Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske med ledelseserfaring til den kirurgiske søjle i Akutmodtagelsen på Herlev Hospital

Har du lyst til at præge udviklingen inden for det akutte område på en af landets største akutmodtagelser? Er du en dygtig leder, som kan skabe gode rammer for dine medarbejdere – og drømmer du om at indgå i en stærk ledelsesgruppe, hvor du kan udvikle dine evner? Så er det dig, vi søger.

Akutmodtagelsen på Herlev Hospital er en del af den samlede akut- modtagelse på Herlev og Gentofte Hospital. På Herlev-matriklen er akut- modtagelsen opdelt i to søjler; en medicinsk søjle og en kirurgisk søjle. Den medicinske søjle modtager almen medicinske, kardiologiske og neurologiske patientforløb. Den kirurgiske søjle modtager gastrokirurgiske, ortopædkirurgiske og urologiske patientforløb. I hver søjle er der ansat to afdelingssygeplejersker, som i fællesskab løfter ledelsesopgaven. Den ledige stilling er i den kirurgiske søjle.

Hvem er du?

Du er en dygtig leder, som brænder for dine medarbejdere. Som kommuni- kator er du tydelig, og du formår at sætte dagsorden og retning for dit team af medarbejdere. Samarbejde er en af dine yndlingsdiscipliner, og du glæder dig over, når en arbejdsgang mellem to afdelinger er blevet udviklet og forbedret til glæde for patienterne. Som afdelingssygeplejerske hos os skal du forvente at have en bred kreds af samarbejdspartnere og en stor daglig kontaktflade. I Akutmodtagelsen går vi gerne forrest, når det handler om udvikling og forbedring af patientforløb, og du skal kunne trives i en hverdag, hvor forandringer og nye tiltag ikke er usædvanligt, men noget, der driver og udvikler os.

 • Du tager lederskab og inspirerer og motiverer dine medarbejdere til at yde sygepleje af høj faglig kvalitet til glæde for vores patienter.
 • Du er energisk, handlekraftig, ide- og initiativrig.
 • Du er anerkendende og nærværende i din ledelsesstil.
 • Du kan ”oversætte” forandringer for medarbejderne, og du formår at sætte rammen for en god, åben og udviklende dialog i dit team.
 • Du brænder for at lede andre, du har lederuddannelse og erfaring som leder.
 • Du kan tænke strategisk og langsigtet i forhold til forandringer og fremtidig organisering.
Hvem er vi

Akutmodtagelsen er en stor afdeling med mange typer af patientforløb. Vi arbejder på tværs af fagligheder med vores mange samarbejdspartnere både indenfor og udenfor hospitalet. Som afdelingssygeplejerske bliver du en del af afdelingens leder- og stabsgruppe, og dit ledelsesmæssige fokus bliver på personaleledelse, den faglige udvikling af personalet samt de driftsmæssige opgaver. Den strategiske udvikling varetages i samarbejde med den øvrige leder- og stabsgruppe.

Gode og sammenhængende patientforløb er vores kerneopgave, og vi har et fast og vedholdende fokus på at vores patienter skal føle sig godt behandlet og inddraget. Vores medarbejdere er en af vores vigtigste res- sourcer i forhold til fortsat udvikling af de gode patientforløb, og vi er lydhøre og nysgerrige, når de kommer med nye ideer. Vi lægger stor vægt på, at vores afdeling hele tiden udvikler sig, og at vi i fællesskab leverer sygepleje af høj kvalitet. Vi er lige nu i gang med at rekruttere flere sygepleje- specialister til vores stab, så vi kan blive endnu dygtigere.

Hvad tilbyder vi

 • Faglig sparring i en velfungerende ledergruppe.
 • Løbende en til en sparring med den ledende områdesygeplejerske for den kirurgiske søjle.
 • Mulighed for udvikling og videreuddannelse.
 • En spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor vi hele tiden arbejder for at udvikle de bedste rammer for de akutte patientforløb. Det betyder, at vi ofte går forrest og afprøver projekter og nye arbejdsgange.
 • En arbejdsplads som har arbejdsmiljø højt på dagsordenen.
Du vil i tæt samarbejde med søjlens anden afdelingssygeplejerske få:

 • Ansvaret for en kirurgisk søjle med høj aktivitet og et højt ambitionsniveau.
 • Ledelsen af en engageret og kompetent gruppe sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.
 • Faglig ledelse i tæt samarbejde med bl.a. mentor, sygeplejerske med udviklingsopgaver samt klinisk sygeplejespecialist.
Ansættelsesvilkår:

Stillingen er 37 timer ugentligt. Tiltrædelse 1. november 2020 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ledende personale på sundhedskartellets område, DSR.

Ansøgningsprocedure:

Hvis dette har vakt din interesse, og du ønsker mere viden om afdelingen og os, er du velkommen til at kontakte ledende områdesygeplejerske Susanne Stumpe 3868 8945.

Læs mere om afdelingen på afdelingens hjemmeside www.herlevhospital.dkAnsøgningsfristen er mandag d. 21.9.2020 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 23.9.2020 Indkaldelse til samtalen vil foregå elektronisk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV elektronisk i e-rekruttering


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.