Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til Kirurgisk Sengeafsnit K5, Bispebjerg Hospital

Vi søger pr. 1. juni 2021 en afdelingssygeplejerske til øvre mave-tarmkirurgisk sengeafsnit K5, Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital.

K5 – Abdominalcenter Ks største sengeafsnit

K5 er et af de kirurgiske sengeafsnit i Abdominalcenter K på Bispebjerg Hospital. I Abdominalcenter K varetager vi medicinsk og kirurgisk behandling og pleje af sygdomme i mave-tarmkanalen. Vi er et stort center, som udover de kirurgiske sengeafsnit også har et medicinsk sengeafsnit, et kirurgisk modtageafsnit, dagkirurgisk afsnit, en række forskellige ambulatorier, endoskopiafsnit, operationsafsnit og en yderst aktiv forskningsenhed.

K5 har plads til 27 patienter og har en samlet normering på 34 årsværk. Dette gør K5 til vores største sengeafsnit. Patienterne er indlagt med diagnoser som f.eks, tyndtarmsileus, cancer i øvre abdomen, akut pancreatitis, eller cholecystitis. Desuden er der indlagt patienter til operation for giganthernier, som afdelingen har Regions Funktion for behandling af.

Sygeplejerskerne søger ”lidt af en høvding” som deres ny leder

K5 er et yderst velfungerende afsnit med høj gennemsnitlig anciennitet blandt medarbejderne. Sygeplejerskerne er fagligt stærke, selvstændige og gode til at samarbejde og hjælpe hinanden. Afsnittet er kendt som et godt sted at starte, når man er ny som sygeplejerske, så dem er der i perioder en del af.

I K5 er flere af ansvarsområderne uddelegeret på sygeplejersker, bl.a. de studerende i afdelingen, vagtplanlægningen, daglig koordinering og drift, kompetenceudvikling, faglig udvikling og kvalitetssikring. Og som noget nyt har vi ansat en sygeplejefaglig sekretær, som tager sig af det mere administrative patientarbejde.

Vi søger til stillingen en erfaren afdelingssygeplejerske, der hviler i opgaven og identiteten som leder. Sygeplejerskerne på K5 siger selv, at de ønsker en afdelingssygeplejerske, der går forrest og leder an. Kort sagt – lidt af en høvding.

I ledergruppen har vi fokus på den nære ledelse

Vi har i Abdominalcenter K sat fokus på og prioriteret udviklingsmuligheder for den nære ledelse. Det støtter vi op om blandt andet ved at afsætte tid til afsnitsledelse og aktivt inddrage forskellige stabsfunktioner ansat i vores afdeling. Du får således mulighed for at få kompetent hjælp til udviklingsprojekter, ledelsessparring, faglig og klinisk støtte og formidlings – og kommunikationsstøtte.

Som afdelingssygeplejerske kommer du til at indgå i et nært samarbejde med K5´s afsnitsansvarlige overlæge Peter Sparre. Fast hver 14. dag har I afsat tid til opgaven Afsnitsledelse. Som afsnitsledelse forventes det, at I sammen bidrager til tværfaglige løsninger og ideudvikling på afdelings- og hospitalsniveau – det kunne bl.a. være i forbindelse med det forestående hospitalsbyggeri og flytninger.

Som sygeplejefaglig leder bliver du også en del af vores meget velfungerende afdelingssygeplejerskegruppe bestående af 8 andre afdelingssygeplejersker og ledende oversygeplejerske. I denne gruppe har vi et tæt og nært samarbejde og fungerer som hinandens sparringspartnere i stort og småt. Vi arbejder med alle aspekter af ledelse og har bl.a. faste møder, hvor vi arbejder i dybden med ledelsesfaglige emner med inddragelse af relevant teori. Disse møder bliver faciliteret af en medarbejder fra vores faglige stab.

Vi har kontinuerligt fokus på det faglige lederskab og har opbygget en struktur, der understøtter dette.

Hvem søger vi til denne stilling?

Vi søger en afdelingssygeplejerske, som har en klar identitet som leder og en skarp ledelsesprofil.

I din ansøgning må du derfor gerne redegøre kort for, hvilke visioner, du har for din ledelse i K5 og eventuelt komme med eksempler på, hvordan du har fået konkrete resultater på dine mål.


Du skal gerne kunne se dig selv i nedenstående beskrivelse:

  • Du har erfaring med ledelse, evt. som assisterende afdelingssygeplejerske,eller i anden ledende rolle med medarbejderansvar
  • Det er en fordel med specialerfaring eller erfaring indenfor kirurgisk område
  • Du har gennemslagskraft og kan sætte retningen for dine medarbejdere – du er høvdingen i front.
  • Du brænder igennem – både af begejstring og vilje til at udvikle afsnittet, men også når du skal stille faglige krav og forventninger til medarbejderne.
  • Du er loyal overfor opgaven, dine kolleger og medarbejdere, og du vil være med til at bevare og videreudvikle K5 og Abdominalcenter K, som en fantastisk arbejds- og praktikplads.
Vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Vil du vide mere?

Hvis du ikke kender så meget til Bispebjerg Hospital, så se denne fine video om Det Samarbejdende Hospital: Se filmen om Det Samarbejdende Hospital (bispebjerghospital.dk)

Vi har også en Instagram-konto, der hedder K på Bjerget – her kan du lære hele Abdominalcenter K bedre at kende.

Du kan også kontakte led. oversygepl. Kirsten Amsinck enten på telefon 2497 2594 eller mail: kirsten.amsinck@regionh.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgning via link senest lørdag d. 10. april kl. 12.00
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.