Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til Børne- og Ungeambulatoriet på Slagelse Sygehus

Har du ledelses erfaring og lyst til at være afdelingssygeplejerske i en spændende stilling, hvor du kan være med til, at tegne fremtiden for vores Børne- og Ungeambulatorie i Slagelse

Børne- og Ungeambulatoriet er et afsnit med fokus på ledelse, trivsel, tværfagligt samarbejde og udvikling. Vi er et team bestående af fagligt meget kompetente sygeplejersker samt en diætist. Vi sætter trivsel og glæde i hverdagen højt, hvilket smitter af på stemningen i ambulatoriet. Vi er gode til at tage os af hinanden samt vidensdele ny viden til afdelingens øvrige personale. Vi er specialiseret i faglige teams på tværs af faggrupper.

Ambulatoriet modtager og behandler årligt ca. 15.000 børn- og unge i alderen 0-18 år. I vores ambulatorie ses patienter med problematikker indenfor stort set alle pædiatriske specialer. Derudover rummer ambulatoriet også en sygeplejedrevet selvhenvender klinik for børn med inkontinens, en sygeplejedrevet klinik for børn fra alderen 2 år og op med søvnproblemer, samt en klinik for børn med funktionelle lidelser. Udover læge- og sygeplejerske bemandede ambulatorier har vi desuden en del selvstændige sygeplejekonsultationer.

Vi ønsker en leder, der er tilgængelig for sine medarbejdere, som er god til at strukturere og prioritere arbejdet. Vi vægter en anerkendende kultur og er bevidste om, at engagerede medarbejdere med et godt arbejdsmiljø, skaber de bedste resultater.

Som afdelingssygeplejerske er du ansvarlig for:

 • Organisatorisk tilrettelæggelse og udvikling af det daglige arbejde
 • Personaleledelse og administration
 • At fastholde og styrke initiativ, motivation i et team-orienteret miljø
 • At fastholde og udvikle et åbent og dialogbaseret arbejdsmiljø

Vi forventer, at du:

 • Har ledelseserfaring fra ambulatorie
 • Har gennemført en lederuddannelse eller er indstillet på, at gennemføre en sådan
 • Er god til at inddrage medarbejdere og bringe deres individuelle kompetencer i spil
 • Har en anerkendende ledelsesstil
 • Er beslutningsdygtig, har gennemslagskraft og kan formidle budskaber klart
 • Er troværdig og har en åben og positiv tilgang til udfordringer
 • Har et ønske om, at udvikle og tænke nyt inden for det pædiatriske speciale
 • Har talent for, at få hverdagen til at fungere tværfagligt med en synlig og inspirerende tilstedeværelse og en åben og respektfuld kommunikation

Vi tilbyder dig:

 • En attraktiv selvstændig stilling med stort ansvar og gode udviklingsmuligheder
 • En stilling i et ambulatorie som vægter faglighed samt mono- og tværfagligt samarbejde højt
 • Et arbejdsmiljø hvor vi lægger vægt på, at have en anerkendende kultur, hvor åbenhed, engagement og arbejdsglæde er nøgleord
 • En afdeling som er uddannelses sted for læger og sygeplejerske studerende

Vi håber, at du er blevet inspireret til at søge stillingen og vil sende os en motiveret ansøgning. Har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Ledende oversygeplejerske Jannie Lundorf Nissen på telefon: 93 56 74 30.

Samtaler afholdes i uge 39

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.