Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingssygeplejerske ved Hæmodialyseafsnittet Svendborg

Nyremedicinsk Afdeling Y, Hæmodialyseafsnittet Svendborg Sygehus søger en afdelingssygeplejerske pr. 1. december 2020 eller efter aftale.

Patientinddragelse er et nøglebegreb i Hæmodialysen. Det betyder, at vi ser patienten som samarbejdspartner og som ekspert i eget liv.

Vores ambition er at sætte patienten først med OUHs kodeks og patientpyramiden som den strategiske ramme. Vi arbejder ud fra OUHs ledelsesgrundlag og medarbejderskab, som er vores fælles referenceramme.

Som afdelingssygeplejerske skal du arbejde tæt sammen med den funktionsansvarlige overlæge, en stedfortræder og afsnittets 2 lægesekretærer. Du refererer til afdelingsledelsen og har desuden et tæt samarbejde med afdelingssygeplejerskerne i Sengeafsnittet og i Dialysen i Odense samt vores forskningsenhed, kvalitetskoordinator og arbejdsmiljøkoordinator.

 

Hvem er vi:

Hæmodialyseafsnittet på Svendborg Sygehus er et behandlingsambulatorium, der ligger som et afsnit for sig selv på Svendborg Sygehus og vi er en del af Nyremedicinsk Afdeling Y.

Der er ansat 18 sygeplejersker i Dialysen i Svendborg.

I Svendborg har vi 19 dialysepladser, hvor 59 voksne kronisk nyresyge patienter kommer i hæmodialyse ca. 3 gange om ugen enten i dag – eller aftentimerne. Vi har åbent mandag – fredag fra 7.30-21.30 og lørdag-søndag fra 07.30-15.00.

Vi er et højt specialiseret afsnit med stærke sygeplejefaglige kompetencer. Vores sygepleje er rettet mod pleje og behandling af kroniske patienter og vi brænder for at udvikle os og blive endnu bedre til at samarbejde med vores patienter og deres pårørende. 

Det ledelsesmæssige fokusområde for de kommende år er bl.a. implementering af strategi for sygepleje 2020-2023 med indsatsområder inden for den kliniske sygepleje, uddannelse og strategisk kompetenceudvikling og udvikling og implementering.

 

Vi tilbyder et afsnit:

 • Med engagerede, hjælpsomme og rutinerede medarbejdere
 • Med et godt arbejdsmiljø hvor vi taler åbent om tingene
 • Hvor medarbejdere med særlige ansvarsområder bidrager til, at der hele tiden arbejdes systematisk med eksempelvis hygiejne, kvalitet, patientsikkerhed og arbejdsmiljø
 • Hvor medarbejderne har indflydelse på planlægning af egen arbejdstid via ”Min Tid”
 • Med et spændende og varieret arbejdsområde med komplekse sygeplejefaglige problemstillinger
 • Hvor medarbejderne værdsætter at lære nyt og udvikle sig – bl.a. gennem sygeplejekonferencer, tværfaglige konferencer, kurser og undervisning
 • Hvor nyansatte sygeplejersker får oplæringsperiode på 8 uger udenfor normering og efterfølgende 18 måneders videre kompetenceudviklingsprogram
 • Med mulighed for supervision

 

Vores personale siger:

”Som leder hos os vil du kunne forvente yderst dedikerede medarbejdere, der brænder for at yde den bedste omsorg og pleje for dialysepatienter. Vi er en lille personale gruppe med god dynamik og dette smitter positivt af på vores samarbejde i hverdagen. Du vil kunne forvente en personalegruppe, der er nysgerrige efter udvikling”

 

Hvem er du?

Vi søger dig, der:

 • Er uddannet sygeplejerske med erfaring fra en lederstilling
 • Er ambitiøs og har stor lyst til ledelse
 • Brænder for personaleledelse og trivsel
 • Er lyttende og inddragende og prioriterer det gode arbejdsmiljø og omgangstone
 • Er åben og anerkendende i dialogen med andre
 • Er synlig i klinisk praksis og tager beslutninger ud fra ”patienten først”
 • Sikrer at patienten og de pårørende føler sig set, hørt og respekteret
 • Vil udvikle medarbejdernes høje faglighed og skabe mulighed for kompetenceudvikling på alle niveauer jf. model for systematisk kompetenceudvikling for sygeplejersker.
 • Vil videreudvikle afsnittes kultur for kvalitetssikring, forbedringsarbejde og patientsikkerhed, og trives med at arbejde med forbedringer og udvikling jf. Den Syddanske Forbedringsmodel
 • Har en masteruddannelse eller anden relevant lederuddannelse
 • Ikke nødvendigvis har erfaring med dialysespecialet
   

Du kan læse mere om funktionen i stillings- og funktionsbeskrivelse for afdelingssygeplejerske i Hæmodialyseafsnittet i Svendborg

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om stillingen eller komme på besøg hos os, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Berit Gamborg på tlf. 40 24 08 99 eller berit.gamborg@rsyd.dk.
Har du problemer med at åbne dokumenter/link er du velkommen til at rekvirere materialet hos sekretær Ann Hofstedt på mail: ann.hofstedt@rsyd.dk

Ansøgningsfrist: 18.10.2020

Ansættelsessamtaler: vil foregå d. 20. oktober. Før en eventuel 2. samtale vil der blive foretaget en test, der vil danne afsæt for 2. samtale i uge 44.

Tiltrædelse: Pr. 1. december eller efter aftale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.