdstilrettelæggelse, personaleadministration, overenskomster og budgetter

 • besidder faglig bredde og dybde i pleje, omsorg og aktivitet

 • har erfaring med social- og sundhedsuddannelserne samt sygeplejestudiet og kan bidrage til oplæring, vejledning og undervisning af medarbejdere, elever og studerende

 • vil sikre en høj sygeplejefaglig standard og besidder høj faglig stolthed

 • kan indgå i et konstruktivt ledelsesmæssigt samarbejde med plejehjemslederen

 • vil medvirke til at fastholde kvalitetsudvikling, strategi og mål

 • kan samarbejde på alle niveauer og har lyst til at arbejde ud fra idegrundlaget om helhedspleje med en anerkendende tilgang til os alle

 • kan medvirke til at bevare et godt arbejdsmiljø

 • kan motivere, inspirere og skabe rum for refleksion og innovation

 • kan prioritere, delegere og bevare overblikket

 • kan tilrettelægge og overskue arbejdet ud fra de opgaver, der skal løses og den tid, der er til rådighed

 • er fleksibel, loyal og klar på at tage hurtige beslutninger

 • kan arbejde dynamisk og engageret såvel tværfagligt som monofagligt

 • har fokus på dokumentation i elektronisk journal (Cura)

 • har kendskab til primærsektoren

Vi tilbyder
 • et interessant og afvekslende job i et sundt arbejdsmiljø med mange spændende, komplekse og udviklende arbejdsopgaver samt med mulighed for at planlægge og gennemføre den fortsatte sygeplejefaglige udvikling og hvor der lægges vægt på selvstændighed, ansvarlighed, respekt og kollegialt samvær.

 • en spændende og hyggelig arbejdsplads med et velintegreret værdifundament

 • en arbejdsplads med masser af gode ideer til fortsat optimering af ældreplejen

 • et godt samarbejde mellem såvel medarbejdere som ledelse i en åben og rar atmosfære, hvor vores værdier prioriteres højt

 • et team af dygtige og engagerede medarbejdere

Du kan læse mere om os på plejehjemmet Ugandavejs hjemmeside eller plejehjemsportalen.

I Tårnby Kommune tilbydes herudover diverse personalegoder til fastansat personale. Disse kan ses her.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Løn fastsættes efter principperne i Ny Løn.

Det er praksis i Tårnby Kommune, at der ved ansættelse inden for ældreområdet forevises straffeattest.

Nærmere oplysning om stillingen og jobprofil kan fås ved henvendelse til plejehjemsleder Helene Fisker på tlf. 32 53 04 44.

Ansøgning med oplysning om tidligere beskæftigelse og dokumentation for uddannelse skal sendes til Plejehjemmet Ugandavej, Ugandavej 149, 2770 Kastrup, senest den 11.4.2021.

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler til rette kandidat er fundet.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.