Afdelingssygeplejerske til den Regionale Retspsykiatri, lukket afsnit SL8, Psykiatrisygehuset Slagelse
Ambitiøs afdelingssygeplejerske med psykiatrisk erfaring til den Regionale Retspsykiatri, afsnit SL8

En ambitiøs afdelingssygeplejerske med viden om psykiatri søges til det Regionale Retspsykiatriske lederteam. Vi søger en afdelingssygeplejerske, der ser mulighederne i psykiatrisk sygepleje – og forfølger dem. Har du lyst og evner til sammen med resten af ledergruppen at håndtere de daglige udfordringer i en organisation, hvor vi har stort fokus på fagligheden, ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Retspsykiatrien
Retspsykiatrien Region Sjælland består p.t. af tre lukkede regionale afsnit. SL8 med 14 pladser, SL10 med 12 pladser og SL11 med 12 pladser samt den højt specialiserede Sikringsafdeling med tre afsnit á 10 pladser. Desuden et Retspsykiatrisk Opsøgende Team.

Patienter er indlagt af undersøgelses-, behandlingsmæssige og/eller sikkerhedsmæssige årsager.
Afdeling for Retspsykiatri modtager således patienter, der har en anbringelses- eller en behandlingsdom, en kendelse om mentalobservation under indlæggelse eller er anbragt i varetægtssurrogat.
Vores rammer gør det muligt at tilbyde en meningsfyldt og sammenhængende behandling, der skaber trivsel for både patienter og personale.

Retspsykiatri er en del af Psykiatrien i Region Sjælland, hvor kompleksiteten og udfordringerne gør afsnittene til noget særligt. Der er særlig bevågenhed i forhold til at opkvalificere personalet og derfor også gode muligheder for efter- og videreuddannelse. Sikkerheden vægtes højt – det er fundamentet for det videre relationsarbejde, der er det bærende element i behandlingen. Vi stiler mod mere Mentaliseringsbaseret Miljøterapi (MBM) således, at referencerammen er og bliver et naturligt værktøj i hverdagen.

Vi arbejder værdibaseret – hvilket betyder at alle medarbejdere skal have den samme forståelse for værdierne og håndtering af disse. Nogle af disse værdier er

 • Høj faglighed
 • En bred tilgang til psykisk sygdom
 • Afgørende brugerindflydelse i behandlingsforløb

 • Et af værktøjerne for at løfte denne opgave ligger i den fortsatte implementering af OS - Opgave Styret psykiatri - hvilket er en værdibaseret, systematisk og struktureret arbejdsmåde. Dette afsnit arbejder ud fra dette værktøj.

  Godt samarbejde afsnittene imellem er et must for, at afsnittene kan fungere optimalt med en til stadighed stor opmærksomhed på faglighed og udvikling. Afdelingssygeplejersken får en vigtig rolle i at holde fokus på implementering af udviklingstiltag, herunder fokus på yderligere nedbringelse af tvang, hvilket OS hidtil at bidraget til.

  Stillingen

  En af de store opgaver for afsnitsledelsen er personaleledelse. Personalegruppen er sammensat af forskellige faggrupper og personligheder. De udgør alle en arbejdsom, nysgerrig, interesseret og videbegærlig gruppe til stor gavn og støtte for patienterne.

  I tæt samarbejde med resten af ledergruppen skal du stå i spidsen for, at vi sammen med det øvrige personale indfrier vores høje faglige ambitioner.

  Du bliver en del af et engageret lederteam, der, sammen med personalet gennem nærvær og positiv tænkning, hver dag er motiveret til at klare dagens udfordringer.

  Uddannet sygeplejerske gerne med akademiske kompetencer og lyst til Retspsykiatri
 • Uddannet sygeplejerske – og har stor lyst til at udvikle sygeplejen
 • Er ambitiøs og ønsker fortsat at dygtiggøre sig
 • Videreuddannelse indenfor ledelse, minimum på diplomniveau - kan evt. erhverves under ansættelsen
 • Erfaring i at lede medarbejdere mod fælles mål
 • Kan omsætte kompleks sygeplejeteori til konkret handling
 • Ønsker at videreføre vores OS tilgang

 • Som person er du harmonisk med selvindsigt - lytter til medarbejderes, patienterne og øvrige samarbejdspartneres råd og ideer. Tager dem med i dine overvejelser, når du sammen med ledergruppen planlægger en fælles virksomhedsstrategi og udvikling af en stabil hverdag for patienterne og medarbejderne.

  Rammer for stillingen

  Ansættelse 01.05.18. Ansættelse 37 timer pr. uge jævnfør lederoverenstkomsten.

  Evt. dokumentation for certificering i Sundhedsplatformen bedes medsendt ansøgningen.

  'Vil du vide mere om stillingen eller vil lave aftale om et uforpligtende besøg, er du velkommen til at kontakte afdelingsledelsen; ledende oversygeplejerske Pia Stranges, 29 16 04 38 eller ledende overlæge Per Balling, 93 57 64 05.

  Ansøgningsfrist 11.03.18

  Samtaler 19.03.18

  Om Psykiatrien
  Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

  Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

  Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:22. februar 2018

  Afdelingssygeplejerske med skabertrang til Neurologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

  Region Sjælland

  Slagelse
  Har du lyst til at være med til at opbygge en moderne neurologisk afdeling? Har du mod på at lede og gå forrest? På Slagelse Sygehus er vi i skaberhumør. Vi ønsker at opbygge en moderne neurologisk afdeling, som både har patienter og medarbejdere i ...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  Afdelingssygeplejerske til Øjenafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Slagelse
  Øjenafdelingen Sjællands Universitetshospital, søger en afdelingssygeplejerske pr. 01.04.18, stillingen er på 37 timer pr. uge. Vi søger en visionær, dynamisk og engageret afdelingssygeplejerske, som evner at forene ledelse og klinik. En afdelingssy...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:25. februar 2018

  Sygeplejersker til gastroenterologisk sengeafsnit 04-4, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Slagelse
  Vi er et gastroenterologisk afsnit, med primært leversyge patienter. Der er 20 sengepladser, og på en typisk dagvagt vil du have ansvaret for tre til fire patienter af gangen. Vi arbejder med tildelt patientpleje og du varetager derfor hele plejen a...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:1. april 2018

  Sygeplejerske i vikariat til Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

  Region Sjælland

  Slagelse
  Sygeplejerske til barselsvikariat med mulighed for fastansættelse Så kommer der baby igen i vores personalegruppe. Derfor har vi brug for en sygeplejerske hurtigst muligt til et barselsvikariat. Hvem er vi Afsnit 03-3 er et selvvisiterende afsnit un...
  Indrykket:14. februar 2018
  Udløbsdato:25. februar 2018

  Sygeplejerske til Ortopædkirurgisk Sengeafsnit H3, Sjællands Universitetshospital, Køge

  Region Sjælland

  Slagelse
  Brænder du for den akutte ortopædkirurgiske sygepleje? Kan du svare ja til dette, er det lige dig, vi leder efter. Vi er et ortopædkirurgisk afsnit med plads til 31 patienter. Vi modtager både akutte og planlagte ortopædkirurgiske indlæggelser af ca...