Afdelingssygeplejerske til Hjertemedicinsk Sengeafsnit på Herlev Hospital

Vores dygtige afdelingssygeplejerske avancerer og har fået stilling andet steds i regionen. Vi har derfor brug for en ambitiøs og visionær afdelingssygeplejerske, der kan tage bolden op og fortsætte den faglige udvikling i vores meget velfungerende sengeafsnit. 
 
Om os: 
Vi søger en afdelingssygeplejerske til vores sengeafsnit, der ligger på Herlev-matriklen. Sengeafsnittet har plads til 28 patienter, er ny-renoveret og har handicapvenlige faciliteter.  
 
Vi har mange akutte patientforløb, og det stiller krav til både faglighed og kommunikation. Vores kerneværdi er, at patienterne er de vigtigste personer i vores afdeling, og at de ikke er besværlige eller forstyrrende, men grunden til, at vi er her. Vi ønsker, at afdelingen er kendt for at være åben og samarbejdsvillig, og du skal være ambassadør herfor ved at vægte samarbejde højt - både internt og eksternt.  
 
Vi modtager patienter med alle former for kardiologiske diagnoser.  Sengeafdelingen er afsnitsopdelt, således at der i afdelingen er et AKS - arytmiafsnit og et kompleksafsnit. Afdelingens personalegruppe er veluddannede og passionerede kardiologiske sygeplejersker, der brænder for specialet og for de gode patientforløb. Vores personalesammensætning består af cirka 40 sygeplejersker, to social- og sundhedsassistenter, vores egen fysioterapeut, en klinisk sygeplejespecialist og flere kliniske vejledere samt to faste sekretærer i modtagelsen. Der er et solidt samarbejde personalet imellem – både mono- og tværfagligt, og der er plads til humor og forskelligheder. 
 
Afdelingen er uddannelsessted for både sygeplejestuderende, ssa-elever, reddere og paramedicinere. På Herlev matriklen ligger endvidere Hjertemedicinsk Ambulatorium, som bl.a. består af klinikker for hjertesvigt, iskæmi, arytmi og AK-behandling. Gentofte matriklen, hvor patienterne får foretaget invasive procedurer som KAG og pacemakeranlæggelse, er ligeledes en tæt samarbejdspartner.  
 
Der er på begge matrikler veletablerede forskningsenheder, og sygeplejeforskning er et indsatsområde, hvorfor der er ansat en sygeplejerske i et seniorforskerforløb til bl.a. at forestå forskning i klinisk sygepleje samt vejlede i lokale udviklings – og forskningsprojekter. 
 
Vi tilbyder: 

 • En strømlinet afdeling med et stort flow af patienter, høj aktivitet og en sund økonomi. 
 • En stor og engageret personalegruppe på cirka 50 medarbejdere, primært sygeplejersker – og hvor alle stillinger er besat. 
 • Både nyuddannede og meget erfarne sygeplejersker der alle har gennemgået kardiologisk uddannelse.  
 • Makkerskab med afsnitsansvarlig overlæge, der næsten dagligt går stuegang. 
 • Speciallæge tilstede 24/7. 
 • En gruppe afdelingssygeplejerskekollegaer, der har et rigtig godt samarbejde på tværs af matriklerne med let adgang til sparring i dagligdagen og mulighed for at træffe kvalificerede og nuancerede beslutninger. 
 • En afdeling med høj patienttilfredshed og hvor vi er langt med implementering af Sundhedsplatformen.  
 • Mulighed for at sætte præg på udviklingen af sygeplejen og patientforløb. 
 
Dine kvalifikationer som afdelingssygeplejerske: 
 • Er inddragende, motiverende og retfærdig i din lederstil.  
 • Er rummelig og tydelig kommunikation. 
 • Er ambitiøs og visionær og i kraft af dit engagement medvirker til udvikling af sygeplejen til den hjertemedicinske patient 
 • Har ledelseserfaring og relevant lederuddannelse  
 • Har viden om eller kendskab til specialet, dog vægtes ledelse højere. 
 • Har et stort overblik og evner at arbejde struktureret i en kompleks organisation 
 • Udviser ro i en travl hverdag 
 • Er god til at samarbejde og en aktiv medspiller, der gerne bringer nye ideer på banen. 
 
Hvis du har spørgsmål, eller har lyst til at komme på et uformelt besøg, kan du kontakte: 
Ledende oversygeplejerske Helene Bliddal Døssing, tlf. 21 99 58 89 eller via mail: helene.bliddal.doessing@regionh.dk
 
Ansættelse: 
Ansøgningsfrist 26. februar kl. 8. Ansættelsessamtaler finder sted d. 1. og 5. marts 2018. 
 
Er du interesseret? 
Send din ansøgning samt CV via nedenstående link. 
Referencer indhentes efter aftale, hvorfor du bedes angive relevante kontaktoplysninger. 
 
Om Hjertemedicinsk Afdeling: 
De Hjertemedicinske afdelinger på Herlev og Gentofte Hospital er fusioneret i foråret 2015. Afdelingen har et samlet optageområde på 1,2 millioner indbyggere, og en stor samlet aktivitet – i 2017 havde vi ca. 12.000 indlæggelser og ca. 60.000 ambulante besøg. Afdelingen ligger på to matrikler, og der er planer om at samle afdelingen på Herlev matriklen, når byggeriet er færdiggjort. Afdelingen har universitetsfunktion samt status som Center of Global Excellence for pleje, behandling og forskning i international særklasse. Her foretages alle former for kardiologiske undersøgelser og behandlinger – herunder invasiv diagnostik og behandling af iskæmisk hjertesygdom, implantation af pacemakere og ICD enheder, radiofrekvensablation samt elektrofysiologiske undersøgelser. Hertil kommer pleje, kontrol og rehabilitering af patienter med hjertesygdomme.  
 
Stillingsbeskrivelse
Den sygeplejefaglige organisering.pdf
Strategihjul.pdf
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske søges til Team MA, Onkologisk Afdeling

Onkologisk Afdeling

Er du en erfaren sygeplejerske med interesse for det onkologiske speciale, og har du lyst til at påvirke fremtidens sygepleje, så har du muligheden nu. Team MA er en del af Onkologisk Afdeling. Vi varetager højt kvalificeret behandling og pleje af p...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sår, kirurgisk og medicinsk sygepleje er det noget for dig? Så er der nu mulighed for at blive vores nye kollega.

Ortopædkirurgisk Afdeling

Vi søger en engageret sygeplejerske med lyst til at arbejde med patientforløb i sår- og infektionsafsnittet på sengeafsnit 114, Ortopædkirurgisk afdeling, Herlev Hospital. Om os Vores afdeling arbejder med komplicerede sår-, infektions- og amputatio...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sygeplejerske søges til akut medicinsk sengeafsnit for ældresygdomme C-423 på Gentofte hospital

Medicinsk Afdeling

Vi søger en engageret sygeplejerske, som brænder for både den grundlæggende og komplekse sygepleje. Som nyuddannet sygeplejerske har man her mulighed for at udvikle mange kompetencer inden for de medicinske specialer, under trykke rammer, samt erhve...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske til specialfunktion med Gastroentrologisk erfaring, til implementering af Fast track og patientskole til kirurgisk cancer patienter.

Gastroenheden

Vi er i gang med en rivende udvikling af vores afdeling, har du lyst til at være med til præge udviklingen af vores afdeling og dermed også udvikle dig, så søger vi erfarne sygeplejersker til vores sengeafsnit D112, Gastroenheden der kan være ansvar...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Klinisk underviser til Plastikkirurgisk Afdeling

Plastikkirurgisk Afdeling

Har du en særlig interesse for lærings- og vejledningsprocesser, og er du visionær, innovativ og har lyst til at udvikle et inspirerende studiemiljø? Så er det dig vi søger som klinisk underviser I stillingen som klinisk underviser får du mulighed f...