Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske, Kirurgisk Afdeling, Endoskopi afsnitet

Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium, Regionshospitalet Herning søger afdelingssygeplejerske snarest muligt eller senest 1. april 2018
 
Brænder du for ledelse og udvikling af de korte patientforløb og har du ledelseserfaring inden for det kirurgisk gastroenterologiske speciale?
Brænder du for at udvikle et dynamisk og velfungerende ledelsesteam i en fælles funktionsledelse med funktionsansvarlig overlæge, hvor I sammen skal skabe rammer, så personalet kan udføre kerneopgaven på højt niveau?
Så tilbyder vi et job som afdelingssygeplejerske i vores Endoskopiafsnit og Kirurgisk ambulatorium
 
Faglig og organisatorisk profil
Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium hører organisatorisk under Kirurgisk afdeling og varetager elektive, akutte og subakutte gastroenterologiske undersøgelser og behandlinger for såvel kirurgiske som medicinske patienter i ambulant eller stationært regi. Afsnittet har specialfunktionen i Hospitalsenheden Vest, som dækker Holstebro, Herning, Ringkøbing og Lemvig. Afsnittet har et stort patientflow og har både dag/aften aktivitet.
 
Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium ønsker at være en konkurrencedygtig og spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Vi lægger vægt på en uformel tone, hvor tæt samarbejde og erfaringsudveksling i et tværfagligt team er udgangspunktet for, at vi alle kan levere arbejde af høj kvalitet. Afsnittet er i hastig udvikling, og der er fokus på personalets kompetenceudvikling, både internt i afsnittet og i tæt samarbejde med de øvrige afdelingssygeplejersker i Kirurgisk sengeafsnit. Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium er kendt for at levere ydelser af høj faglig kvalitet, samt bidrage til gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationen. 
 
Personalegruppen består af 25 kompetente og engagerede sygeplejersker som alle er dedikerede i forhold til at sikre de gode patientforløb og deltage i udvikling af specialet. En del af personalet er ansat i kombinationsstillinger mellem sengeafsnit og endo/amb området.   Der er ansat specialeansvarlige sygeplejersker i både Endoskopiafsnittet og Kirurgisk ambulatorium.
 
Organisationen er præget af en flad ledelsesstruktur, hvor der er mulighed for stort ledelsesmæssigt råderum. 
 
En væsentlig opgave inden for de kommende år, er at skulle medvirke i det pågående arbejde med forberedelse og planlægning af indflytningen til det nye hospital, DNV i Gødstrup.
 
Dine opgaver som afdelingssygeplejerske
Stillings- og funktionsbeskrivelse
 
Personprofil
Vi søger en person som:

  1. Har erfaring inden for ledelse og evner at se medarbejdernes potentiale samt få medarbejderne med i forandringsprocesser. 
  2. Har kirurgisk gastroenterologisk erfaring og gerne i forhold til endoskopi og ambulatorievirksomhed. 
  3. Har lyst og evne til at deltage i udviklingen af sygeplejen i de korte patientforløb.
  4. Ser muligheder i at bidrage til udviklingen af det gastroenterologiske speciale og endoskopifunktionen.
  5. Er innovativ, handlekraftig og som trives i en hverdag med højt arbejdstempo, hvor der sjældent er forudsigelighed.
  6. Har lederuddannelse på minimum diplomniveau.
 
Nøgleord i din ledelse skal være:
  • Ordentlighed, lydhørhed, dialog og samarbejde  
 
Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingen og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte Oversygeplejerske Annette Nordstrøm på tlf. 30621238 eller Afsnitsoverlæge Mogens Harrits Jepsen tlf. 78435307
 
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: http://www.vest.rm.dk/afdelinger/kirurgisk-afdeling/
 
Ansættelse 01.04.2018 eller efter aftale
 
Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt dokumentation for autorisation som sygeplejerske.
 
Vi gør opmærksom på, at der anvendes personlighedstest i forbindelse med ansættelsesproceduren.
 
Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV.
 
Ansøgningsfrist 18.02.2018
 
Ansættelsessamtaler vil finde sted primo uge 9. Til samtalerne benyttes skriftlige cases med lidt forberedelsestid.
 
 
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her