Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelings/overlæge ved geriatrisk område Afdeling for Medicinske Sygdomme, Herlev-Gentofte Hospital

Vi søger en dynamisk og visionær afdelings/overlæge til vores geriatriske område pr 1. maj 2021 eller efter aftale.

Stillingen ønskes besat med en speciallæge i intern medicin: geriatri med bred klinisk erfaring og lyst til at indgå i arbejdet med den videre udvikling af det geriatriske område. Der lægges vægt på gode tværfaglige samarbejdsevner, gå-på-mod og lyst til nytænkning og samarbejde såvel indenfor som på tværs af specialer, faggrupper og afdelinger.

Afdeling for Medicinske Sygdomme er en stor medicinsk afdeling, der udover geriatri også varetager infektionsmedicin, lungemedicin, endokrinologi og mere bred intern medicin på Herlev-Gentofte Hospital. Afdelingen har endvidere bl.a. et medicinsk dagafsnit og egen forskningsenhed.

Geriatrisk område på Herlev matriklen har et sengeafsnit med 21 senge og et mindre ”opfølgningsambulatorium”. Derudover varetages en række udadrettede funktioner, herunder ortogeriatri, urogeriatri og akut geriatrisk team alle hverdage. Endvidere bidrager området med geriatrisk ekspertfunktion i hospitalets hukommelsesklinik.

Geriatrisk område på Gentofte matriklen består af et sengeafsnit med 15 senge, en specialiseret faldklinik og geriatrisk dagafsnit. Derudover varetages en række udadrettede funktioner, herunder akut geriatrisk team alle hverdage.

Flertallet af indlagte geriatriske patienter modtages på begge matrikler direkte fra Akutmodtagelsen med fokus på effektive og sammenhængende patientforløb. Geriatrisk sengeafsnit er selvvisiterende og har fast tilknyttet, tværfagligt personale. Vi går geriatriske tilsyn alle hverdage, og har i Akutmodtagelsen et tværfagligt "akut geriatrisk team". ”Sidste skud på stammen” er en øget indsats indenfor udviklingsområdet udkørende geriatri.

Vi værdsætter engagement og læring i hverdagen og har yngre læger tilknyttet området i hoveduddannelse til geriatri, introduktionslæger i intern medicin, uddannelseslæger i almen medicin samt basislæger og elever og studerende.

Ansøger forventes at få sin primære kliniske funktion bredt i det geriatriske område med mulighed for at lægge vægten inden for eget interesseområde, gerne bl.a. inden for områderne akut geriatri og/eller udgående geriatri.
Stillingen er forbundet med ca. 12 skiftet bagvagtsforpligtelse (dag/aften samt rådighed fra bolig).
Det forventes, at ansøger indgår i afdelingens kvalitetsarbejde, og forsknings- eller undervisnings-aktivitet vil være velkommen.
Du vil få vejlederfunktion.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til organisationsaftalen indgået mellem Region Hovedstaden og Foreningen af yngre læger, alternativt Foreningen af Speciallæger.
Yderligere oplysninger hos ledende overlæge ph.d. MPA Finn Rønholt, telefon 3868 1313/ 6178 7038 mail: finn.roenholt@regionh.dk eller specialeansvarlig overlæge Trine Sander Pedersen, telefon 3868 2524/2978 8004 mail: trine.sander.pedersen@regionh.dk

Ansøgningsprocedure:

Ansøgningen uploades via link i bunden af denne side senest onsdag den. 24.2.2021

Vi ser frem til at høre fra dig


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.