Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til Sikringsafdelingen, Psykiatrisygehuset Slagelse

Ambitiøs afdelingssygeplejerske med psykiatrisk erfaring til Sikringsafdelingen

Vores afdelingssygeplejerske gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer, hvorfor vi søger en afdelingssygeplejerske til et af Sikringsafdelingens tre afsnit; SL14.
Vi søger en afdelingssygeplejerske, der ser mulighederne i psykiatrisk sygepleje – og forfølger dem. Har du lyst og evner til sammen med resten af ledergruppen at håndtere de daglige udfordringer i en organisation, hvor vi har stort fokus på fagligheden, ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Om Sikringsafdelingen
Sikringsafdelingen modtager patienter fra hele landet, der har farlighedsdekret og/eller dom til anbringelse på Sikringsafdelingen.

På Sikringsafdelingen arbejder vi efter miljøterapeutiske principper tilpasset afdelingens særlige patientgrupper.
Vi fokuserer på håndtering af patienter med et stort aggressionspotentiale i forhold til at skabe et trygt miljø.

Afdeling for Retspsykiatri
Sikringsafdelingen hører under Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrien Region Sjælland.
Afdeling for Retspsykiatri består af den højt specialiserede Sikringsafdeling med 3 afsnit á 10 senge samt 4 lukkede regionale afsnit med i alt 50 pladser samt Retspsykiatrisk Opsøgende Team, hvor der er tilknyttet 90 patienter.

Retspsykiatri er en del af Psykiatrien i Region Sjælland, hvor kompleksiteten og udfordringerne gør afsnittene til noget særligt. Der er særlig bevågenhed i forhold til at opkvalificere personalet og derfor også gode muligheder for efter- og videreuddannelse. Sikkerheden vægtes højt – det er fundamentet for det videre relationsarbejde, der er det bærende element i behandlingen. Vi stiler mod mere Mentaliseringsbaseret Miljøterapi således, at referencerammen er og bliver et naturligt værktøj i hverdagen.

Vi arbejder værdibaseret – hvilket betyder, at alle medarbejdere skal have den samme forståelse for værdierne og håndtering af disse. Nogle af disse værdier er
• Høj faglighed
• En bred tilgang til psykisk sygdom
• Afgørende brugerindflydelse i behandlingsforløb

Godt samarbejde afsnittene imellem er et must for, at afsnittene kan fungere optimalt med en til stadighed stor opmærksomhed på faglighed og udvikling. Afdelingssygeplejersken får en vigtig rolle i at holde fokus på implementering af udviklingstiltag, herunder fokus på yderligere nedbringelse af tvang.

En af de store opgaver for afsnitsledelsen er personaleledelse. Personalegruppen er sammensat af forskellige faggrupper og personligheder. De udgør alle en arbejdsom, nysgerrig, interesseret og videbegærlig gruppe til stor gavn og støtte for patienterne.

I tæt samarbejde med resten af ledergruppen skal du stå i spidsen for, at vi sammen med det øvrige personale indfrier vores høje faglige ambitioner.
Du bliver en del af et engageret lederteam, der, sammen med personalet gennem nærvær og positiv tænkning, hver dag er motiveret til at klare dagens udfordringer.

Uddannet sygeplejerske gerne med videreuddannelse inden for ledelse og lyst til Retspsykiatri

• Uddannet sygeplejerske – og har stor lyst til at udvikle sygeplejen
• Er ambitiøs og ønsker fortsat at dygtiggøre sig
• Videreuddannelse indenfor ledelse, minimum på diplomniveau - kan evt. erhverves under ansættelsen
• Erfaring i at guide/lede medarbejdere mod fælles mål
• Kan omsætte kompleks sygeplejeteori til konkret handling

Som person er du harmonisk med selvindsigt - lytter til medarbejderes, patienterne og øvrige samarbejdspartneres råd og ideer. Tager dem med i dine overvejelser, når du sammen med ledergruppen planlægger en fælles virksomhedsstrategi og udvikling af en stabil hverdag for patienterne og medarbejderne.

Rammer for stillingen

Ansættelse 1. april 2020 eller snarest derefter. Ansættelse 37 timer jævnfør lederoverenskomsten.
Vil du vide mere om stillingen eller vil lave aftale om et uforpligtende besøg, er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Pia Stranges på tlf. 29 16 04 38.

Ansøgningsfrist 16. februar 2020
Samtaler afholdes torsdag den 20. februar 2020

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.