Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske søges til Børne- og ungeafdelingen, NOH

Børne- og ungeafdelingen Nordsjællands Hospital søger en afdelingssygeplejerske der er innovativ og forandringsparat til alment pædiatrisk sengeafsnit pr. 01.01.2021 eller efter aftale.

Vil du være innovativ og med til at gå forrest i en spændende udvikling i et job som afdelingssygeplejerske på et velfungerende sengeafsnit på en stor Børne- og ungeafdeling, Nordsjællands hospital i Hillerød?

Vi er ved at forberede os til indflytning på Nyt Hospital Nordsjælland i Hillerød, som skal være klar ultimo 2024. Et projekt som skal idesættes og bane vejen er netop på tegnebrættet og du vil få indflydelse på idé, proces og afprøvninger til den rette model er klar.Afsnittet er et alment pædiatrisk sengeafsnit med pleje- og behandlingsopgaver inden for nephro-urologi, astma-allergi- og pulmonologi, infektioner samt øre-næse-hals lidelser hvor behandlingsansvar ligger i ØNH regi. Personalegruppen består af sygeplejersker og 1 sosu.ass. og er normeret til 23 stillinger.

For at sikre kontinuitet i patientforløbene varetager sygeplejerskerne ambulatorie opgaver der fysisk foregår på et andet afsnit i børneafdelingen.
Der er et rigtig godt tværfagligt samarbejde alle faggrupper imellem som ud over plejegruppen og lægerne også indbefatter sekretærer, pædagog, psykolog og socialrådgiver.
Der er høj grad af samarbejde, fleksibilitet og videndeling børneafdelingens afsnit imellem.

Afdelingssygeplejersken indgår i tæt samarbejde med afsnittets overlæge med særligt ansvar omkring løsningen af drifts- og kvalitetsmæssige forhold.
Afdelingssygeplejersken vil indgå i ledelsesgruppen på Børne- og ungeafdelingen.For alle afdelinger på Nordsjællands Hospitalet som flytter til ny matrikel i 2024 er der i den forbindelse igangsat et organisationsudviklingsprojekt ”Livskraft”, hvor vi sammen kan forberede os på nye arbejdsgange, nye samarbejdsformer og ikke mindst en kulturændring til at imødegå forandringen.

Samtidig skal du videreudvikle afsnittet, så det fremstår som en effektiv og attraktiv arbejdsplads for medarbejderne og et trygt og imødekommende afsnit for brugere/ - patienter. Du skal derfor have en stærk lederprofil og kunne favne en ambitiøs og initiativrig medarbejdergruppe.

Afdelingssygeplejersken opgaver er bl.a. at

 • i sin ledelsesstil have fokus på synlighed, formidling, dialog og faglighed i løsningen af opgaverne både overfor patienter og personale.
 • tilrettelægge patientforløbene under hensyntagen til de tilstedeværende ressourcer såvel fagligt, kvalitetsmæssigt som økonomisk
 • skabe rammerne for et motiverende miljø for udvikling og oplevelse af faglig stolthed og arbejdsglæde hos personalet.
 • medvirke til trivslen ved højt informationsniveau.
 • opretholde og udvikle medarbejdernes kompetence
 • bidrage til kvalitetsudviklingen i opgaverne og være med til at indfri drifts-
  og servicemål
 • overholde uddelegeret lønsum
 • være med til se muligheder frem for begrænsninger.
 • være rolle model og gå foran


  Kvalifikationer:
  Autorisation som sygeplejerske
  Relevant lederuddannelse
  Gerne erfaring indenfor pædiatri og/eller familie sygepleje
  Erfaring med ledelse af medarbejdere
  Gode samarbejdsevner
  Kan bevare overblikket i travle perioder


  Ansøgningsfrist d.24.11.20 kl.12.00
  Ansættelsessamtaler vil foregå d. 27.11.20 kl. 08.00-14.00
  Ansøgningen sendes via linket til afdelingsledelsessekretær Dorthe Vestergaard og stiles til ledende oversygeplejerske Annelise Bertelsen. Børneafdelingen Hillerød Hospital
  Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød
  Stillingsbeskrivelse og andet materiale kan rekvireres hos Dorthe Vestergaard

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.