Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske til Sterilcentralen Holbæk Sygehus

Vil du stå i spidsen for sygehusets sterilcentral? Har du gode kompetencer inden for personaleledelse, drift, service og kvalitetssikring? Og kan du skabe et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til stillingen som leder af sygehusets sterilcentral.

Vi er et akut sygehus som primært behandler borgere fra Holbæk optageområde. Sygehuset er fyldt med dygtige medarbejdere med mange forskellige fagligheder, som arbejder sammen om at skabe gode patientforløb. Det hold kan du blive en del af.

Som leder af sygehusets sterilcentral får du, sammen med 16 medarbejdere, ansvar for at forsyne sygehusets operationsafdelinger med operationsudstyr samt øvrige sterile lagervarer til hospitalets øvrige afdelinger.

Vi søger en ambitiøs og visionær afdelingssygeplejerske gerne med kendskab indenfor området og/ eller erfaring fra operationsområdet. Dine opgaver vil derfor primært handle om kvalitetssikring, personaleledelse, organisering og sikre den daglig drift.


Vi tilbyder
En stilling med spændende udfordringer og ansvar. En meget velfungerende sterilcentral med en gruppe dygtige, stabile og dedikerede medarbejdere, som går op i at sikre høj kvalitet og god service. Du får tætte samarbejdsrelationer og gode muligheder for sparring med ledergruppen i anæstesiologisk afdeling.

Om stillingen

Sterilcentralen er placeret organisatorisk i anæstesiologisk afdeling. Afdelingen har ca 200 medarbejder. Afdelingen består af operation afsnit, anæstesiafsnit, intensiv, smertecentret og sterilcentralen.

Vi forventer at vores nye afdelingssygeplejerske vil bidrage til et konstruktivt tværfagligt samarbejde med medarbejder, afdelingsledelsen og den øvrige tværfaglige ledergruppe.


Vi ønsker en afdelingssygeplejerske, der har en tydelig, involverende, anerkendende og dialog baseret ledelsesstil. Vi ser gerne at du formå at være lyttende, empatisk og med en god portion humor. En af forudsætningerne for at løse de fremtidig opgaver er kompetente medarbejdere, der kan løse kerne opgaven på et højt fagligt niveau. Du skal derfor være interesseret i at anvende og udvikle de kompetencer personalet i sterilcentralen besidder.

Vi ønsker en leder som har lyst og evne til at agere i en omskiftelig hverdag præget af udvikling med opgaver relateret til både drift og strategi. Du skal kunne planlægge, prioritere og handle ud fra en serviceorienteret, kvalitetsmæssig og økonomisk synsvinkel.

Vi forestiller os, at du kommer med en god portion ledererfaring.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og forventer, at du prioriterer personaleledelse højt og vil bidrage positivt og konstruktivt til et godt lærende arbejdsmiljø.
Medarbejderne i sterilcentralen er samlingspunkt for mange samarbejdsrelationer på hospitaler. Det er derfor relevant, at du er tydelig og handlekraftig i din ledelsesstil, samtidig med at du udviser evne og vilje til at arbejde tværfagligt og skabe gode relationer på tværs af hospitalet.

Kan du se dig selv hos os?
Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Send os en ansøgning inden d. 17.08.20 kl. 12.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske for sterilcentralen, Susanne Høgsberg tlf.: 59 48 41 65 eller oversygeplejerske Jette Jensen på tlf.: 24 59 49 26

Samtaler d.20.08.20

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.