Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til Opvågningsafsnittet, Sjællands Universitetshospital, Køge

Vi søger en dynamisk og engageret afdelingssygeplejerske til at lede og udvikle en fleksibel og fagligt stærk gruppe opvågningssygeplejersker i et spændende døgnåbent opvågningsafsnit.

Sjællands Universitetshospital vokser og udvikles løbende frem mod indflytning i et stort moderne hospital i 2025. Opvågningsafsnittet er en højt prioriteret del af dette og vil være langt større, når vi flytter ind i de nye rammer.

Ud over afdelingssygeplejersken består ledelsen i Opvågningsafsnittet af en souschef samt den afsnitsansvarlige overlæge.

Vi ønsker os en afdelingssygeplejerske med følgende profil:

  • Ledelseserfaring samt lederuddannelse på masterniveau

  • Engageret og motiverende personaleleder med blik for de enkelte personer i personalegruppen

  • Gode samarbejdsevner og forståelse for vores snitflader til vores mange samarbejdspartnere

  • Erfaring med opvågningssygepleje er en stor fordel, men anæstesiologisk eller kirurgisk erfaring er også et godt udgangspunkt

  • Erfaring med organisationsændringer og forandringsledelse

  • Positiv og nysgerrig i forhold til at prøve nye ting

  • Forståelse for betydningen af at udvikle og bevare et godt arbejdsmiljø

Opvågningsafsnittet er en del af Anæstesiologisk afdeling på SUH, der desuden består af anæstesi, centralt operationsafsnit, intensiv, dagkirurgi, sterilcentral og forskningsenhed i både Roskilde og Køge samt Tværfagligt Smertecenter i Køge.

Vi er 22 dygtige og fagligt engagerede sygeplejersker, der er ansat i opvågningsafsnittet. Flere har intensiv specialuddannelse.

Vi har en stærk samarbejdskultur, hvor vi hjælper hinanden og løser opgaverne i fællesskab.

Vi vægter høj faglig standard og kollegial sparring og arbejder aktivt med udvikling af opvågningssygeplejen som et selvstændigt felt. Nye sygeplejersker deltager i den regionale opvågningsuddannelse, som vi har bidraget til at udvikle for at sikre høj fagligt niveau på vores fagområde.

Opvågningsafsnittet observerer og plejer operationspatienter fra 13 operationslejer, primært ortopædkirurgi, øre-næse-hals kirurgi samt organkirurgi. En del af patienterne er børn. Vi varetager også præoperativ optimering og assisterer til anlæggelse af CVK, blok og epiduralkatetre.

Desuden tager vi os af intermediære patienter i stigende omfang, hvilket er baggrunden for etablering af to faste intermediære sengepladser i opvågningsafsnittet i løbet af 2021. Disse skal understøtte de øvrige afdelinger i forhold til de komplekse patientforløb på hospitalet.

Sjællands Universitetshospital er Danmarks femte og nyeste Universitetshospital, hvilket betyder at vi vokser og er i en rivende udvikling frem til hospitalet i Køge står færdig i 2025. Opvågningsafsnittet er en højt prioriteret del af denne udvikling, og vil blive langt større, når vi flytter ind i de nye rammer. En række funktioner vil på dette tidspunkt flytte til Køge fra andre sygehuse i regionen. Som leder i Anæstesiologisk Afdeling bliver du en del af den strategiske planlægning af disse forandringer i de kommende år.

Som afdelingssygeplejerske i Opvågningsafsnittet bliver du en del af en tværfaglig ledergruppe på 24 personer fordelt på de to matrikler. Afdelingen ledes af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske.

Du kan få flere oplysninger om afsnittet og stillingen som afdelingssygeplejerske i opvågningsafsnittet hos souschef Birgit Bostrup Hansen tlf. 47 32 64 82 eller hos ledende oversygeplejerske Dorthe Bruun Jacobsen tlf. 47 32 63 02

Ansøgningsfrist 17. januar. Samtaler forventes afholdt den 22. januar.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.