Afdelingssygeplejerske søges til elektivt sengeafsnit, Ortopædkirurgisk afdeling, Herlev og Gentofte Hospital, Gentofte matriklen

Vi søger en driftssikker, udviklingsorienteret, handlekraftig og erfaren leder til vores elektive sengeafsnit med 37 senge.
Afsnittet er en del af Ortopædkirurgisk afdeling og yder pleje til elektive patienter med hofte- og knæalloplastikkirurgi, skulder- og albuealloslastikkirurgi og enkelte hånd- og idrætskirurgiske patienter.

Afdelingen søger en afdelingssygeplejerske, der i samspil med de øvrige områdeledere og medarbejdere skal lede, fordele og løse dagligdagens opgaver på en fokuseret afdeling med gode patientforløb, høj patienttilfreds og en erfaren sygeplejerske gruppe.

Afdelingssygeplejersken har en overlæge makker og bakkes op af en sygeplejerske med specialfunktion, en klinisk sygeplejespecialist og kliniske vejledere.

Personale- og driftsledelsesfunktionerne er en væsentlig del af afdelingssygeplejerskens ansvar, ligesom samarbejde på tværs med andre ledere og tværfagligt med andre personalegrupper prioriteres.

Personalet er normeret til 33 sygeplejerskestillinger, der er 37 senge og en meget lav belægning i weekenderne.

Som leder på vores afdeling bliver du en del af Ortopædkirurgisk afdelings ledelsesteam, som består af områdeledere fra alle afsnit.
Samarbejde og ledelse af patientforløb forventes at være en væsentlig del af arbejdsopgaverne, hvor udvikling af forløb til flere en-dagsforløb er et indsatsområde, hvor generelt fokus på flow og forbedringer vægtes højt.
Erfaring og resultater inden for disse områder er ønskeligt.

Vi søger en leder, der kan

 • arbejde med drift og udvikling - som to sider af samme sag - og som trives med begge dele
 • sikre produktivitet og styrke faglig udvikling internt i afsnittet
 • samarbejde og agere i relationer internt som eksternt
 • tage ansvar og uddelegere opgaver
Vi søger en erfaren leder, der har
 • kirurgisk- og personaleledelseserfaring og gerne lederuddannelse på diplom- eller masterniveau
 • problemløsende og analytisk adfærd, og som reflekterer over praksis
 • visioner og når sine mål
Vi tilbyder blandt andet
 • Stabil og solid afdelingssygeplejerske gruppe
 • Muligheder for beslutninger om udviklingstiltag
 • Ledelsesmæssig sparring og netværk
 • Rum og ramme for at skabe kompetenceudvikling
For yderligere oplysninger kan du kontakte ledende oversygeplejerske Lulu Wilenius, telefon på 3867 3358 / 3868 2333, e-mail: lulu.torm.wilenius@regionh.dk.

Stillingen ønskes besat fra 1. juni 2018 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist den 20. april 2018.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 25. april 2018.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og individuel forhandling.

OM AFDELINGEN
I Ortopædkirurgisk afdeling, Herlev og Gentofte Hospital, får du 350 kolleger fordelt på to matrikler. Afdelingen har årligt 67.000 ambulatoriebesøg, 68 OP-lejer ugentligt og 106 senge.
Afdelingen har hovedfunktion inden for traumatologi, infektions- og idrætskirurgi, regionsfunktion inden for fod- og ankelkirurgi samt alloplastikkirurgi samt højt specialiseret funktion inden for skulder-, albue- og håndkirurgi.
I Ortopædkirurgisk afdeling arbejder vi efter hospitalets ambition ”Godt behandlet”.
Vi varetager den akutte behandling på Herlev Hospital. Den elektive behandling foregår på begge matrikler med den største elektive aktivitet på Gentofte Hospital.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sygeplejerske til vores højt specialiserede lungemedicinske sengeafsnit på Gentofte matrikel

Medicinsk Afdeling

Gentofte
Har du lyst til at blive en del af vores meget velfungerende og yderst engagerede kollegateam så har du chancen, da vi skal ansætte en sygeplejerske i skiftende vagter pr. 1. juni eller snarest derefter. Timeantal 32-37 timer ugentligt, med vagt hve...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Privat hjemmehjælps firma søger sygeplejerske.

PUK`s Hjemmehjælp I/S

Gentofte
Timer 32-37 timer, dagvagt mødetid efter aftale, weekendvagt hver 8 uge, opstart efter aftale. Puks hjemmehjælp er et privat hjemmehjælps firma som leverer hjemmehjælp til visiteret borgere i Gentofte og Lyngby- Taarbæk kommune. Vi har ca. 90 ansatt...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Diabetessygeplejerske til undervisning og klinik

Education

Gentofte
Ønsker du at udvikle dig, og brænder du for at formidle viden om diabetes og undervise sundhedsprofessionelle? Så er du måske vores nye kollega. Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en diabetessygeplejerske med bred klinisk erfaring og unde...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Vi søger en sygeplejerske til Lungemedicinsk Klinik på Gentofte matriklen weekend og vagtfri stilling

Medicinsk Afdeling

Gentofte
Til vores Klinik for lungesygdomme søger vi en sygeplejerske, der har lyst til og interesse for at udvikle sygeplejen til vores ambulante lungepatienter både på det sygeplejefaglige og det tværfaglige område. Stillingen 32 - 37 timer pr uge og er we...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Udviklingsmindet og erfaren sygeplejerske med særligt ansvar til Gentofte Akutklinik

Akutmodtagelsen

Gentofte
Er du en erfaren medicinsk og eller kardiologisk sygeplejerske, og er du rollemodel for de gode patientforløb, er du måske den sygeplejerske med særlig ansvar for medicinske og kardiologiske patientforløb, som vi søger. Hvad kommer du til at lave? S...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018