Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til almenpsykiatrisk sengeafsnit, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Vi søger en afdelingssygeplejerske, der med stor faglighed, stærk ledelse og samarbejdsevner vil sikre de bedste rammer for patienterne og medarbejderne på SL3. Tiltrædelse den 1. juli 2021.

Som afdelingssygeplejerske får du et stort ansvar og mulighed for at påvirke, hvordan vi lykkes med vores kerneopgaver og sikrer en stærk og smidig daglig drift med fokus på høj kvalitet i patientforløbene. Vores primære fokusområder er arbejdet med Recovery, Safewards samt nedbringelse af tvang.

Om afsnit SL3

Afsnittet er et af vores i alt sengeafsnit som modtager og yder behandling til voksne patienter fra 18 år og op. På afsnittet har vi det til fælles, at vi brænder for at arbejde med mennesker, hjælpe dem der har allermest brug for det, og i øvrigt arbejde tværfagligt sammen om opgaverne. Afsnittet består af ca. 25 kolleger, der har brug for dig som et naturligt samlingspunkt, og én der sætter en fælles retning for vores virke. På afsnittet er der tilknyttet en psykiater som lægefaglig konsulent.

Om dig

 • Vi byder din erfaring og faglighed som sygeplejerske meget velkommen, ligesom du gerne må have erfaring med ledelse i psykiatrien – i det mindste skal du være et stort ledelsestalent og brænde for ledelse.
 • Du skal gøre brug af dit nærvær og din empati samtidig med, at du også skal kunne sikre en velkørende drift, hvor der er styr på den faglige retning og de personalemæssige forhold.
 • Er du tydelig, udadvendt og energifyldt, vil du passe godt ind på holdet.

Vi søger en leder der

 • Er kendetegnet ved at have høj fagliglighed og gode sociale kompetencer og relationelle evner
 • kan demonstrere overblik og evne til at prioritere
 • er anerkendende og har kommunikative evner, der sikrer fremdrift, resultater og sammenhængskraft gennem medinddragelse
 • Har en lederstil der skaber resultater ved at være tydelig, handelekraftig og kreativ

Vi tilbyder

 • Mentorordning med erfaren lederkollega og erfagruppe for afdelingssygeplejersker
 • Sparring med ledende oversygeplejerske og ledende overlæge
 • Faglig udvikling for afdelingssygeplejersker og mulighed for relevant efteruddannelse
 • En afvekslende og travl hverdag med ledelsesmæssige og faglige udfordringer
 • Et arbejdsliv hvor to dage ikke er ens, og hvor netop du kommer til at gøre en forskel for både patienter, medarbejdere og lederkolleger.
 • Et godt arbejdsmiljø med stort engagement hvor vi skaber sammenhængende patientforløb
 • En spændende arbejdsplads med funktioner der løbende opbygges og udvikles
 • Fokus på samarbejde på F-ACT-teams og kommunale samarbejdspartnere
 • Løbende forandringsprocesser

Vi er dybt afhængige af hinanden, og du skal derfor være parat til at træde helt ind i vores gode fællesskab. Vi ønsker også at investere i dig, så har du blod på tanden, så send os en ansøgning..

Mere information

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Katarina Nenadovic telefon 93 57 67 46.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Lønniveauet tager afsæt i ansøgerens kvalifikationer. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter referencer og straffeattest (§22) ved alle nyansættelser.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.