Afdelingsleder/stedfortræder til socialpsykiatrien

Frederikssund Kommune søger en kompetent afdelingsleder til administrativ og faglig ledelse af 33 medarbejdere i socialpsykiatrien. Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018.

Du refererer til lederen af socialpsykiatrien og skal i samarbejde med hende varetage den daglige ledelse. Du vil være stedfortræder i forbindelse med lederens fravær.

Hos os får du et unikt og spændende job og stor indflydelse på dit daglige arbejde. Vi har et miljø med høj faglighed og engagement i arbejdet, og vi vægter et godt arbejdsmiljø, tillid og åbenhed højt.

Socialpsykiatrien er et helhedsorienteret tilbud til borgere med kom­plekse udfordringer i deres liv, psykiske problemstillinger, autismespektrumforstyrrelser, erhvervet hjerneskade og misbrugsproblematikker. Vi arbejder med gruppetilbud og individuelle indsatser, og der vil fremadrette være fokus på virtuel bostøtte. Afdelingen består af sundhedsfaglige, socialpædagogiske og neuropædagogiske uddannede medarbejdere. Vi har en stor samarbejdsflade på tværs af Socialpsykiatriens tilbud og Kommunens øvrige sektorer.

Vores kerneydelse til borgerne er at skabe ”motivation til forandring”. Vi anvender en Recovery orienteret tilgang og sætter fokus på borgerens egne ressourcer for at genvinde styring og selvstændighed i eget liv.

Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som socialrådgiver, socialpædagog, sygeplejerske eller anden relevant faglig baggrund,
  • kan formulere dig godt både mundtligt og skriftligt,
  • har kørekort.
  • Har høje kvalitetskrav til dokumentation, og gode kundskaber inden for Excel og Office pakken.
  • Det vil endvidere være en fordel, hvis du har en erfaring med faglig og administrativ ledelse.
  • har et nuanceret menneskesyn, som spiller naturligt sammen med socialpsykiatriens metoder,
  • arbejder værdibaseret, struktureret og selvstændigt, og kan bevare overblikket i pressede situationer,
  • har en synlig og nærværende ledelsesstil i hverdagen og kan gå foran som det gode eksempel.
  • Er samarbejdsorienteret, motiverende og inddragende i din ledelsesstil.

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte Leder af Socialpsykiatrien Annette Tram på telefon 20 22 46 79 eller Ældre og Socialchef Klaus Kolberg på 29 67 14 89.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2018. Samtaler afholdes henholdsvis den 16. og 22. marts. Der vil indgå test og tilbagemelding mellem første og anden samtalerunde.

Stillingen er på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Ansættelsesforhold
Fast stilling

Tiltrædelse
1. maj 2018

Kontakt
Leder af Socialpsykiatrien Annette Tram på telefon 20 22 46 79 eller Ældre og Socialchef Klaus Kolberg på 29 67 14 89.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Familiechef i Familieafdelingen

Frederikssund Kommune

Du er en strategisk leder, der er tydelig, sætter retning, har sans for struktur, organisering og kan drive forandringsprocesser. Du har politisk tæft, værdsætter tværgående samarbejde og er dygtig til ledelse af ledere.Frederikssund Kommune søger n...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Leder af Myndighedsområdet i Familieafdelingen

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Du er en leder, der brænder for ledelse og for familieområdet, du er tydelig, ser løsninger, har sans for organisering og er dygtig til at drive forandringsprocesser. Du kan navigere i en politisk ledet organisation, i et område under forandring og ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Afdelingsleder til indskolingen på Grønnevang Skole

Hillerød Kommune

Hillerød
Hillerød Kommune søger engageret leder, der sammen med personalet, eleverne, forældrene og lederteam vil arbejde for, at Grønnevang Skole fortsat er en rigtig god skole at gå - og arbejde på.Om Grønnevang SkoleGrønnevang Skole ligger centralt i Hill...